AOF mezunu lafina neden insanlar bu kadar gocunmus anlayamadim, konu sahibesi o konuda hakli.
AOF asla 4 yillik normal bir universite hayatiyla denk olamaz, olmamali. Her gun okula gidip odeviyle, sinaviyla emek vermek sonucu ogrenilen bilgiyle uzaktan uzaga evden kitap okuyup sinava katilmakla ayni olabilir mi? Universite sinavi icin ter dokmekle AOfye kayit olmak ayni olamaz. Acik ogretimi ben universite olarak gormuyorum sonuc olarak.
Hiyerarsi bazli bir isyerinde memurluk gibi mesela, AOF mezunu biriyle normal universite mezunu biri ayni pozisyona gelmemeli zaten. ODTU muhendislik mezunu biriyle AOF muhendsilik mezunu birinin ayni isi yapmasini kafaniz kesiyor mu
mesela? Benim kesmiyor. ODTU mezunu olan nerde benim emeklerim demez mi? Der ve demeli de.
Devletin yaptigi zaten haksizlik, lakin tum kadrolar torpil derken zaten alanlarinda bilgisi, egitimi olmayan alakasiz kisilerle dolu zaten. Devletin memurluk konusunda yaptigi cogu uygulama yanlis zaten, devlet de boyle yapiyor diyip yanlis seyleri ornek gostermek de yanlis.
Konu sahibesini haksiz bulmadim, isyan etmekte hakli. Yanlis uygulamalara, haksizliklara goz yumula yumula bu ulke balciga donmedi mi zaten?