- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Benim Canım hiç bir gün çalışmak istemiyor. Tembelim sanırım. Boş boş işlerle uğraşmaya bayılırım ama :)ne iş yapıyorsunuz?
pazartesileri ben de işimden nefret ediyorum. ama çalışmak da lazım.
Ben de hep bunu düşünüyorum. Bu işte kendimi işe yarar hissedemiyorumSevmediginiz isi yapmak zordur.Baska bi yerde calisma imkaniniz varsa evde oturmak yerine baska bir ise geciş yapin derim.
Doğru normalde de çok Mutlu olabilen biri değilim.İşine aşkla giden çok kişi yoktur muhtemelen. Muhasebeciyken 28imde memur oldum. Her iki işimde de mutluydum. Şimdi de evde kızımı büyütüyorum. Doğum iznindeyim. Bence mutlu kişiler her yerde mutludur. Ha hiç sevmiyorsanız işinizi değiştirin. Yani atıyorum çocuk sevmeyen öğretmen olamaz, olmamalı yani. O kadar katlanılmazsa değiştirin.
Evde oturmak bir süre sonra bayar. İşten çıkıp iş arama sürecini evde geçirirseniz size de sıkıcı gelebilir. Sonuçta iş bulamamak da var...
Hayalimde bir cafe ya da butik açmak varBoş boş işlerle uğraşmayı seviyorsanız kendinize bi hobi dükkani açın yada şimdilik yapıp internet üzerinden satabilirsiniz.
Neden gerçekleştirmiyorsun öyleyse eger maddi imkanlar su an elvermiyorsa isini sevip para biriktirmeye bakki. Hayalini gerceklestirebilesin.Hayalimde bir cafe ya da butik açmak var
Bence üç kişiden çok. Benim etrafımdakiler işlerini çok seviyor :)bayıla bayıla çalışan 100 kişide 3 kişidir
Olabilir. İş yerimden zaten illallah derecesindeyim. Bu karışıklıkta başka yere geçmek zor işteIsyerini degistirsen belki faydasi olur. Mesela ben isimi cok severdim ama isyerimi sevmezdim. Isim benim herseyim,oglum buyuse de calissam yeniden. Koca parasi yemek bana kendimi asalakmisim gibi hissettiriyor. En sevmedigim sey evde oturup uretmemek sadece tuketmek.
Sen arayista ol her zaman. Nasibun varsa her turlu gecersin baska yere.Olabilir. İş yerimden zaten illallah derecesindeyim. Bu karışıklıkta başka yere geçmek zor işte
Öyle düşünüyorum ben de ama demezler mi o kadar okudu yaptığı işe bak. Zaten millet ne diyecek diye diye bu hale geldimNeden gerçekleştirmiyorsun öyleyse eger maddi imkanlar su an elvermiyorsa isini sevip para biriktirmeye bakki. Hayalini gerceklestirebilesin.
gerçekten mi burda 3 kişi bile bulamam benBence üç kişiden çok. Benim etrafımdakiler işlerini çok seviyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?