- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
Arkadaşlar ben ailemden 12 saat uzaklıkta bir yerde memurum maliyeciyim. İşimde çok iyiyim fakat normalde hayatım boyunca tasarım resim müzik gibi şeyler ilgimi çekmiştir ve hesap kitapı hiç sevmeme rağmen ünv yide alakasız okudum tamamen hesap kitap üzerine işimde böyle oldu. Benim kadar rahatına düşkün bir kız için çok ağır geliyor işim ve gerçekten rahatına düşkün olmasamda ağır gerçekten, bütün kurumlar bana bağlı. Yanımdaki bayanın emekliliği gelmiş iş yapmıyor. Milli emlak, vezne, muhasebeyi tek başıma yapıyorum gibi oldu artık. Parası da hiç tatmin etmiyor 2700. Kiram 400 aidatım 100, elektrik, su, market derken param kalmıyor.Üstelik kasabadan farksız. Tayin hakkım olmasına rağmen personel yok diye vermiyorlar.Yeni personelde çok zor geliyor maliyeye belki 10 yıl sonra ancak gelir, 32 yaşımdayım sizce yeniden kpss ye mi hazırlanmalıyım dişimi 2 yıl sıkıp, ne yapmalıyım? kalakaldım oralarda sanki. Çok bunaldım. Ya evlenip eş durumundan geleceğim yada sanki yeniden sınav gibi. Dediğim gibi tayin verilmiyor. Siz olsanız ne yapardınız. ???
Son düzenleme: