İşin içinden çıkamadım!

Acele acele kadına mi gitti şimdi bu adam ?

Daha once suphelendiren hareketleri olmusmuydu
Tatil planı yapmıştı bence bir türlü bi bahane söyleyemedi son dakika hastalığı bahane etti diye düşünüyorum..Biz kadınlar yanılmayız kolay kolay :KK14:
Daha önce oldu gibi şimdi şimdi taşlar oturuyor

Koşup gidecek kadar hasta demek ağır bi yalan olmuş eğer yalansa.. onu aradiginizda ver telefonu annene babana diyin geçmiş olsun demek için.. merak ettim nereye gitti hakikaten?

Whatsapp dan konum attırın :KK62: Bu ani gidiş pek hayırlı görünmüyor. Hem ben de Eskişehir de yaşadım ağustos da evde şort giyilecek kadar sıcak olmaz artık oralar..
Resmen bu aklıma gelmedi..Benki kendimi ajan bilirdim...tabi ya ..Ama atmaz ki böyle sıkma beni der ..yalan mı söylicem der ...ben gidişini bekliyim en iyisi evi ararım.şimdi yolda sık Boğaz edersem telimi açmaz sinirlenir ...

:KK55:o_OŞimdi mesaj atmış Can'ım yoldayım merak etme iyim diye...kızlar hiçbir şey şüphelerimi gideremiyor...:KK43:

O şortu kıvırıp koyması bana yandan bakması ....yok yok kesin aldatılıyorum şuan şoktayım..Yuh yani:oha:

:mad::KK62:Nefessiz kalıyorum arada gülme geliyor ciddi Ciddi g..tüne tekmeyi yemesine saatler kaldı sadece emin olduğun şeyi belgeleyeceğim ...

Resmen bu aklıma gelmedi..Benki kendimi ajan bilirdim...tabi ya ..Ama atmaz ki böyle sıkma beni der ..yalan mı söylicem der ...ben gidişini bekliyim en iyisi evi ararım.şimdi yolda sık Boğaz edersem telimi açmaz sinirlenir ...
Haksızsa üste çıkmaya çalışır, doğru söylüyorsa sana kırılsa da konum atmakta sakınca görmez. Eskişehir de bilirsin yapay plaj var hem ziyaret hem tatil yapacak da olabilir. Ya da başka tatil beldesine gidip Eskişehir de plaja gittim de diyebilir.

kaç saat kaldı varmasına? bence bu kadar bariz gözünüze soka soka yapmaz. o akıl edemeyecek mi oradan arayıp kontrol edebileceğinizi? bu niyetteyse eğer muhtemelen yolda bir şey oldu deyip dönecek o zaman. yani bu kadar bariz olmaz ki. mantıksız geldi bana. ya da memlekette bir halt yiyecek ailesinden kontrol etseniz de anlamayacaksınız.

bence güvenmemek lazım :21: ya da ben fazla güvensizim ama memlekette hele ki eskişehirde deniz şortu neden acaba ?..
çok manidar olmakla beraber kaldı ki sevmeler öpmeler felan aldatma değilde bence bu yalan söyleme işaretleri tecrübeyle sabittir :KK200:

6saat falan kaldı gitmesine galiba...gece inecek annesini arayamam o saatte neyse artık sabaha gercekler cıkar ortaya

Kızlar erkek arkadaşım bugün aniden memlekete gitme kararı aldı ve eve gelip bi kac eşya aldı .Dün söylememişti babası rahatsızlanmış ona gidiyorum DEDİ.Hastaneye götüreyim dedi.buraya kadar normal tabi.
Şüpheli durumlar var işin içinde; işyerimden çıkıp geldik eve hemen banyo ya girdi traş oldu ??memlekete giderken olmaz normalde.banyo yaptı uzunca.ve valize kısa Deniz şortu koydu.ben tabi hemen durumu çaktım.şortu koyarken benim görmemem için aceleyle kıvırdı içine.ve yan gözle baktı.niye onu koydun tatile mi gidiyon kaçamak dedim.Ne bu falan diye cıldırdım ani.evde giyiyorum sıcak falan DEDİ.ama inanmadım .Niye o Zaman aceleyle sokuşturdu???birden şimşek yıldırım ne varsa Çaktı bende!
Ulan ne oluyoruz dedim bu memlekete gitmiyor besbelli.arayıp öğrenicem anasından bakalım gelecekmi?memleketi Eskişehir muhtemel 6-7 saate orda olur..ve yemin etti babam hasta gercekten ona gidiyorum diye..bu işin içinde bi iş var.Gitme bu gece kal yarın git falan dedim yok illa şimdi gidecem DEDİ çıktı.gece yolculuğu zor falan desemde çıktı yani.
Bu ani çıkış o şortu koyarkenki bakışı banyo traş.....bunlar besbelli bi aldatma!!
Eğer öyle bişey varda derhal terkedicem .Giderkende bi öpmeler sevmeler görseniz...şuan içim acımıyor inanın böyle bi şere....siz den kurtulurum evlilik öncesi zerre umrumda olmaz.tek damla gözyaşım akmaz yeterki gerçeği öğreneyim..kıcına tekmeyi basmaya ramak mı kaldı ne!!!
Offf sıkıldığı cok bunaldım .Öğrensemde bi an önce rahatlasam.
Çok yemin etti valla kimse yok babama gidiyorum diye .Ama inanamıyorum o şüpheli hareketlerden sonra...ay cıldıracam bi gelin

Zekasız insana tahammülüm yok.

Bu adam şimdi sabah bir berberde yaptırabileceği 5 liralık sakal traşı ve marketlerde bile satılan dandik bir deniz şortu yüzünden yakalanırsa kendisinin aptallığını geçtim, hakikaten sizin zekanıza da hakaret ediyor demektir.

Vücut dilini okudunuz ve yalan söylediği çıkarımını yaptınız, doğru veya yanlış orasını bilemem ama ben şahsen bu kadar huylansam araba, otobüs, uçak bir şekilde atlar giderdim Eskişehire.

"Neden geldin?" diye sorarsa da "Seni yolcu ettikten sonra baban için çok endişelendim, duramadım evde, sana destek olmak istedim" dersiniz.

Yemezse gargara yapsın.

Back
X