işin içinden çıkamıyorum-akıl verin arkadaşlar

Yani bütün bu rezillik, işyerlerini falan aramalar, telefonuna küfürlü hakaretli mesajlar yollamalar sadece senin ailenin eğitim düzeyini kendilerine uygun bulmadıkları için mi? Ben inanmadım.

Daha önce de sordum ama cevap vermedin. Kadınlar kulübündeki; işin aslını faslını bilmeyen, senin tek taraflı anlatımına bakarak yorum yapan insanların eşinin ailesine sayıp sayıştırması, lanet okuması ne yazık ki hiç bir şeyi çözmeyecek.

"Haketmişsin ki bunları yaşamışsın" demiyorum dikkat! Ama bu hikayede mantık hatası var.

Son düzenleme:
Sebebini aralarda açıkladınız mı okuyamadım her şeyi ben. Bunu yapmaları için en kötü ne olmuştur diye düşünüyorum. Konusahibi kocasnı aldatmıştır ya da kayınvalidesinin evinden bir şeyler çalmıştır. Aklıma ilk gelen en uç iki meseleyi söyledim.

Karşıdaki kayınpeder bozuntusu adam olsaydı ne olursa olsun otururdu evinde sessizce hamile kadının günahına girmez Allahından bulmasını beklerdi. Konusahibi gerçekten çooook büyük bir hata yapmışsa da bu kayınpederin ş.... siz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Kocana da helal olsun yani. Benim babam karımı öyle rezil edicek de sessizce durucam. Babama hak versem karımı boşardım gideridm babamla yaşardım.. karıma hak veriyosam da babamıa dünyayı dar ederdim.

Konu sahibi arkadaşım ne yaşanmışsa yaşanmış anlatmak zorunda değilsin kimseye. Ama şu an taciz ediliyorsun. Hemen şikayetçi ol..

burada nerdeyse herkes sormuş cvplamamış hiç bir şekilde
bende sorayım.. ben anlamadım bu kadar ileriye gidilecek ne oldu
ya çok kötü bişey oldu.. ya da eşinin aile tümden deli
bikaç cevap yazmışsın onlarda da bişey anlaşılmıyor doğru düzgün...

Üzgünüm ama konu bana hiç mantıklı gelmedi
Muhtemelen eksik bir şeyler var anlatmıyorsunuz
Bir insan bu davranışa bu şekilde sessiz de kalamaz ayrıca

Konuyu baştan beri okudum,hiç anlamadım.

Bu insanlar terbiyesiz o kesin.Ama ortada hiçbişey yokken size neden saldırıyorlar?

Müdürünüzü arayıp ne anlatabilirler?

Sizin eşiniz bostan korkuluğumu? size durduk yere bunlar yapılıyorsa neden müdehae etmiyor ve siz hala bunlarla muhattab oluyorsunuz?

ben bu konudan hiçbirşey anlamadım. kayınpederiniz neyi kastederek insanlar herşeyi öğrenecekler diyor? kayınpeder amirinizi aradığında amiriniz burası bir devlet kurumu. anaokulu değil, bu konular bizi ilgilendirmez deyip telefonu kapatamıyor mu? ailenize hakaret içerikli mesajlar atıldığında aileniz hiçbir tepki vermiyor mu konu sahibi lütfen konuya açıklık getiriniz..

Son düzenleme:
İl belediye başkanını, il müdürünü arayıp saygısız olduğunu mu söylüyor?

yazdıklarım hepinize komik geldi ve belki mantıksız. ama içinde bulunduğum ruh halini anlayamazsınız... ben buraya beni yargılayın eleştirin diye yazmadım. yol gösterebilrmisiniz diye ki yazdım. Biliyorum çarem değilsiniz ama yazıp rahatlamak istedim. çünkü konuşmaya anlatmaya paylaşmaya ihtiyacım var.kurum da çalıştığım için yazamadım gün içerisinde ve şimdi iki dk boşluk buldum yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım. Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın...ben hepinize paylasımlarınız için teker teker teşekkür ediyorum..iyiakşamlar...

Valla bende işin içinden çıkamadım bu kadar derece kimse kimseden nefret edemez hadi ediyor diyelim renkleri evlenmeden de belli olurdu zaten. Kına da düğünde hakaretler filan bana hiç mantıklı gelmedi o kadar hakarete düğünde hiçbirşey olmamış gibi davranabildiniz bir de kaç kere evlerine gidebildiniz yani daha kınada başlamış olaylar bu kadar ileri nasıl gidilebilir eşinin haberi yok muydu bu söylenenlerden seni kapıya koyacağım diyen insanlarla bir kaşık suda boğacak gibi olanlarla 4 gün bayramda nasıl kaldın? amirini arayıp ne anlatabilir ki yani aile içi şeyleri anlatacak değil gelinlik yapmıyor, şçyle çirkef böyle kötü denmez herkes öğrenecek ne olduğunu derken neyi kastediyor anlatılmayan şeyler var gibi geldi bana durup dururken bu kadarını yapamaz hadi yaptı ve sizin hiçbir suçunuz yok hala görüşmüşsünüz, eşiniz görüşmüş nasıl yüz yüze baktınız sıfır hatasız olsanız asla bir araya gelmezdiniz en başından ben olsam gelmem. Hakedecek me yaptım bunları diye gider hesap sorarım yerimde oturmam yani.

yazdıklarım hepinize komik geldi ve belki mantıksız. ama içinde bulunduğum ruh halini anlayamazsınız... ben buraya beni yargılayın eleştirin diye yazmadım. yol gösterebilrmisiniz diye ki yazdım. Biliyorum çarem değilsiniz ama yazıp rahatlamak istedim. çünkü konuşmaya anlatmaya paylaşmaya ihtiyacım var.kurum da çalıştığım için yazamadım gün içerisinde ve şimdi iki dk boşluk buldum yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım. Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın...ben hepinize paylasımlarınız için teker teker teşekkür ediyorum..iyiakşamlar...

Valla canım burada çok kaynana kayınpeder okuduk ama daha en başından bu kadar hakaret yağdıran bu kadar kendinden emin herşeyi herkes öğrenecek kapının önüne koyucam diyen ailesine kadar ağza alınmayavak küfürler eden amirine kadar arayan eş ailesi görmedik bize mantıklı gelmedi yalan söyleyecek halimiz yok. Ve siz evlenmeden önce farkına varmadınız öyle mi sevmeyen insan başta belli eder rengini baksanıza kaç çocuk doğursan da boşatıcaz demişler daha 1 senelik evlisiniz ve kınada düğünde ağza alınmayacak şeyler diyen insanlara kalmaya bile gitmişsiniz. Yani bana tamamen haksız yere bunlar yapılsa asla yüzlerine bakmam numaramı hatta adresimi değiştiririm bir de eşimin ailesi demem dava açarım nasıl bu kadar sessiz kalabildiniz anlayamıyorum. Hiöç durmam gider zorunuz ne benimle derim dava açıcam derim derim de derim hani fikir istemişsin fikrimizde bu susmanı kabullenmeni anlayamadık bu kadar kini de anlayamadık durduk yerde. İstemeyen insan baştan evlenmenize izin vermezdi.

manyakmı bunlar ya böyle insanları hiç anlayamıyorum insan nası olurda evladının mutsuzluguna yol acar.konuyu tam bilmiorum ama napsanızda bi insan kaldırıp bunları yapmaz.böle msjlar diemez hiç yokdan torununuzun hatrına.karakterleri bozuk demek.eşinizin tepkisi nasıl peki bu duruma?

tamam teşekkürler arkadaşlar. ben herşeyi yanlı aktardım...gerçekten normal şartlarda birisi bunları kabullenmez ama sevdim diyorum ya. gözüm kapalı gittim gittim geldim... herkese yorumları için teşekkür ediyorum....

Bence sikayet edin. Esiniz biraz zor duruma dusecek ama isler bu jale gelmeden dusunecekti.

tamam teşekkürler arkadaşlar. ben herşeyi yanlı aktardım...gerçekten normal şartlarda birisi bunları kabullenmez ama sevdim diyorum ya. gözüm kapalı gittim gittim geldim... herkese yorumları için teşekkür ediyorum....

onca sayfa okudum epey şey yazılmış ve sorulmuş ama cevaplamamışsın.hadi sebep neyse de o kadar kişiyi arayıp sizi ne ile suçlayarak şikayet ediyorlar.neyi herkes duyacak:44:

konu sahibi yazdıklarına inanmadım hiç böyle sebeplerden dolayı sana bu eziyeti yapıyor olamaz eşinin ailesi hele karnında oğullarının çocuğunu taşırken..
yaa bazı şeyleri anlatmıyorsun yada kendini masum göstermeye çalışıyorsun

Bu arada yasananlar bana pekte mantiksiz gelmedi. Benim kayinvalidem de kahvalti sofrasinda esime baktim diye ne saygisizligim kaldi nede ailemin kulturu. Sonunda siz ayrilacaksiniz deyip bi evden defol dedi (evden kovdu yani) evi ben kurdugum icin kendisi gitmek zorunda kaldi o ayri. Simdi baktiginiz zaman insanin esine bakmasi evden kovulmayi gerektirir mi? Arayin bakalim mantik bunda, ben bulamadim da...

Bana klasik bir ogullarinin evlenmesini kabullenememe durumu gibi geldi.

Bu arada yasananlar bana pekte mantiksiz gelmedi. Benim kayinvalidem de kahvalti sofrasinda esime baktim diye ne saygisizligim kaldi nede ailemin kulturu. Sonunda siz ayrilacaksiniz deyip bi evden defol dedi (evden kovdu yani) evi ben kurdugum icin kendisi gitmek zorunda kaldi o ayri. Simdi baktiginiz zaman insanin esine bakmasi evden kovulmayi gerektirir mi? Arayin bakalim mantik bunda, ben bulamadim da...

Bana klasik bir ogullarinin evlenmesini kabullenememe durumu gibi geldi.

aman yarabbi:53:

canım şuan sanırım moralin bozuk olduğu için biraz yanlış anlamış olabilir misin yorumları? Önceki yorumların tamamını okudum ,zaten yazılmış diye aynı soruları bir de ben yazmayayım demiştim, ama hiçbirine cevap bulamadım:26: yorumların genelinde sen yanlı konuşuyorsun, yalan söylüyorsun vb. suçlamalar yok, sadece bu davranışlara anlam vermek imkansız. Yani bu durum buraya neden geldi onu öğrenmek için yapılan yorumlar, eğer daha detaylı anlatırsan yardımcı olunabilir, bir fikir öne sürülebilir ama bu şekilde sanki çok havada kalmış konu:44:

buraya yazamıcam şeyler kayınvalidem tarafından bana mesaj olarak gönderildi. Bu mesajın üstüne eşim telefonumda annesinin ve kız kardeşinin numarasını engelledi...tabi ki engellemeden sonra da benim anneme babama hakaret dolu mesajlar, ona keza bana mesajlar yazılmaya devam edildi.... eşimi seviyorum bir yıllık evliyiz ve hamileyim. resmi bir kurumda çalışıyorum. dün kayınbaba denilecek insan benim birim amirimi arıyor ve beni şikayet ediyor. Sonrasında yetmez gibi bana mesaj atıyor, bu da bir hiç yaşadığın tüm şehir öğrenecek memurundan şefine hizmetlisine varana kadar seni konuşacak, senin babanın evine gitmen vacip oldu gibiğ şeyler... kafam çok karışık,,bir tarftan kendi ailemin psikolojisi bozuldu bir taraftan eşimi seviyorum karnımda bebğimiz var. annema babama mesajlar atılıyor tabi bu arada, o kızını saçından tutup sokağa atcam, dul kalacak falan diye... karşımda ne tür bir insan var. anlayamadım. çözüm bulamıyorum yardım edin, akıl verin bana lütfen...

Ne bicim insanlar var'ya su dunya'da hangi biriyle ugrasicaksin cnm sen gercekten cok uzuldum senin adina !!! cahillikten baska birsey degil bunlarin yaptiklari resmen sana psikolojik siddet uyguluyorlar git onlari bir guzel sikayet et esin arkandaysa korkma !!! terbiyesizler ben senin hatali olmadigina inaniyorum cnm cunku yasamisligim var yani anliyorum seni......

Son düzenleme:
eşinin ailesinden herkes mi sana bu denli düşman.. tamam onların haksız düşmanlıkları olmuş olabilir ya da karşılıklı hatalar olmuş olabilir bir şekilde aranız soğumuştur peki eşiniz bu duruma ne diyor? yani hamilesiniz diye onların nosunu silmiş. ya hamile olmasaydınız hamile kalmadan ki davranışları nasıldı.

gelinlik bakmışsınız demediklerini bırakmamışlar kına da aynı şey el öpmeye gitmişsiniz kovmakla kalmayıp hakaretler yağdırmışlar bunlara rağmen nasıl eşiniz halen onlara götürüyor seni. aranızda bu iletişimsizlik varken nasıl biraya geliyorsunuz. tamam seviyorsunuz eşinizin de ailesi ama bu yaşananlar çok fazla..

artısını eksisini bilmeyiz şu saatten sonra ne olursa olsun görüşmemeniz en hayırlısı.. biraya gelince hakaretler üzüntüler oluyor deyip sizin görüşmemeniz. eşiniz ısrar ederse de gitmeyin.. anlaması lazım.. bilhassa sonuçta onun eşisiniz size yapılan hakaret ona yapılmış demektir.. sizi de üzmesine izin vermesin.

siz yaşınızı başınızı almışsınız evlenmiş barklanmışsınız.. işinizde var. siz onlarla evlenmediniz ki eşinizle evlisiniz.. onlarla görüşmezsen ki bu şartlar altında eşini sevmediğin anlamına gelmez..

Son düzenleme:
Back
X