İşimiz bitene kadar idare et!!

Hayır bir şeyi kastetmedim sadece işten çıkmak için başka bir iş bakıyor musun dedim :)
Yani dolaylı olarak başka bir iş bulursan çıkar mısın gibi :)

Pardon ben alintilari karistirdigim icin oldu. Portakalli kurabiye sormusya ona ithafen cevap vermistim.:) evet is aramaya basladim yarin okulumdaki is icin konusmaya gidicem bakalim.
 
İyi bari buna sevindim. Yani aynı gün çıkarsan dava falan açma hakları yok. Yani o ülkede de öyledir. Sözleşmede yazar varsa bile. Yanlız o intikam konuşmasını yapacaksan içeride paran olmaması gerek. Eğer paran varsa uygun bir şey uydur.
Yok yok iceride param yokta okuldaki ise yarin gdip konusucam eger kabul ederseniz bir kac gun denemek istiyorum dicem emin oluncada bunlara icimi dokucem artik. Annem babamda anlatinca hak verdi hatta neden yanlarina cikipta cevap vermedin dediler. Bugunde arayip duruyolar erken gel dicekler kesin acmadim:D
 
özel sektörün kitabını yazmış bi insan olarak
müşteriye sırıtarak hoşgeldiniz de ama gülerek değil sırıtarak :D
ürünlerini okuturken hızlı ve pratik davran
poşetlerini verirken yine güleryüzle iyi günler dile
bir de elini daha hızlı kullanabilmek için çabala
hız en önemli kural bence
ve patronuna da aynı şekilde güler yüzlü ve özgüvenli ol :)
Haha ay cevabin cok seker gulumsedim saol:) butun musterileri guleryuzle karsilayip gonderiyorum orda sikintim yok bu ayin sonunda sozlesmeyi uzaticaklar neyle gelicekler bakalim:D
 
Elimden gelenin en iyisini yapiyorum ama inanilmaz zoruma gitti. Anlasmayi uzatmayi teklif ettiklerinde " sirf merakimdan soruyorum neyimi bukadar begendinizde anlasmayi uzatiyosunuz yoksa kotunun iyisi oldugum icinmi ?" Demeyi dusundum ama ses tonumun ayarini kacirip yuzgoz olmaktan korkuyorum.
İşinizi iyi yaparak, basarılı olarak yedirirsiniz laflarını en güzel. İşede ihtiyacınız varmış, kendinizi doldurmayın. Siz saatlerinizi satıyorsunuz, onlarda satın alıyor hepsi bu. Daha fazla anlam yüklemeyin bu duruma.
Kolaylıklar, başarılar dilerim.
 
Selam kizlar

Moralim cok bozuk agladim aglicam nerdeyse. Basliktaki laf patronum tarafindan benim icin kullanildi. Bastan ozet gecmem gerekirse; ben ogrenciyim ve bi magazada kasiyer olarak parttime calisiyorum. Ayni magazada 2 yil calistim eski patronla aram acildi.( sinavim var ogun calisamam dedigim halde calismami istedigi icin) ve bana hicbisey soylemeden isten cikardi. Herneyse aradan zaman gecti yeni patron falan derken bikez daha basladim. Ama ise alinirken hakkimda ex patronla konusmuslar ve sagolsun "iyi caliskan ama kasada cok cekingen secim sizin " demis!! Anlicaniz bir sifir yenik onyargiyla basladim normalden kisa yapildi anlasma. Bugunde konusurlarken duydum. Teftise gelen buyuk patrona galiba kararsiz kaldiklarini soylediler oda islerin suan karisik oldugunu, hic kimse olmamasindansa en azindan(!) benim olmami ve bi sure idare etmelerini soyledi.

Okadar zoruma gittiki anlatamam nerdeyse cikip gelicektim. Ama hem isi zor bulmusken hemde biraz paraya ihtiyacim varken birakamadim:KK43: bunuda yutmak istemiyorum sizce onlara nasil ders verebilirim?
Uzun yazdim kusura bakmayin
öyle bir çalışki seni karalayanların suratlarını karart..
 
İşinizi iyi yaparak, basarılı olarak yedirirsiniz laflarını en güzel. İşede ihtiyacınız varmış, kendinizi doldurmayın. Siz saatlerinizi satıyorsunuz, onlarda satın alıyor hepsi bu. Daha fazla anlam yüklemeyin bu duruma.
Kolaylıklar, başarılar dilerim.
Evet sorun zten bunlari bu sekilde adice belirtmeleri. Ayni laflari yuzumede soyleyebilrlerdi ama onlar arkamdan soylediler yanlarina ciktigimda yuzume gulumsediler.
 
sen işini düzgün yapıp, saygılı olduktan sonra, söylenenlere hiç aldırma. işveren mantığı.
neticesinde durumunu düzeltene kadar çalışacaksın, oradan emekli olmayı düşünmüyorsun dimi.
inşallah daha iyi iş bulur, rahatlarsın.
 
Evet sorun zten bunlari bu sekilde adice belirtmeleri. Ayni laflari yuzumede soyleyebilrlerdi ama onlar arkamdan soylediler yanlarina ciktigimda yuzume gulumsediler.
Yinede laf söylemek yada laf sokmak sizi iyi bir kademeye çıkartmaz yöneticilerinizin gözünde evet şık değil yapılan ama en iyi cevap öyle olmadığınızı kanıtlamak olur.
 
Aman ne kanitlicaksin kendini boşver yeni is bak cikiver oradan bosveeeer...onlar seni cikartmadan sen cik kalakalsinlar mal gibi..ha birde is hayati böyledir canim kimse kIymet bilmez hiç kimse tesekkur etmez alis
 
Aman diyim hiç çaktırma. Işte çıkacağını. 4 elle sarıl yılbaşına ne kaldı şurda ki alternatif eleman bile arama gereği duymasınlar. Ay çokmu kötüyüm.

İşçiler kardeş En Büyük KK:-)
Yok yok iceride param yokta okuldaki ise yarin gdip konusucam eger kabul ederseniz bir kac gun denemek istiyorum dicem emin oluncada bunlara icimi dokucem artik. Annem babamda anlatinca hak verdi hatta neden yanlarina cikipta cevap vermedin dediler. Bugunde arayip duruyolar erken gel dicekler kesin acmadim:D
 
B bekakara aynen! Benim kanitlanmaya ihtiyacim yok . Suan is bulamasamda elbet bulurum bi zaman kendimi yipratmaya hic degmez.

cikom cikom cikom supersin!:D bugun bana minnettar kaldilar zaten. Ama yilbasi alisverisi falan derken belim ortadan ikiye ayrildi tum kaslarim tutulmus yani bu konusma haricindede ayrilmak istiyorum. Sozlesmem uzasin diye megerse herseye goz yummusum herkeste bi azar bi tavir. Kendilerinin olsun:D hahahha benim planim aslinda sozlesmeyi uzatip imzayi atip ise cagirdiklarinda arayip : ayyyy ben nasilda unutmusum haber vermeyi, isim bitene kadar idare ediyim(!), kötunun iyisi bi isim var diye dusunurken aslinda oyle degilmis ! Demek istiyorum hahahah
 
Back
X