işin içinden çıkamıyorum-akıl verin arkadaşlar

zorum neydı bılmıyorum vala.dun en son noktaya gelındı. il belediye başkanı il müdürüm vs hep aranmış o kadar komıkkı daha bana mesaj atıyo kayınbabm bunlar hıcbısey değil diyo. sen babanın evıne gıdene kadar yasadığın tum sehır öğrenmış olcak dıyo. esim de artık dunden berı yanımda ama sunu anlıyorum kı artık cok geç olmuş simdi anasına babasına laf anlatamıyor. dınlemıyorlar bıle. sen onu hala nasıl o evde barındırıdsın dıyorlar..

arkadaşım neyi öğrenecekler? şu işin aslını anlatda bilelim neymiş bu insanların karın ağrısı??
çünkü buna benzer bir olay yaşadım. hemde böyle heryeri aryıp anlatan,şikayet eden kızın kendi annesiydi!!!

neymıste benım babam ıscı annem ev hanımıymı.kyınvalıdem oxford mezunudur :P kyınbabm ogretmen sanırım o durumu kabullenemdıler. kardesım bı unv de doç herhalde bunları sındıremedıler.

telefon engelleyen kızdan gelın olmazmış benım aılem terbıyesımıs, ben saygısızmışım bunları ogrenecekler herhalde. dun mudurm bunları soyledı. bende hatta bı uyarı cezasını hakettım dımı mudurum dedım adam guldu...

zorum neydı bılmıyorum vala.dun en son noktaya gelındı. il belediye başkanı il müdürüm vs hep aranmış o kadar komıkkı daha bana mesaj atıyo kayınbabm bunlar hıcbısey değil diyo. sen babanın evıne gıdene kadar yasadığın tum sehır öğrenmış olcak dıyo. esim de artık dunden berı yanımda ama sunu anlıyorum kı artık cok geç olmuş simdi anasına babasına laf anlatamıyor. dınlemıyorlar bıle. sen onu hala nasıl o evde barındırıdsın dıyorlar..

Cevap neden vermiyorsun? Neden demiyorsun; Ah be baba evet herkesi aramışsın.. Sabahtan beri telefonum susmuyor. Herkes nasıl bir aileye düşmüşsün, allah yardımcın olsun diyor. Kendi kendini, aileni rezil ettin, adını çıkarttın bu yaşında..

Öyle sinirlerim gerildi ki.. Eğer bu konu gerçek değilse hakkım helal değil. :14:

Anladigim kadariyla genel sorun su, esinizin ailesi sizi bastan beri istemiyor ve sevmiyor, bu sebepten dolayi da sürekli sizi incitici davranislarda bulunuyorlar.

Bu zamana kadar yuttuklarinizin hepsi cok büyük seyler, nasil katlandiginizi bilmiyorum ama artik biraz daha güclü olup, sikayet yolunu kullanabilirsiniz. Yasadiginiz yer cok büyük bir yer degil anladigim kadariyla cünkü sizi rezil etme ugrasindalar, rezil olmak yerine savciliga derhal basvurun. Onlar rezil olsunlar.

Bunun disinda da görüsmeyi tamamen kesin, esiniz de kessin. Hatta esiniz baska yerde is bulabilecekse, siz de tayininizi isteyebilirsiniz belki, daha uzak bir yere tasinabilirsiniz.

Dilerim siz onlari rezil edersiniz ve olay da kapanir, herkes kendi yoluna gider.

Arkadaşım , kayınpederiniz iş yerinizi arayıp şikayet etmiş ya , daha dur herkes duyacak demiş ya ?

Ya arayıp ne anlatıyor bu insanlara , bayramda görümcesine abla demedi mi diyor ? Zaten hiç gitmedi ona , hem kardeşi de üniversitede Doç . mu diyor bu adam ?

Anlamadan nasıl yorum yapalım , tamam çirkinler , çirkefler hatta ... Ama arayıp ne anlatıyor insanlara ?

Ayrıca eşin telefon engellemesinden bir tık daha öteye geçemezse daha çook devam ederler bunlar .

Son düzenleme:
Kocam ailesini tutuyor bosanicam deseydin dava ac derdim

Lakin dava acsan kocana ne diyeceksin

Ben kendi esimi dusunuyorum ki ben de kv kp gorumce gorusmuyorum

Sen magdur oldukca esin senin tarafinda olur dava acsan sana tepki gosterir ailesi sonucta

neden bilinmez ama kendilerini çok büyük görüyorlar heralde oğullarını sana layık görmüyorlar
Yaptıkları terbiyesizlik ötesi bir şey
Ama böyle elin kolun bağlı duramazsın
Sen sustukça üzerine geliyorlar hem birde hamilesin
Kalkıp onlara laf yetiştirsen sinirlerin yıpranacak, sussan daha da azacaklar

Onların da çekindiği saygı duyduğu birini aracı olarak koymayı deneyebilirsiniz bence .Siz ne yapıyorsunuz be kardeşim asıl kendinizi küçük düşürüyorsunuz ayıptır günahtır diyecek birisini.

buraya yazamıcam şeyler kayınvalidem tarafından bana mesaj olarak gönderildi. Bu mesajın üstüne eşim telefonumda annesinin ve kız kardeşinin numarasını engelledi...tabi ki engellemeden sonra da benim anneme babama hakaret dolu mesajlar, ona keza bana mesajlar yazılmaya devam edildi.... eşimi seviyorum bir yıllık evliyiz ve hamileyim. resmi bir kurumda çalışıyorum. dün kayınbaba denilecek insan benim birim amirimi arıyor ve beni şikayet ediyor. Sonrasında yetmez gibi bana mesaj atıyor, bu da bir hiç yaşadığın tüm şehir öğrenecek memurundan şefine hizmetlisine varana kadar seni konuşacak, senin babanın evine gitmen vacip oldu gibiğ şeyler... kafam çok karışık,,bir tarftan kendi ailemin psikolojisi bozuldu bir taraftan eşimi seviyorum karnımda bebğimiz var. annema babama mesajlar atılıyor tabi bu arada, o kızını saçından tutup sokağa atcam, dul kalacak falan diye... karşımda ne tür bir insan var. anlayamadım. çözüm bulamıyorum yardım edin, akıl verin bana lütfen...

Ne kadar terbiyesiz insanlar. Sen onların oğullarının eşisin ve kızların aslında ezberlerimiz adetleri bozsa da..
Nasıl seni müdürüne şikayet edebilir. Eşin ne yaptı böyle bir şey karşısında?
Ben olsam yasal yönünü bir araştırırdım. Belki bir şey çıkar. Sonuçta müdürün 3. Şahıs bile değil senin onlarla olan ilişkinde ve seni deşifre etmiş oluyor… affedilmesi mümkün olmayan bir şey. Eşin de bu durum karşısında bir şey yapmıyorsa, onun gitmesi vacip olmuş. Çok sinirlendim.

buraya yazamıcam şeyler kayınvalidem tarafından bana mesaj olarak gönderildi. Bu mesajın üstüne eşim telefonumda annesinin ve kız kardeşinin numarasını engelledi...tabi ki engellemeden sonra da benim anneme babama hakaret dolu mesajlar, ona keza bana mesajlar yazılmaya devam edildi.... eşimi seviyorum bir yıllık evliyiz ve hamileyim. resmi bir kurumda çalışıyorum. dün kayınbaba denilecek insan benim birim amirimi arıyor ve beni şikayet ediyor. Sonrasında yetmez gibi bana mesaj atıyor, bu da bir hiç yaşadığın tüm şehir öğrenecek memurundan şefine hizmetlisine varana kadar seni konuşacak, senin babanın evine gitmen vacip oldu gibiğ şeyler... kafam çok karışık,,bir tarftan kendi ailemin psikolojisi bozuldu bir taraftan eşimi seviyorum karnımda bebğimiz var. annema babama mesajlar atılıyor tabi bu arada, o kızını saçından tutup sokağa atcam, dul kalacak falan diye... karşımda ne tür bir insan var. anlayamadım. çözüm bulamıyorum yardım edin, akıl verin bana lütfen...

müdürlerinizi arayıpta ne diyorlar cidden merak ettim :)

töbe bismiillah beterin beteri varmışş anammmm allah sabır versin hamile hamile ahın yerde kalmaz allaha havale et yazık ya bide okumuş görmüş insanlar azım açık kaldı..:53:

Allahım okumuş cahillerden korusun bizleri..

sizi de doğmamış bebeğinize de Allahım yardım etsin böyle insanlarla uğraşmak çok zor...

Neden yapıyorlar ki bunu?

Yazdınız da kacırdım mı?

allah yardımcın olsun caanım. kesin dava açmalısın. kendini ezdirme. allah sabır versin. o insanları da allah ıslah etsin. başka bişey diyemicem...

Erkek dediğin hamile karısını ele güne rezil eden ana babasına gider yüzümü görmek istiyorsanız çenenizi kapatıp kabulleneceksiniz benim karımı nasıl rahat edersiniz der ve kapıyı çarpıp çeker gider evden.. Kusura bakmayın ama iş eşinizde bitiyor.

eşiniz pısmış olanları izliyo siz elaleme rezil oluyorsunuz öyle iş olurmu canım. aleme ibret ipte sallandırırım onları beeee eşinde dahil yani

İnanmıyorum, müdürünü falan niye ararlar, insan oğlunun eşinin ne olursa olsun başkalarına rezil olmasını ister mi :53:

anladığım kadarıyla memursun çalıştığın yerdeki insanlarıda rahatsız ediyorlarsa amirlerinin yardımıyla atamanı iste bu tür insanlarla yüz göz olmaz arana mesafe girmiş olur attıkları mesajlarıda silme enson nokta dava acarsın bence eşin yanındaysa çekin gidin onnların olduğu yerden huzur vermezler yoksa

İyi de müdürünüzü ya da başkalarını arayıp ne diyorlar benim gelinim terbiyesiz, boşanacak oğlumdan mı? yoksa başka bir şeyler mi? Her şey bir yana madem adliyedesiniz prosedürü bizden daha iyi bilirsiniz, neden şikayetçi olmuyorsunuz.

Back
X