Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdıklarım hepinize komik geldi ve belki mantıksız. ama içinde bulunduğum ruh halini anlayamazsınız... ben buraya beni yargılayın eleştirin diye yazmadım. yol gösterebilrmisiniz diye ki yazdım. Biliyorum çarem değilsiniz ama yazıp rahatlamak istedim. çünkü konuşmaya anlatmaya paylaşmaya ihtiyacım var.kurum da çalıştığım için yazamadım gün içerisinde ve şimdi iki dk boşluk buldum yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım. Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın...ben hepinize paylasımlarınız için teker teker teşekkür ediyorum..iyiakşamlar...
Kendinize bu kadar hakareti nasıl ettirdiniz.bayramda gıttık 4 gun boyunca benı annemgıle bayramcı gondermedı. sonrasında telefonlara başladı.neymıste gorumceme abla demeısım kı aramızda 3 ay var. neymıste gorumcem benım evımı gormemıs. ...gorumcemı de yemıle soyluyorum nısanlandığımız gunden 7 ay oncesıne kadar her cuma her kandıl aradım. en son bana mubarek gunde pıslık aç köpek beni arayıp durma dedı. onun ustune annesinden cok ağır bı mesaj gedli. ve eşimde hamile olduğum için onların numarasını engelledi
aramışta balayında duymamışım şerefsz teyzem çıltak bacım arasa hemen duyarmısım...el öpmeye gittik, annemin terbiyesizliğinden benim çeyizimn ne kdar kotu olduğuna, eğer bulunduğum meslek grubunda bulunmasam benı almıcağına, anamgilin beni oğluna yamadığıan varana kadar herşeyi duydum, yuttum geldim. ikinci kez gıttık daha ağırlarını duydum, 3. kez de aynısı tekrarlandı. dorduncu de bende patladım. kımse kımseyı sevmek zorunda değil ama oğlunun hatrına sen bana bende sana saygı duycaz dedım.bayramda gıttık 4 gun boyunca benı annemgıle bayramcı gondermedı. sonrasında telefonlara başladı.neymıste gorumceme abla demeısım kı aramızda 3 ay var. neymıste gorumcem benım evımı gormemıs. ...gorumcemı de yemıle soyluyorum nısanlandığımız gunden 7 ay oncesıne kadar her cuma her kandıl aradım. en son bana mubarek gunde pıslık aç köpek beni arayıp durma dedı. onun ustune annesinden cok ağır bı mesaj gedli. ve eşimde hamile olduğum için onların numarasını engelledi