işin içinden çıkamıyorum-akıl verin arkadaşlar

8782ts

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
20
0
6
Manisa
buraya yazamıcam şeyler kayınvalidem tarafından bana mesaj olarak gönderildi. Bu mesajın üstüne eşim telefonumda annesinin ve kız kardeşinin numarasını engelledi...tabi ki engellemeden sonra da benim anneme babama hakaret dolu mesajlar, ona keza bana mesajlar yazılmaya devam edildi.... eşimi seviyorum bir yıllık evliyiz ve hamileyim. resmi bir kurumda çalışıyorum. dün kayınbaba denilecek insan benim birim amirimi arıyor ve beni şikayet ediyor. Sonrasında yetmez gibi bana mesaj atıyor, bu da bir hiç yaşadığın tüm şehir öğrenecek memurundan şefine hizmetlisine varana kadar seni konuşacak, senin babanın evine gitmen vacip oldu gibiğ şeyler... kafam çok karışık,,bir tarftan kendi ailemin psikolojisi bozuldu bir taraftan eşimi seviyorum karnımda bebğimiz var. annema babama mesajlar atılıyor tabi bu arada, o kızını saçından tutup sokağa atcam, dul kalacak falan diye... karşımda ne tür bir insan var. anlayamadım. çözüm bulamıyorum yardım edin, akıl verin bana lütfen...

Böyle davranmaları için ya çok kötü bir şey yapmışsındır, ya da eşinin ailesi gerçekten şerefsiz adamlardır.

ovv bu kadar şeyin sebebi ne ki ben onu anlamadım onlarda bu kin bu öfke niye yani ? onu bilsek daha mantıklı yollar gösterebiliriz :26:

buraya yazamıcam şeyler kayınvalidem tarafından bana mesaj olarak gönderildi. Bu mesajın üstüne eşim telefonumda annesinin ve kız kardeşinin numarasını engelledi...tabi ki engellemeden sonra da benim anneme babama hakaret dolu mesajlar, ona keza bana mesajlar yazılmaya devam edildi.... eşimi seviyorum bir yıllık evliyiz ve hamileyim. resmi bir kurumda çalışıyorum. dün kayınbaba denilecek insan benim birim amirimi arıyor ve beni şikayet ediyor. Sonrasında yetmez gibi bana mesaj atıyor, bu da bir hiç yaşadığın tüm şehir öğrenecek memurundan şefine hizmetlisine varana kadar seni konuşacak, senin babanın evine gitmen vacip oldu gibiğ şeyler... kafam çok karışık,,bir tarftan kendi ailemin psikolojisi bozuldu bir taraftan eşimi seviyorum karnımda bebğimiz var. annema babama mesajlar atılıyor tabi bu arada, o kızını saçından tutup sokağa atcam, dul kalacak falan diye... karşımda ne tür bir insan var. anlayamadım. çözüm bulamıyorum yardım edin, akıl verin bana lütfen...

Eşinizin bu hakaretlerin hangi tarafında?
Oda uzaktan seyir mi ediyor?

Peki bu hareketlerinin sebepleri neler? Yani sebepsiz yere bunlari yapiyor olamazlar degil mi? Bir kavganiz tartismaniz var mi?
Esinizin size destek olmak icin daha fazla cabasi var mi?

Hamile olan bir kadina bu yapilir mi ya? Üstelik calisiyorsunuz da...

Ne demek iş yerini aramak? Ne yaptın ki sana bunları yapıyorlar? Savcılığa suç duyurusunda bulun.. Kolay mı bir insanı bu şekilde taciz etmek. Ben yerinde olsaydım, eşimin ailesi falan dinlemezdim şikayette bulunup onları rezil rüsva ederdim.

Nasıl çirkinlikler bunlar yarabbimmm.
Nasıl bu duruma geldi canım?

Peki bu hareketlerinin sebepleri neler? Yani sebepsiz yere bunlari yapiyor olamazlar degil mi? Bir kavganiz tartismaniz var mi?
Esinizin size destek olmak icin daha fazla cabasi var mi?

Hamile olan bir kadina bu yapilir mi ya? Üstelik calisiyorsunuz da...

Ama arkadaşım arada ne olursa olsun bir insanın iş yeri aranır mı? Hiç bir sebep bunu haklı gösteremez..Rezillik ya..

niye mahkemeye başvurmuyorsunuz? sürüm sürüm süründürün, manevi tazminat davası açın

Ama arkadaşım arada ne olursa olsun bir insanın iş yeri aranır mı? Hiç bir sebep bunu haklı gösteremez..Rezillik ya..

Ben de hamile olan bir kadina bu yapilir mi diye sorararak bütün bu olanlari kastediyorum ya. Yani ne olmus olursa olsun kadin hamile demek istiyorum, niye bu kadar ileri gitmisler demek istiyorum.

Sorulari sormamin nedeni de, konu sahibini daha iyi anlamak, neler oldugunu anlamak, yol göstermek icin.

Sen yanlış birşey yapmadıysan ki yapmadıgını düşünüyorum eşin senin arkanda olduguna göre(onları engellemesine binayen),kimseye rezil filan olmazsın..Bizim dairede bi bayanın erkek arkadası ayrıldıklarında seni rezil edicem diye müdürden şefe hatta biz personele dahi telefon actı.Ama biz naptık arkadsımıza destek olduk ona ulasmasını engelledik savcılıga sıkayet etmesıne vesıle olduk..sende beni telefonla taciz ediolar diye ver savcılıga iletişime gecmeme yaklasmama cezası alırlar en azından..bu manyak aıleye de cocugunu VE eşini yaklastırma

bir insnaın balayı zehir edilir mi.neymişte aramışta balayında duymamışım şerefsz teyzem çıltak bacım arasa hemen duyarmısım...el öpmeye gittik, annemin terbiyesizliğinden benim çeyizimn ne kdar kotu olduğuna, eğer bulunduğum meslek grubunda bulunmasam benı almıcağına, anamgilin beni oğluna yamadığıan varana kadar herşeyi duydum, yuttum geldim. ikinci kez gıttık daha ağırlarını duydum, 3. kez de aynısı tekrarlandı. dorduncu de bende patladım. kımse kımseyı sevmek zorunda değil ama oğlunun hatrına sen bana bende sana saygı duycaz dedım.

Neden böyle davranıyorlar acaba? Çok büyük bir şey olmuş olmalı bu kadar çirkinleşebilmek için. Ne olursa olsun yaptıklarını haklı çıkarmaz ama...:44:

Woooww sizin kayinpeder arsizligi ele almis:)

Hamile kadini sacindan sürükleyip atacagini söylemek, is yerini aramak..

Bence bu adam daha cok girisimlerde bulunur cünkü adamin utanmasi yok belli.

Esinizle konusun ya babasinin rezilliklerine engel olsun yada sikayet edin.

Ben koca koca yasini basini almis insanlarin bu derece alcalmasina akil erdiremiyorum.

Arada ne yasanirsa yasansin, koca koca, yasini basini almis insanlar bu kadar alcalmamali!

bir insnaın balayı zehir edilir mi.neymişte aramışta balayında duymamışım şerefsz teyzem çıltak bacım arasa hemen duyarmısım...el öpmeye gittik, annemin terbiyesizliğinden benim çeyizimn ne kdar kotu olduğuna, eğer bulunduğum meslek grubunda bulunmasam benı almıcağına, anamgilin beni oğluna yamadığıan varana kadar herşeyi duydum, yuttum geldim. ikinci kez gıttık daha ağırlarını duydum, 3. kez de aynısı tekrarlandı. dorduncu de bende patladım. kımse kımseyı sevmek zorunda değil ama oğlunun hatrına sen bana bende sana saygı duycaz dedım.

çok ilginç böyle yaptıkları halde 4 kez gitmişsiniz, zorunuz neydi? neye muhtaçtınız? kendinize bunları nasıl yaptırdınız?

bayramda gıttık 4 gun boyunca benı annemgıle bayramcı gondermedı. sonrasında telefonlara başladı.neymıste gorumceme abla demeısım kı aramızda 3 ay var. neymıste gorumcem benım evımı gormemıs. ...gorumcemı de yemıle soyluyorum nısanlandığımız gunden 7 ay oncesıne kadar her cuma her kandıl aradım. en son bana mubarek gunde pıslık aç köpek beni arayıp durma dedı. onun ustune annesinden cok ağır bı mesaj gedli. ve eşimde hamile olduğum için onların numarasını engelledi

yuhhh, nasıl insanlar bunlar... nasıl kanı bozuk şeyler bunlar...
insanlıktan nasiplerini almamışlar. boşverin diyicem ama nasıl boşvereceksiniz. yarın birgün sen olmasan bile eşin görüşmek zorunda....
uff, allah kolaylık versin arkadaşım. resmen çirkefin içine düşmüşsün....

açıkcası mevzuyu pek anlamadım, eşinin ailesi durup dururken hiç bir sorun yokken mi yapıyor bunları? biraz detaylı anlatır mısın?

eşimi cok sevdım ve hala da sevıyorum. ılk başlarda annesigılın benı ıstemedığını hıc soylemedı bana.sürekl,i annem senı cok sevıyo dıyıp durdu. cok sukur hıc bıseye muhtaçlığım yok ama dedım ya esımı cok sevdım... geçer dedim, umursamadım, yuttum.. 3 aylık gelınken 30 yıllık gelın gıbı yıpranmış hıssettım kendımı....

Back
X