Işın goren hastanın zararı olur mu?

merveibo2305

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
667
516
103
33
Bayanlar benim kayınvalidem radyoterapi alıyor her gun işin goruyor yanına gitmemin bebeğe zararı olur mu?bilen varmı?hergün orda yemek yiyoruz oturuyoruz gece eve geliyoruz?

Bildiğim kadarıyla cook zararlı çünkü kv bir dünya radyasyon yükleniyor ha Xray cihazının yanında oturuyosun ha kv nin eşimin amcası da işin tedavisi gorucek ve kV bakicak ona o yüzden ben gitmiyorum oraya 8 aylık hamile olduğum için bence sizde evinizde yemek yiyin ve tedavisi bitene kadar gitmeyin

Tamam çok teşekkür ederim eşim alınacak diye birşey diyemiyorum aslında tamam sen gelme diyor ama sanki üzülüyor gibi

Tamam çok teşekkür ederim eşim alınacak diye birşey diyemiyorum aslında tamam sen gelme diyor ama sanki üzülüyor gibi

O zaman söyle yapabilirsin esinle doktora gittiğinizde kadın dogum uzmanına bu konuyu danis ve eşinin yanında doktor sana ne kadar zararlı olduğu bilgisini versin o zaman sana alınmaz sen istemiyomussun gibi bi imaj olmaz o zaman

Mesaj attim doktor evet zararli demiş gösterdim de sen bilirsin diyo ama türüne göre degisiyormus diyo internetten baktım diyo annem üzülür diyo bebegini daha sonraki planda dusunuyor annesi tabiki ama tuhaf hissediyorum suan.Çok sarsıldı eşim onu anlamaya çalışıyorum ama bebegim herseyden onemli benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…