İşin içinden cikamadim

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
İyi Akşamlar hanimlar.Kötüyüm gerçekten sanki beynim durmuş gibi kimseye tepki veremiyorum ağzını açamıyorum daha doğrusu yoruldum,biktim.
Şimdi konu eşim ve ailesi hiçbiryle yillarca görüşmedim kv eltiler.Sonra işte bir şekilde mecbur selam sabah .Ama ben yine mesafesi korudum tabi eşime bunu yaptiramadim.Ama yok illaki bana dokunacak bişey yapıyorlar Birincisi eltim kocasiyla ayrılma noktasına gelmiş sebeb aldatilma neyse affetmis barisnislar.ama yine ben kötüyüm çünkü arayıp noldu dememiş im ki 10 senedir görüşmüyorum.iki kızımın doğumunda.da arayıp sormadilar.
İkincisi kv sürekli eşime saçma sapan fikirler empoze ediyor .İşte aile baglari yalanı yemin edErim hepsi birbirinden nefret ediyor ama ben gelinceye kadar yokmuş öyle bisey.
Küçük eltim arada laf götürüp getiriyor biliyorum bazen düşünüyorum açıkça söyliyim böyle geleceksen hiç gelme diye bu seferde gelip gitmemi istemedi diyecek.
Diyorumya beynim durdu ağzım dilim bağlanmış gibi normalde de cesurumdur korkmam bişey den eşime kv özellikle kv de ye ağzımı acamiyorum.Çünkü ne söylersen söyliyim aynısı değişen bir olmayacak .Nasıl asicam.bunu çünkü kendi kendimi yiyorum yipraniyorum herseyi yüzlerine söylesem kim üzülür kim kırılır aman eşim demesem.olurmu acaba?

O sakınmıyorsa sen de sakınma lafını. Sakın elim kolum bağlandı diye kendinizi ezdirmeyin. Terbiyesizce değil, ama mesafeyi de anlamalı.

Mademki hepsini taniyorsun ona göre davran, eşinde mutlaka arada kalıyordur, sizin aranızda bozuluyordur
laf getiren olursa duymak istemediğini söyle ,laf getiren üzerine laf katar evinde huzur bul ,üzene mesafeni koy

Valla bende eşimin ailesini sevmiyorum Allahtan kocam tınlamıyoda rahatım.valla samimi olmayan insanı annem olsa hayatımdan çıkartırım.boşverin sinir olmaya değmez.bildiğinizi okuyun

O sakınmıyorsa sen de sakınma lafını. Sakın elim kolum bağlandı diye kendinizi ezdirmeyin. Terbiyesizce değil, ama mesafeyi de anlamalı.
Biraz da eşim bağlıyor elimi kolumu.bana der haklısın şudur budur yüzlerine gelince hiç bişey yokmuş gibi davraniyor bu da benim pskilojimi bozuyor diyorumki ben sucluysam bana onlar sucluysam onlara konuş diye ama yok

Mademki hepsini taniyorsun ona göre davran, eşinde mutlaka arada kalıyordur, sizin aranızda bozuluyordur
laf getiren olursa duymak istemediğini söyle ,laf getiren üzerine laf katar evinde huzur bul ,üzene mesafeni koy
Mesafe koyarım zaten ne olduklarını bildiğim için bu seferde işte kardeslerin arasini bozan Fettan gelin oluyorum halbuki hiç bir zaman bir Kaynim da gelip sormamistir nedir mesele diye eşleri ne derse odur .Ama benim eşim kV lafıyla benim küs olduğum halde onlara giderdi gelirdi eltiletimi alışverişe götürürdü filan Allahtan bayagi bir kazikladilarda bunu unuttu onlari

Valla bende eşimin ailesini sevmiyorum Allahtan kocam tınlamıyoda rahatım.valla samimi olmayan insanı annem olsa hayatımdan çıkartırım.boşverin sinir olmaya değmez.bildiğinizi okuyun
Keşke benimki de öyle olsa Allahim hele son zamanlar adam resmen laf atışıyor benimle nasıl anne savunuyor anlatamam.Bıraktım bende diyorum ya amann ne desem bos
Biraz dişli ol. Bu konuda sana üç üyeyi onereyim Carlii Carlii HakimeHNMMM HakimeHNMMM bir de burcubahar0635 burcubahar0635 vardi galiba. Bu üç üyenin konularını ve yorumlarını oku derim. Cok ise yariyor cidden :-)

Dediğim gibi amann diyorum ne dersem deyim bir laf vardir insanın eşi rezil de eder vezir de.Çok doğru bir laf.Kendim için demiyorum en son benim çocuk yetirmemi laf etmişler .Sok oldum.Eşime dedimki ne o....kaldı ne kötülüğüm ama artık yeter çünkü bu konuda kendine güvenim tam. Dedim bari bu sefer çık karşılarına yeter ben çıkarsa ipler kopar dedim tamam hallederim dedi hani nerde .İşte bu yüzden ben bıktım bıraktım artik

Birisi ters bir şey söyleyecek olursa, sen de aynı şekilde cevabını ver. Bir laf var, insanlarla anlaşmak istiyorsan kendi dilin değil, onların anladığı dilden konuşacaksın diye. Mesafeni koru ancak, birisi bir şeylere "Alındım kırıldım" afrası tafrası yapıyorsa, "Kusura bakmayın da bi siz mi alınıp kırılıyorsunuz? Sizdeki kalp de bizdeki bulaşık süngeri mi?" dersin. İçinde koyma.

Laf taşıyan eltin için iki yöntem var. Birisi "Dinlemek istemiyorum canım, lütfen anlatma" uyarısı ki bu sizi korumaya yetmeyebilir. İkincisi direkt resti çekmek "Canım, bak bana kimsenin lafını getirme, senin kötülediğin insanlar eşimin - eşinin ailesi, onlar benim arkam. Laf getiren laf da götürür, amacın ne senin? Laf getireceksen de işte kapı"

Birisi ters bir şey söyleyecek olursa, sen de aynı şekilde cevabını ver. Bir laf var, insanlarla anlaşmak istiyorsan kendi dilin değil, onların anladığı dilden konuşacaksın diye. Mesafeni koru ancak, birisi bir şeylere "Alındım kırıldım" afrası tafrası yapıyorsa, "Kusura bakmayın da bi siz mi alınıp kırılıyorsunuz? Sizdeki kalp de bizdeki bulaşık süngeri mi?" dersin. İçinde koyma.

Laf taşıyan eltin için iki yöntem var. Birisi "Dinlemek istemiyorum canım, lütfen anlatma" uyarısı ki bu sizi korumaya yetmeyebilir. İkincisi direkt resti çekmek "Canım, bak bana kimsenin lafını getirme, senin kötülediğin insanlar eşimin - eşinin ailesi, onlar benim arkam. Laf getiren laf da götürür, amacın ne senin? Laf getireceksen de işte kapı"
Dedim o dediğinizi kv gelir onları kötüler eltim gelir hepsini kötüler kv ye dedimki bak anlatma ben görüsmüyorum.ilgilendirmiyor beni gerçektende öyle neyse eltimede dedim geçenler bu seferde dediki sen benim öbür eltim le görüsmüyorum diye diyorsun Kaynima demişki bu yüzden iftira atıyor bana gel de çık işin içinden gelmeyin diyorum ozaman hani kötüysem yok bu seferde istemediğinden yapıyor oluyorum

Bacim sen çok yüz vermissin. Zinharr yapılmayacak bu. Soyleee alttan alttann bir güzel soksan o lafları esin yokken ama emin ol süt dokmus kediye donerler.

Dedim o dediğinizi kv gelir onları kötüler eltim gelir hepsini kötüler kv ye dedimki bak anlatma ben görüsmüyorum.ilgilendirmiyor beni gerçektende öyle neyse eltimede dedim geçenler bu seferde dediki sen benim öbür eltim le görüsmüyorum diye diyorsun Kaynima demişki bu yüzden iftira atıyor bana gel de çık işin içinden gelmeyin diyorum ozaman hani kötüysem yok bu seferde istemediğinden yapıyor oluyorum

Tuhaf bir aile ne diyebilirim ki, uyardığın halde yapmaya devam ediyorsa eltin, kibarca kovacaksın :/
Kv eşinin annesidir en nihayetinde, kovman hiç hoş olmaz da, çok zorluyorsa, konuşmalarına zerre katılma, buz gibi davran, eline cep telefonunu al onu kurcala, ilgilenme. Beni dinlemiyor musun derse de "Efendim ne dedin? Dinlemiyordum" de.

Bacim sen çok yüz vermissin. Zinharr yapılmayacak bu. Soyleee alttan alttann bir güzel soksan o lafları esin yokken ama emin ol süt dokmus kediye donerler.
Alismislar ya hergün hir gür birde hepsi birbirine iyi olup ben kötü gelin oluyorum ya resmen Kp dediki geçen aile içinde olurmus böyle şeyler büyütmemek.gerekiyormus . Büyütme dediği namusuma laf atması eltim in hemde sokağın ortasında o..lafını kullanması benim onla görüşmeyi kesnem.Ama ne kv ne kp ne kayinlsrim hiç biri çıkıp demediki.eltime sen nasıl dersin diye hatta onla bir olup bana tavır aldılar neymiş özürdileyecekmisim.eltimde.Sudan bir Seben yüzünden kavga çıkarıp karşılığını alınca işte o malum kelimeleri de kullanınca.bende ipler kopmuş tu ona karsi.Öbürlerini açıkçası o olaydan sonra sildim

Alismislar ya hergün hir gür birde hepsi birbirine iyi olup ben kötü gelin oluyorum ya resmen Kp dediki geçen aile içinde olurmus böyle şeyler büyütmemek.gerekiyormus . Büyütme dediği namusuma laf atması eltim in hemde sokağın ortasında o..lafını kullanması benim onla görüşmeyi kesnem.Ama ne kv ne kp ne kayinlsrim hiç biri çıkıp demediki.eltime sen nasıl dersin diye hatta onla bir olup bana tavır aldılar neymiş özürdileyecekmisim.eltimde.Sudan bir Seben yüzünden kavga çıkarıp karşılığını alınca işte o malum kelimeleri de kullanınca.bende ipler kopmuş tu ona karsi.Öbürlerini açıkçası o olaydan sonra sildim
Ya bacim sen neden kendi seviyende olmayan insanlarla bir arada oluyorsun? Ya birak konusma kp oyle deyincede ben oyöyle düşünmüyorum de kestirip at. Sen onunla muhattap olarak ona değer vermis oluyorsun. Cok konusma yaninda, ne bileyim daha bilgili kültürlü oldugunu hissettir. Kitaplardan bahset, sinemadan bahset. Yani şunu demek istiyorum; ona alttan alttan de ki; ben senin dengin değilim bana bulasma. Bu kadar net. Yani konusacaksan da sen yonlendir konuşmayı.

Size verebilecegim tek tavsiye agzınızı acıp,gözünüzü yummanız!!!

Ben öyle yapıyorum,karakterimde bu gerci.
Lafımı söyler gecerim,öyle alttan alttan gülümseyerek falanda yapmam bunu..
Bastıra bastıra,gözlerimi pörttlete pörtlete yaparım..
:D
Su hayata bir defa geliyoruz anasını satiim.Kimseye ezdirmem kendimi.
Seven sever,nefret eden nefret eder.En kıymetli organımın umrunda degil yani!:)

Ya bacim sen neden kendi seviyende olmayan insanlarla bir arada oluyorsun? Ya birak konusma kp oyle deyincede ben oyöyle düşünmüyorum de kestirip at. Sen onunla muhattap olarak ona değer vermis oluyorsun. Cok konusma yaninda, ne bileyim daha bilgili kültürlü oldugunu hissettir. Kitaplardan bahset, sinemadan bahset. Yani şunu demek istiyorum; ona alttan alttan de ki; ben senin dengin değilim bana bulasma. Bu kadar net. Yani konusacaksan da sen yonlendir konuşmayı.
Yok zaten artık başka türlü olmuyor ki en son eltimede kv de ben haddimi biliyorum ve ona göre davranıyorum sizde ona göre hareket edin dedim .Yemin ederim yok ya ikiyüzlükte.değil bunların ki gurursuzluk.okadar birbirlerine demedik.şey birakmiyorlar hakarete kadar sonunda da ay canım benim hersey dilimde içimde bişey yok oluyorlar.Sonra ben kötülük ler kralicesi

Size verebilecegim tek tavsiye agzınızı acıp,gözünüzü yummanız!!!

Ben öyle yapıyorum,karakterimde bu gerci.
Lafımı söyler gecerim,öyle alttan alttan gülümseyerek falanda yapmam bunu..
Bastıra bastıra,gözlerimi pörttlete pörtlete yaparım..
:KK70:
Su hayata bir defa geliyoruz anasını satiim.Kimseye ezdirmem kendimi.
Seven sever,nefret eden nefret eder.En kıymetli organımın umrunda degil yani!:)
Ne kadar pozitifsin canım ya güldürdün beni takip edicem konularını.Bende senin gibi olsam keske ama niyeyse konuşarak güzel güzel anlatıyim.diyorum kime neyi anlatiyorsam.Ama bundan sonra böyle olmayacak düşüne düşüne kendimi yıpratıyorum valla

Back
X