Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cok hosKizlar sizce beray ismi nasil kizima koymayi planliyorum anlamida ayin en parlak en isiltili hali demek nasil sizce ?
Merhaba benim kizim olsaydı ismini Belis koycaktim ama oğlum olacak insallah. Ilk çocuğumuz olduğu için bu ismi koycaktim. Belis isminin anlami da aşkın ilk meyvesi demek. Inşallah rabbim isimleriyle hayırlı ömürler nasip eyler yavrularimiza:)İsim onerileriniz var mi?
Bu soyledigin isinlerden ikili birşey olusturacak olsaydim ben Defne Alya yapardımIyi günler, 6 aylık hamileyim ve bir kizim oluçak. Bir isim buldum ama emin değilim... Sizce Defne Şura ismi nasıl ? Aklimda Mira, Alya ve Yüsra'da var..
Teşekkür ederim
Aa bencede güzelmis Defne Alya. Ama ikisininde sonunda a varya o yüzden :) Defne Şura olmamışmı ?isinlerden
Bu ismi bende düşünmüştüm ama eşim beğenmedi.. Ona kaldıysa Selin adını çok seviyormuş bende hic sevmiyorumalmila
Miray'da çok güzel. O kadar çok güzel isimler varki kafam karışıyor
Çok doğru söylüyorsun. Benim aklımda zaten Defne ismi bardı ama Şura ismini rüyamda gördüm. Bir anlamı varmı bilmiyorum ama beni çok etkilemiştiIsim işi kısmet işi canim iki cocugumda isimler sanki gokten inmis gibi icime dogdu koydum arastirma bile yapmadan ucuncude ayni sekilde ayseydi duruydu derken birden icimden bir ses miray dedi :)
Evet bende Şura ismini hic bilmiyordum ama kulağa çok hoş geliyor Şura, Kuran-i kerimdeki bir surenin adıDefne cok guzel bir isim gercekten şurayı hic cevremde duymadim ama kulaga hoş geliyor