İşimden nefret ediyorum!!!

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
Evet hanımlar, başlıkta yazdığı gibi. İşimi hiç sevmiyorum. 30 yaşından sonra değiştirilir mi sizce? Ya da çalışmayıp kocanın eline bakmak doğru mu? Tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Sevmediginiz isi yapmak zordur.Baska bi yerde calisma imkaniniz varsa evde oturmak yerine baska bir ise geciş yapin derim.

Boş boş işlerle uğraşmayı seviyorsanız kendinize bi hobi dükkani açın yada şimdilik yapıp internet üzerinden satabilirsiniz.

İşine aşkla giden çok kişi yoktur muhtemelen. Muhasebeciyken 28imde memur oldum. Her iki işimde de mutluydum. Şimdi de evde kızımı büyütüyorum. Doğum iznindeyim. Bence mutlu kişiler her yerde mutludur. Ha hiç sevmiyorsanız işinizi değiştirin. Yani atıyorum çocuk sevmeyen öğretmen olamaz, olmamalı yani. O kadar katlanılmazsa değiştirin.

Evde oturmak bir süre sonra bayar. İşten çıkıp iş arama sürecini evde geçirirseniz size de sıkıcı gelebilir. Sonuçta iş bulamamak da var...

Doğru normalde de çok Mutlu olabilen biri değilim.

işim olsa da nefret etsem
şaka şaka, başka iş bakın, belki mesleğiniz değil çalıştığınız yer sizi mutsuz ediyordur, işyeri değişikliği bile yetebilir mutlu olmanıza, tedbili mekanda ferahlık vardır.

Isyerini degistirsen belki faydasi olur. Mesela ben isimi cok severdim ama isyerimi sevmezdim. Isim benim herseyim,oglum buyuse de calissam yeniden. Koca parasi yemek bana kendimi asalakmisim gibi hissettiriyor. En sevmedigim sey evde oturup uretmemek sadece tuketmek.

Olabilir. İş yerimden zaten illallah derecesindeyim. Bu karışıklıkta başka yere geçmek zor işte

Neden gerçekleştirmiyorsun öyleyse eger maddi imkanlar su an elvermiyorsa isini sevip para biriktirmeye bakki. Hayalini gerceklestirebilesin.
Öyle düşünüyorum ben de ama demezler mi o kadar okudu yaptığı işe bak. Zaten millet ne diyecek diye diye bu hale geldim

bana da 5 seneden snr aynı işi yapmak çok sıkıcı gelıyor
ilk 5 sene normal calıısyorum , 5 seneden snr bayıyor
şuanda baymıs durumdayım mesela

türkiye gibi bir ülkede işini severek yapan insan sayısı bir elin parmakları kadar bence ama bir erkeğin eline bakmaktansa çalışır kendiş paramı kazanır söz sahibi olurum daha iyi, iş iştir yaparsın işini alırsı maaşını sonrada bakarsın kendi hayatına.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…