isim

beraay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
15
2
1
31
Kizlar sizce beray ismi nasil kizima koymayi planliyorum anlamida ayin en parlak en isiltili hali demek nasil sizce ?

Guzel isim.anlami da guzelmis.kuranda geciyor mu bilmiyorum.benim ismimdw benay :) ben ay gibiyim demekmis.

İsim onerileriniz var mi?
Merhaba benim kizim olsaydı ismini Belis koycaktim ama oğlum olacak insallah. Ilk çocuğumuz olduğu için bu ismi koycaktim. Belis isminin anlami da aşkın ilk meyvesi demek. Inşallah rabbim isimleriyle hayırlı ömürler nasip eyler yavrularimiza:)

Iyi günler, 6 aylık hamileyim ve bir kizim oluçak. Bir isim buldum ama emin değilim... Sizce Defne Şura ismi nasıl ? Aklimda Mira, Alya ve Yüsra'da var..
Teşekkür ederim

Iyi günler, 6 aylık hamileyim ve bir kizim oluçak. Bir isim buldum ama emin değilim... Sizce Defne Şura ismi nasıl ? Aklimda Mira, Alya ve Yüsra'da var..
Teşekkür ederim
Bu soyledigin isinlerden ikili birşey olusturacak olsaydim ben Defne Alya yapardım

Aa güzel fikir aslında. Teşekkür ederim :) Defne Şura olmamışmı ?

Bencede defne alya daha guzel uyumlu olms bende almila koymaya karar verdm

Icinde ay olan isimleri cok seviyorum bende kızıma miray koyacağım cok icim ısındı bu isime :)

Isim işi kısmet işi canim iki cocugumda isimler sanki gokten inmis gibi icime dogdu koydum arastirma bile yapmadan ucuncude ayni sekilde ayseydi duruydu derken birden icimden bir ses miray dedi :)

Isim işi kısmet işi canim iki cocugumda isimler sanki gokten inmis gibi icime dogdu koydum arastirma bile yapmadan ucuncude ayni sekilde ayseydi duruydu derken birden icimden bir ses miray dedi :)
Çok doğru söylüyorsun. Benim aklımda zaten Defne ismi bardı ama Şura ismini rüyamda gördüm. Bir anlamı varmı bilmiyorum ama beni çok etkilemişti

Defne cok guzel bir isim gercekten şurayı hic cevremde duymadim ama kulaga hoş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…