İş'imde iyiyim fakat mutlu değilim.

Yok gerçekten azmış...Her maaş konusunda aynı şeyler yazılıyor, asgari ücretle çocuk okutan var deniliyor falan filan fiks cümle. Bu insanlar açlık sınırının altında yaşıyor daha doğrusu yaşamaya çalışıyor, et belki bayramdan bayrama yiyor, kültürel faaliyetler sıfır vs vs buna da yaşamak diyorlar. Ama onlara suç bulmuyorum "normal" olanın bu olduğuna inandırılmış durumdalar, bende kendim çalışma hayatına başlayana kadar böyle yaşadım ailemde.

Belki bütçenize katkıda bulunmak için şöyle bir şey önerebilirim; yemeklerinizi kendiniz mi yapıyorsunuz dışarda mı yiyorsunuz ?
Canım hafta için hep evde olduğum için kendim yapıyorum yiyorum anca pafta sonu ilçeye gezmeye gidersem yada uşim olur gidersem mecbur dışarıda yiyorum haliyle

İşe başlarken 2 yıl sonra tayin kesin diye başladık . Oraya gidince tayinin imkansız olduğunu öğrendik hanımefendi . Sizin düşündüğünüzü biz de düşünmeyi biliyoruz elbette.
İyi o zaman kpss çalışacaksınız yada başka biri ile evlenip oradan kurtulacaksınız çözüm belli

Back
X