İş'imde iyiyim fakat mutlu değilim.

Ayrıca, personel olmamasına rağmen il dışı tayinler olunca tayin isteyebilmeniz lazım. Sonuçta bu hakkınız..
Kurum değiştirmede kurum onayı önemli ama il dışı atamalarda değil.. En azından meb için böyle..
Sen biriktirebiliyor an ebruk ederim benim ki birikmiyor valla. Ailemin yanına senede bir gidebiliyorum 12,5 saat yolum var . Bayramdan balrama gidebiliyorum.Canım meb de çok kolay tayin bizde çok zor onu geç benim elimde raporum var ailemde, %90 üstü ben onunla bir gidemedim hesap edin .

Sen biriktirebiliyor an ebruk ederim benim ki birikmiyor valla. Ailemin yanına senede bir gidebiliyorum 12,5 saat yolum var . Bayramdan balrama gidebiliyorum.Canım meb de çok kolay tayin bizde çok zor onu geç benim elimde raporum var ailemde, %90 üstü ben onunla bir gidemedim hesap edin .
Memurlar netten baktım öyle diyorlar maliye için.

Kpss çalışmak çok çok zor. Ben senelerdir DGS çalışcam diyorum. Bu sene uzaktan eğitimede yazıldım. Eskisi gibi istek ve hırs olmuyor.. Dene tabiki ben yapamadım. Umarım sen yaparsın.

Özelde çalışabilirsin. Ailenin büyük bir şehirde yaşıyorsa iş imkanların fazla olur belki..

Son düzenleme:

engelli raporu mu
eğer öyle ise 1 kereye mahsus ailenin yerine gidebilme hakkın var. böyle bir yasa var yani

nurcuk34 nurcuk34 yok asla özele geçmem özelden çok çektim ben binbir zorlukla kazandım . Ama o kadar yüksek puanımı böyle bir kurum için heba ettiğime yanıyorum gerçekten. Ehliyetim yok ya bende araba alsamda param oraya kesilse dedim hep ama araba kullanmayı bilmiyorum . Ev mi alsam dedim ordan evi alıp ne yapcağım. Ya benim birde babama yardımım dokunuyor köye ev yapmaya kalktı bütün parası oraya gidiyor bende üzülüyorum zorlanmasın diye sürekli yardım ediyorum ona 3 kuruş birikicekse o da birikemiyor haliyle iyice terelendim.

nurcuk34 nurcuk34 yok asla özele geçmem özelden çok çektim ben binbir zorlukla kazandım . Ama o kadar yüksek puanımı böyle bir kurum için heba ettiğime yanıyorum gerçekten. Ehliyetim yok ya bende araba alsamda param oraya kesilse dedim hep ama araba kullanmayı bilmiyorum . Ev mi alsam dedim ordan evi alıp ne yapcağım. Ya benim birde babama yardımım dokunuyor köye ev yapmaya kalktı bütün parası oraya gidiyor bende üzülüyorum zorlanmasın diye sürekli yardım ediyorum ona 3 kuruş birikicekse o da birikemiyor haliyle iyice terelendim.

Ailene yardım etmişsin. Öyle bir anlattın ki sanki hiç kalmıyormuş gibi:)
Arabadan da korkma. Otomatik araba çok rahat.. Derste almadan kendim öğrendim. 1 senedirde vukaatım yok:)

ya kpss den niye bu kadar korkuyorsun, akşam eve gittiğinde düzenli 2 saat çalışsan istediğin puanı alırsın. Ki tek başınasın mis gibi düzen oluşturursun .

Ben 33 eşim 35 yaşında 2 3 kez kpss ye hazırlanıp düz memurken, teknik kadrolara geçmiş insanlarız, yapamazsın edemezsin diyenlere kulak asma, ileriye dönük planın olsun elinde puanın olsun,

2700 bence az bir maaş , o kadar kpss ye hazırlanıp emeklerinin karşılığı ayrıca iş yüküne göre az.
400 kira kasaba için bence makul, büyükşehirlerde 1000 tlden başlıyor kiralar artık. o uyguna oturanlar yıllardır aynı yerde oturdukları için uygun.

Kesinlikle kpss ye çalış, yeni puanını al yoksa hiçbirşey yapamadan seni kurtaracak erkek arayacaksın yanlışa düşme.

Ailene yardım etmişsin. Öyle bir anlattın ki sanki hiç kalmıyormuş gibi:)
Arabadan da korkma. Otomatik araba çok rahat.. Derste almadan kendim öğrendim. 1 senedirde vukaatım yok:)
Ne bileyim aile yardımına pek girmeyeyim dedim canım malum yengem takılıyorsa iyice deşifre olurum beni . Zaten hiç sevmem kendilerini:)) ehliyeti alırken manuel öğrendin ama demi . Öğrenebilsem bende, arabayı otomatik alcağım gidince bir kursa başlarım olmazsa

ya kpss den niye bu kadar korkuyorsun, akşam eve gittiğinde düzenli 2 saat çalışsan istediğin puanı alırsın. Ki tek başınasın mis gibi düzen oluşturursun .

Ben 33 eşim 35 yaşında 2 3 kez kpss ye hazırlanıp düz memurken, teknik kadrolara geçmiş insanlarız, yapamazsın edemezsin diyenlere kulak asma, ileriye dönük planın olsun elinde puanın olsun,

2700 bence az bir maaş , o kadar kpss ye hazırlanıp emeklerinin karşılığı ayrıca iş yüküne göre az.
400 kira kasaba için bence makul, büyükşehirlerde 1000 tlden başlıyor kiralar artık. o uyguna oturanlar yıllardır aynı yerde oturdukları için uygun.

Kesinlikle kpss ye çalış, yeni puanını al yoksa hiçbirşey yapamadan seni kurtaracak erkek arayacaksın yanlışa düşme.
.
Dur birdakka seni çok sevdim teknik bölümmü bitirmiştin canım sen ben kit kuruma geçip istifa etmeyi düşünüyorum kadrolu dan sözleşmeliye geçmiş olacağım salaklık mı sence??? Birde beninle özelden msjlaşalım ya akşama falan dışarı çıkcaktım birazdan sen beni heveslendirebilirsin etrafımda örnek olduğunda çabuk gaza geliyorum :KK19:

Ne bileyim aile yardımına pek girmeyeyim dedim canım malum yengem mengemdi takılıyoorsa iyice deşifre eder beni zaten hiç sevmem kendilerini:)) ehliyeti alırken manual öğrendin ama demi . Öğrenebilsem bende arabayı otomatik alcağım gidince bir kursa başlarım dlmazsa
2010 da aldım ehliyeti. O zaman trafiğe falan çıkmadım. Aldım durdu köşede.
Sonra otomatik aldım. Erkek kardeşim öğretecekti güya. ailemle aynı şehirde olmayınca onun ve benim müsait olma durumumuz çok zordu. youtubeden park etme videolarına baktım mesela.
Şuan şehirler arası da kullanıyorum. Şehir dediğim 2 3 saatlik mesafe çok değil ama :)

tapu, sgk, maliye bence seytan üclüsü. bunlardan birindeyim ben de ifrit oluyorum, en dusuk memur maası suan yazdıgınız tutar zaten benım de aynı sekılde. şikayet edeceğim sırada biri beni tutsun dıyorum cevreme de yok olmuyor. turistik bir şehirdeyim ben bide, kendi ilime de cok uzak değil. ona rağmen darlanıyorum ve nefret ediyorum siz serzenişinizde haklısıınız

okulumu bitireyim ben de KPSS A düşünüyorum ama cesaretlendirip isteklendirmem lazım kendimi

2010 da aldım ehliyeti. O zaman trafiğe falan çıkmadım. Aldım durdu köşede.
Sonra otomatik aldım. Erkek kardeşim öğretecekti güya. ailemle aynı şehirde olmayınca onun ve benim müsait olma durumumuz çok zordu. youtubeden park etme videolarına baktım mesela.
Şuan şehirler arası da kullanıyorum. Şehir dediğim 2 3 saatlik mesafe çok değil ama :)
Kesinlikle tabrik ederim birde youtubedan öğrenmişsin benim erkek arkaraşımda YouTube dan öğrenmiş bu arada

tapu, sgk, maliye bence seytan üclüsü. bunlardan birindeyim ben de ifrit oluyorum, en dusuk memur maası suan yazdıgınız tutar zaten benım de aynı sekılde. şikayet edeceğim sırada biri beni tutsun dıyorum cevreme de yok olmuyor. turistik bir şehirdeyim ben bide, kendi ilime de cok uzak değil. ona rağmen darlanıyorum ve nefret ediyorum siz serzenişinizde haklısıınız

okulumu bitireyim ben de KPSS A düşünüyorum ama cesaretlendirip isteklendirmem lazım kendimi
Ah ah keşke bende turibtik bir
Şehirde olsam en azında teselli olurdu tam tersi istikametteyim. İnsanlarda yobaz . Kot pantolon da bile öküz gibi bakıyorlar hiç etek giyemedim. Kot yarım tişört . Boğuluyorum artık bebeksi suratım heba oldu. Birbirimisi cesaretlerdirebiliriz ben çabuk gaza gelirim birisi çalışsın o çalışıyor diye otururum çalışırım bende:)

Ah ah keşke bende turibtik bir
Şehirde olsam en azında teselli olurdu tam tersi istikametteyim. İnsanlarda yobaz . Kot pantolon da bile öküz gibi bakıyorlar hiç etek giyemedim. Kot yarım tişört . Boğuluyorum artık bebeksi suratım heba oldu. Birbirimisi cesaretlerdirebiliriz ben çabuk gaza gelirim birisi çalışsın o çalışıyor diye otururum çalışırım bende:)

ahaha izin al bulundugum şehre gel ya da ben geleyim tanışırız :KK53:

Bence hiç sevmediğin işinde paranı

çarçur etme köşeye para at kimseye söyleme evleneceğin kişi dahi bilmesin
Tekrar sıfırdan başlamak zor ülkemizde çok zor genel olarak her alanda torpilin sağlam olursa ekmek yiyorsun onca çileye değmez elindekinin kıymetini bil belki değişikler olacaktır sabırlı ol bence ülkemizde hiç birşey planlı değil her an herşey olabiliyor

.
Dur birdakka seni çok sevdim teknik bölümmü bitirmiştin canım sen ben kit kuruma geçip istifa etmeyi düşünüyorum kadrolu dan sözleşmeliye geçmiş olacağım salaklık mı sence??? Birde beninle özelden msjlaşalım ya akşama falan dışarı çıkcaktım birazdan sen beni heveslendirebilirsin etrafımda örnek olduğunda çabuk gaza geliyorum :KK19:

yok hiç de sorun olmaz kadroludan sözleşmeliye geçişte . Sözleşmeliler de tayin hakkı artık var torba yasaya göre, diğer şeyler aynı. Sözleşmeliye geçen çok arkadaşım oldu, ki bende başka bir fırsat çıkmasaydı kadroludan istifa edip tereddütsüz sözleşmeliye geçecektim.

Tabi ki yazılaşalım destek olabilirim, sen çalışıp kendini kurtarmak için fırsat kollluyorsun zaten, etrafında olumsuz konuşanlara bakma.

Geçinemiyor olmanız çok ilginç geldi. 2700 tl İstanbul gibi yerde kirada oturup aile geçindiren insanlar var. :S Konu zaten bu değil tabi. Tekrar hazırlanıp kpss ye girmeniz sizi daha çok yorabilir. Eş durumundan faydalanmak en güzeli. Müzik resim gibi hobilerinizi bence işinizi bırakmadan da hayata geçirebilirsiniz. Anladığım kadarı ile olduğunuz yerde kasaba da mutlu değilsiniz. Ya ailenizin yanına dönüp özel sektörde sevdiğiniz işi yapın yada biraz daha sabredip eş durumundan faydalanmaya gayret gösterin. 2 yıl köyde okudum bende hayatımın en zor günleriydi. Kalabalık şehirden 1000kişilik nüfuslu bir köy hayatı gerçekten çok zor.

Tamam da ret cevabı geldi bakanlıktan her şarta uygun olduğum halde personel eksikliğini sebep sundular. Ve ret verdiler

çok yanlış. bunun üstüne gitmelisin. ne demek hakkı kullandırmamak
DPB Bimer Cimer e tekrar tekrar yazmalısın. kuruma birden fazla dilekçe vermelisin. şuanda senin için en temiz ve en kolay yol budur. kendini neden daha fazla yorasın. yüzde 40lıklar bile kullanırken yüzde 90 demişsin.
bende yüzde 52 rapor var. bir çok hakkımı tepe tepe kullanıyorum hiç kusuruma bakmasınlar...
dilekçende mutlaka kanun-yönetmenlik maddesini de belirt.
oralarda sürünme Minikgirl35 Minikgirl35 ömür geçiyor.

Back
X