Sevgili kadınlar :) herkese merhaba isin içinden çıkamadığım için buraya yazıyorum. 4 yillik evliyim evliliğimizin başından itibaren ufak tefek sorunlarimiz oluyordu. Şu son 4- 5 aydir kavgalarımız artmaya ve siddetlenmeye başladı (borclarindan ve isinin yogunlugundan dolayı ayrica iki kez düşük yaptim en sonuncusu bundan 45 50 gun once oldu) esim bana göre daha yumuşak kalpli ve alttan alan bir adamdir. Ilk defa bugun yine kavga ettikten sonra beni karşısina aldı ve bosanmamiz gerektiğini böyle giderse birbirimize daha çok zarar verecegimizi ve devam etsekte mutlu olamayacagimizi söyledi. Bunlari arada bende söylüyordum ama malesef o söyleyince benim cok zoruma gitti önümüzdeki hafta bi avukatla görüşecegini ve kesin olarak bitirecegini söyledi. Bende simdi ara konus dedim haftasonu tatil simdi kimseyi bulamayiz dedi. Ama gel gelelim evden çıkarken son bir kez bu akşam tekrar konuşmak istedigini bana olan sevgisinin hala bitmediğini ve benimde henüz kimseye birsey söylemememi istedi. Bende bütün gündur kendimi kötü hissediyorum onu kaybetmek istemiyorum sanırım o konusunca korktum ne yapacağımı bilmiyorum. Geldiginde nasil davranmaliyim söyledikleri dogru birbirimizi çok yıpratıyoruz ama yinede onu seviyorum. Sizden ricam bana bir akil verin?