- 14 Temmuz 2011
- 2.988
- 10.120
- 408
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir çöpümüz bile yok tayine gidecez eşyaların hepsini yeni alacaz beyaz eşya hariç hepsi duruyor maalesef hiç düşünmüyor düşünse yapmaz zaten daha 2 ay önce benzer olay yaşandı sıkıntıya düşünce akıllandım dedi ama yalanmış işte yine aynı yine aynıKesinlikle verme.Sizin arabanız var mı ki kardeşine araba alma peşine düşmüş.Sizin arabanız olsa bile hiç mi düşünmüyor,sıkıntıya düşseniz ne olacak diye ?
Gerçekten öyle mi oluyor çekme ihtimali hiç yok mu yoksa bir şey falan mı yapılması lazım imzam olmadan çekemesin diye bu konuda bilgim yokAltinlarinizi vermeyin kredide sizin izniniz olmadan çekemez merak etmeyin eşin imzası olmadan kredi verilmiyor
Verme. Çeksin krediyi sürünsun.
28 yaşında, borç olarak ver sana geri ödeyecek diyor. Güya para biriktirmeye başlamış 2 kaynım ama bizim düğün kredimiz daha bitmediği için eşimde sıkışık olduğu için krediyi Ödemiş parayı oraya vermişlerEşiniz kaç yaşında? Sakın vermeyin altınlarınızı onlar sizin güvenceniz. Durumunuz çok iyidir evin gider durumunu etkilemez araba almak hadi kardeşine jest yapmış dersin ama karının altınlarıyla kardeşine araba almak düşüncesizlik değil net karaktersizlik. Çok istiyorsa kardeşi kendine alsın araba ne münasebet o kadar pahalı arabaya binmek istiyorsa bir zahmet kendi biriktirsin parasını da
Bence sen kendine araba almak istedigini söyle ve yap. Kalanıni esin tamamlasın madem .Merhaba siteye sürekli giriyordum bu seferde akıl danışmak için buraya kayıt olmak istedim. Ben 21 yaşında 10 aylık evliyim düğünden sadece 9 adet bileziğim var ve eşim birkaç aydır sürekli kardeşi araba alacağı için benden altınları istiyor ben verme taraftarı değilim çünkü eşim para tutan bir insan değil sürekli parayı çarçur ediyor daha 2 ay önce bi arkadaşına 10.000 para yolladı ve maddi sıkıntıya düştük halada genişe çıkamadık. Ben altınları verirsem o altınlar geri gelse bile eşim onu da çarçur edeceği için bankadan çıkarmak istemiyorum.Eğer altınları vermezsen gidip kredi çekip verecem kardeşime diyor (45.000₺). Ben de sinirle o parayı çektiğin gün boşanma kağıdını alırsın eline dedim ama geri adım atmıyor sürekli bu mevzular yaşanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada kaynım bekar ve işe başlayalı 6 ay oldu daha ve 90.000₺’lik araba istiyor. Ben ona vermektense ileride kendimiz için harcamayı düşünüyorum
Tanıdık falan araya sokup halledemez değil mi eşimin işinden dolayı doğudayız burada bankaya gidemem anca memlekete gittiğimde gidip bi araştırayımEvli olanlar eşin imzası olmadan cekemiyor isterseniz gidin bankaya sorun bankaya Göre degisiyormu bilmiyorum
Şu an için kendimize alamayız maalesef, maddi sıkıntılar var belki 1 sene sonraBence sen kendine araba almak istedigini söyle ve yap. Kalanıni esin tamamlasın madem .
Eger vermekten baska caren kalmazsa, kaynına ödemeyi aynı gramajıyla mutlaka sana yapması gerektigini söyle.
Keşke kredide olsaydıDuruma göre değişiyormuş maalesef kefil olamiyormus sizden imza olmadan çekenler varmış nette yazıyor
Eşim herkes bol keseden dağıtmış parayı eşimde yok diyemediği için herkes kullanmış bu konuda eşimi. Şimdi evlendi hala aynı şekilde devam ediyor parayı veriyor ama geri istemez. Evet o öder başkaları rahat etsin diye bizi zora sokuyor kaynım evlendiği zaman o aynısını yapmaz bence bi benim eşim böyleHerkese göre değişir bu durum ben abimden altın aldım borç olarak ev alırken.
Görüncem araba alırken borç vermiştik yine.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadık herkes borcunu ödedi.
Kardeşler arasında olabilecek şeyler aslında bunlar ama eşinizde para ve borç vermede genel bir sıkıntı var sanırım.
Kredi çekerse ,krediyi eşiniz mi ödeyecek? Öyle olursa çok daha mantıksız olur, borcu ödemesinin sıkıntısını sizde çekeceksiniz.
Merhaba siteye sürekli giriyordum bu seferde akıl danışmak için buraya kayıt olmak istedim. Ben 21 yaşında 10 aylık evliyim düğünden sadece 9 adet bileziğim var ve eşim birkaç aydır sürekli kardeşi araba alacağı için benden altınları istiyor ben verme taraftarı değilim çünkü eşim para tutan bir insan değil sürekli parayı çarçur ediyor daha 2 ay önce bi arkadaşına 10.000 para yolladı ve maddi sıkıntıya düştük halada genişe çıkamadık. Ben altınları verirsem o altınlar geri gelse bile eşim onu da çarçur edeceği için bankadan çıkarmak istemiyorum.Eğer altınları vermezsen gidip kredi çekip verecem kardeşime diyor (45.000₺). Ben de sinirle o parayı çektiğin gün boşanma kağıdını alırsın eline dedim ama geri adım atmıyor sürekli bu mevzular yaşanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada kaynım bekar ve işe başlayalı 6 ay oldu daha ve 90.000₺’lik araba istiyor. Ben ona vermektense ileride kendimiz için harcamayı düşünüyorum
Hepimiz farklı şehirdeyiz Bu konu hiç geçmedi onların yanında belki haberleri bile yoktur bilmiyorum.Vatana millete hayırlı olsunda , aklını kaybetmesinler yani bukadar . Kv kp falan ne diyor peki .
Ulan biz kendimize araba almak için bile altınları bozmıyoruz. Vay arkadaş ne kardeşler var.Merhaba siteye sürekli giriyordum bu seferde akıl danışmak için buraya kayıt olmak istedim. Ben 21 yaşında 10 aylık evliyim düğünden sadece 9 adet bileziğim var ve eşim birkaç aydır sürekli kardeşi araba alacağı için benden altınları istiyor ben verme taraftarı değilim çünkü eşim para tutan bir insan değil sürekli parayı çarçur ediyor daha 2 ay önce bi arkadaşına 10.000 para yolladı ve maddi sıkıntıya düştük halada genişe çıkamadık. Ben altınları verirsem o altınlar geri gelse bile eşim onu da çarçur edeceği için bankadan çıkarmak istemiyorum.Eğer altınları vermezsen gidip kredi çekip verecem kardeşime diyor (45.000₺). Ben de sinirle o parayı çektiğin gün boşanma kağıdını alırsın eline dedim ama geri adım atmıyor sürekli bu mevzular yaşanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada kaynım bekar ve işe başlayalı 6 ay oldu daha ve 90.000₺’lik araba istiyor. Ben ona vermektense ileride kendimiz için harcamayı düşünüyorum
Benimki kazık yesede akıllanmaz. Anlatıyorum ama anlamıyor ben alırım yine sana diyor. Bunu araştırayım inşallah öyle bir şey vardır da çekemez krediyiEşin gibi beyinsizler aileden kazığı yemedikçe akıllanmıyorlar.
Altınları verme, ayrıca bildiğim kadarıyla kredi çekebilmek için senin de imzana ihtiyacı var. Atmazsın olur biter.
Ona bu altınların sizin kötü gününüz için olduğunu güzelce anlatmaya çalış. Kafası biraz kalın olduğu için bu gibiler geç anlar ya da hiç anlamazlar ama taviz verme.
Kredi konusunda da kafana takma bildiğim kadarıyla kredi çekmek için ve hatta kefil olmak için bile senin imzana ihtiyaç var. Boşanma konusunu da pek açma...
Ah ah ne kocalar var desek daha doğru olur her şey erkekten geçiyor. O veremem dese kimse ağzını açıp bir şey diyemez ki zatenUlan biz kendimize araba almak için bile altınları bozmıyoruz. Vay arkadaş ne kardeşler var.