- Konu Sahibi tombul cilek
-
Erkek ismi olarak çınar istiyorum ama ben karar vermiycem esimle anlasma yaptik erkek olursa o koycak kiz olursa ben koycam :)Kullanıcı adınızdan içinizden geçen isim belli aslında
Rüya mira iki isim olabilir birbirine yakışıyor
bir yandan erkek ismi de düşünün henüz cinsiyeti öğrenmemişsiniz
Haha o lafin gekisi canim zaten :)Yok cnm okadar beklenmez tas olsa catlar insan :)
Tesekkur edsrim canim :)Rüya ismi diğerinden kulağa daha hoş...hayırlı doğumlar..
milada guzelmis aslinda evet :)Mira çok güzel ama çok kullanılmaya başlandı. Mila da olabilir.
tesekkurlerr :)Mila bitanem anlamında....hayırlı doğumlar
Bencede bencede :)Rüyaaaa
Bende sizinle ayni fikirdeyim . Coccugunuzun ismide cok guzelmis allah anali bBali buyutsun ins :)Hayirlisyla kucaginiza alirsiniz insaallah..
Benim kizimin ismi de Ayse Sare. Cok severek koydum... Mira daha guzel bence ama cok fazla konulan br isim. Onemli olan, anlaminin guzel olmasi. Cocugun anne ve babasi uzerindeki haklarindan biri de isim konusu.. Kuran da gecmesi degil, tavsiye edilen isimlerden ve anlaminin guzel olmasi onemli olan.
Bende sizinle ayni fikirdeyim . Coccugunuzun ismide cok guzelmis allah anali bBali buyutsun ins :)
Bende evlenmeden once bir kizim olursa ismini ruya koycam diyordum :) ama mira ile kararsz kalmstm iste :)Amiin..Sağolun.. Cümlemizın bebişlerini inşaAllah..
En çok içinize sineni koyun bence.Görüldüğü üzere zevkler farklı..
Ben Sare yi koyarken hiç kimse begenmemişti.
Ben de daha evlenmeden önce bir kızım olursa Sare ismini koymayı çok istiyordum..
Cinsiyeti de belli olsun bakalım.. Hayırlısı olsun..
Tesekkur ederim bende ayni dusuncedeyim :)Rüya ismi diğerinden kulağa daha hoş...hayırlı doğumlar..
Haha tesekkur ederim :)Oyum rüya dan yana.
Şu mira ismini hiç sevemedim.
Eşimle anlasma yaptik kiz olursa ben koycam erkek olursa o koycak yani sonucta ikisindn biri olcak baska sans yok simdiden dusunuyordum ama aydinlatildim sizler tarafindan evet kararimi verdim kiz olursa adı RÜYA olucak :)Mira isminin bu kadar çok ve birden yaygınlaşmasından dolayı gerçekten hiiç sevemedim.
Rüya çok daha güzel bir isim. Gebeliğiniz hayırlı olsun ama cinsiyeti belli olmamıştır daha erken değil mi?
Hayırlı uğurlu olsun o zman :)Eşimle anlasma yaptik kiz olursa ben koycam erkek olursa o koycak yani sonucta ikisindn biri olcak baska sans yok simdiden dusunuyordum ama aydinlatildim sizler tarafindan evet kararimi verdim kiz olursa adı RÜYA olucak :)
Tskler :)Hayırlı uğurlu olsun o zman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?