- 24 Aralık 2014
- 5.200
- 7.016
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Tabii onun icin birikim yapmaya ona guzel gelecek saglamaya girdim2 yaşına kadar bakmışsınız
4 aylık bebeği bırakıp işe dönmek zorunda olan kişiler var
Çalışıyorsanız da onun için çalışıyorsunuz
Böyle düşünün.
Ya mesela calismiyorken her ne kadar esim calisiyor olsa da bir sey goruyordum ee butce belli alamayinca uzuluyordum ilk cocuk kiz cocugu olunca bir de cicili bicili ne gorse almak istiyor insan ona her ay bir birikim yapmak gibi hedeflerim var istiyorum ki her imkani onun icin yaratayim yoksa otururdum cocuga bakardim ama istedim ki her anlamda donanimli olsunBende kızım kucukk n çok iyi bir işe gordim.yan binadan bir komşuya bakaici anlaştık bırakıp gidiyordum cickista babası alıyordu.ama ben çocuğumu işyerinde ne kadar alistiysam çok özlüyorum suratım beş karış işyerinde ağlamaklı geozyordum gözlerim hep suluydu.bir gün iş yerindw hatta bir cinnet geçirdim kızımı özledim diye istem çıktım üç ay sonra.size bunu şu yüzden anlattım.
İnanın o kadar pişmanım şimdiki aklım olsa asla birkamazdim hatta it gibi çalışırdım.isimde rahattı maaşında iyiydi.ben kızım için alismadim ve psikolojime yenik düştüm siz biyle olmayın.
Şimdi calissaydim hayatımda herşey daha farklı olucakti maddi açıdan ve kızım için bile.isten çıktım kızıma yine ben baktım evde sikil pikil para yok bişey yok koşuşturmaca yok .diyorum yaa kimse akıl vermedi dur yapma çıkma pişman olursun demedi.cocugun buyur hiç merak etme o günlerini gorsende emein ol herşey geçiyor senle yada sensiz .geleceği için çalış sakın çıkma isten
Biraz daha alistim bu hafta kolay geciyor benim icinBen önce 1 hafta sonra 2. Haftayı odaklardim sonra bu kadar daha çalışsam ilk maaş derdim. Sonra 2. Ay - sonra 6 ay hedeflerdim
Siz daha iyi bilirsiniz kendinizi tabiki ama mutsuz ve somurtkan durmak yorucu olur hayatınızda.Ikizler burcuyum hayir bu konuda almadim destek ama yapim bu bebekken de gulmezmisim pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?