- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Aynen sınav da 2 gün sonra 13 ündeEvet doğum tarihi 11 haziran gözüküyor siz 19 haftalık hamilesiniz şu an 4 aylık 5e yeni girmişsiniz ama sanırım . Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim doğum önce gözüküyor aksi bisey olmazsa.Doğum 11 12 Haziran.Sınavda 13 Haziran o yüzden kararsız kaldimBen üniversitede çalışırken bir öğrencimiz son sınavını 9 aylık hamile vermişti. 3 gün sonra doğdu :) sınavı verme imkanınız varsa verin. Doğum daha önce olsa duruma göre karar verin.
Bütünlemeler var ona girip kurtarabilirsiniz.Kizlar merhaba işin içinden çıkamadığım bir durumum var.Ben 5 aylık hamileyim doğumum ise bir sorun olmazsa haziranın başında olacak.Ama malesef sorunlu geçen bir hamilelik yaşıyorum.Sizlere danışmak istediğim konu ise şu.2 .üniversite kapsaminda açıköğretim de Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum.İkinci donem final sınavlarım da haziranin başına denk geliyor.Haziranın onu filan.Doğumum da o zamana denk.gelecek.Finale giremezsem otomatikmen kalıyorum ve harç param da yaniyor. Vizeden 100 alsam bile kalıyorum.Sizce riske girmeyip bu dönem kayıt yeniletmesem mi?33 yaşındayim artık bir an önce de bitirmek istiyorum kayıt yeniletmeyince okul uzqyacak ama sanki yapacak birsey de yok gibi görünüyor.Sınav tarihine doğum yapmis olsam bile ya birkaç günlük olur ya da 1 haftalık filan.Tabi Allah ne zaman nasıl nasip edecek bilemiyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim.
Hangi okul öyle büt yok .İstanbul Ünv. varBüt yok malesef yaz okulu var.Doğum zamanım 12 haziran dedi doktor sinabim ise 13 haziran
8 dersim.var ama dediğiniz gibi 5 tanesini yaz okulunda verebilirim.Yaz okulu sınavı ağustostaKaç dersiniz var yaz okulunda verebilirsiniz 5 tane ise.. Riske atmayın yenilemeyin bahar dönemini..
Malesef Anadolu aöf de bütünleme sınavı yokBütünlemeler var ona girip kurtarabilirsiniz.
Bi dönem bekleyin bence. Zaten çıkmış sorular için daha avantajlı olursunuz:))Kizlar merhaba işin içinden çıkamadığım bir durumum var.Ben 5 aylık hamileyim doğumum ise bir sorun olmazsa haziranın başında olacak.Ama malesef sorunlu geçen bir hamilelik yaşıyorum.Sizlere danışmak istediğim konu ise şu.2 .üniversite kapsaminda açıköğretim de Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum.İkinci donem final sınavlarım da haziranin başına denk geliyor.Haziranın onu filan.Doğumum da o zamana denk.gelecek.Finale giremezsem otomatikmen kalıyorum ve harç param da yaniyor. Vizeden 100 alsam bile kalıyorum.Sizce riske girmeyip bu dönem kayıt yeniletmesem mi?33 yaşındayim artık bir an önce de bitirmek istiyorum kayıt yeniletmeyince okul uzqyacak ama sanki yapacak birsey de yok gibi görünüyor.Sınav tarihine doğum yapmis olsam bile ya birkaç günlük olur ya da 1 haftalık filan.Tabi Allah ne zaman nasıl nasip edecek bilemiyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim.
Çok iyi sadece yaz okulu ücreti ödersiniz o zaman 3 ders sınavı kalktı mı? Kalanı da 3 derste verseniz mezunsunuz..8 dersim.var ama dediğiniz gibi 5 tanesini yaz okulunda verebilirim.Yaz okulu sınavı ağustosta
Anadolu aöf.Onda büt yok malesefHangi okul öyle büt yok .İstanbul Ünv. var
Üç ders sınavı var evet ama ben mezun olacak durumda değilim.Sekiz dersim var derken bahar dönemi için sekız dersim.varÇok iyi sadece yaz okulu ücreti ödersiniz o zaman 3 ders sınavı kalktı mı? Kalanı da 3 derste verseniz mezunsunuz..
Tüh peki raporla falan yardımcı olmazlar mı ?Anadolu aöf.Onda büt yok malesef
Malesef örgün olmadığı için hiçbişey ise yaramıyorTüh peki raporla falan yardımcı olmazlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?