• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamıyorum vesvese

Tesekkür ederim ama nasıl irade dışı gözüktü gözüme bende anlamadım bi tanesi de yazmış sanki gercek gibi üçüncü sayfaya cıkarsın yazmıs

depresyon, bunalım, yorgunluk , uykusuzluk, hamilelik ve doğum sonrası vücutta oluşan değişimler gibi şeyler böyle psikiyatrik hastalıkları tetikler.

3harfliler, hocalarla ilgili bir şey değil durumun.

Hanımefendi bu gercek degil farkında mısınız ne müge anlısı umarım benım yasadıgımı sende yaşarsın
Hemen de beddua gelir zaten, kabul olmaz ama sağol beddua edeni bulur.Bu gerçek değil zaten biz de onu diyoruz, beyninin oyunu, psikolojik error veriyor. Psikolog terapisi gerekiyor. Hocaya gidicem diyen sensin

Doktora gidin doktora. Şu durumda aklınıza ilk gelmesi gereken doktor olmalı.
Manevi olarak iyi hissetmek istiyorsanız kendiniz okuyun,yapın bir şeyler, gidip para falan yedirmeyin kimseye.

İyi günler sevgili üyeler ben daha öncede konu açmıştım bundan bir ay önce namaza başladım ve gözümun önüne bir obsesyon göründü bunları ağlayarak yazıyorum küçücük altı aylık bir bebegım var ben sanki onu boğmusum gibi gözüktü gözüme o gün bu gündür yavrumu ne düzgün seviliyorum nede yanına yaklasınca korkuyorum cok bu durum nedir bir aydır ne yiyorum ne içiyorum sanki ben ben degılım gibi melegımı öpüp koklayamıuorum doya doya ne yapıcagımı bilmiyorım korktum acaba bi hocaya falanda mı gözüksem bunun gercek olmadığını ve asla olamyacagını biliyorum ama eski huzurlu hayatıma rahat rahat devam edemıyorum psikıyatrude gittim bi düzelme olmadı bu arada
Bebeginizi bol bol sevin. Sizin vesvesenizin cezasini yavrucak cekmesin. Bebeginiz sizi iyilestirecek. Isterseniz psikologa gidin ama bu dusuncelerin uzerine dusmemek sizin elinizde

Cocuklarimiza olan asiri sevgimizden kaynaklaniyor aslinda .kaybetmekten korktugumuz icin .bnde ya bi yerden dusrlerse ya bsy olursa dye hep korku icindeyim.bnce ibadetlerinizi ihmal etmeyin siz Allah a yoneldiginiz icin seytan sizinle ugrasiyor.sizi en hassas noktanizdan mesgul etmeye vurmaya calsiyor. Cunku bos bir insan degilsiniz.yavrunuzu sevin Allah in izniyle asla byle bsy yapmazsiniz. O caninizdan bi parca.Bol bol dua edin salavat cekin vesvese geldigi gbi.bide bu pskiyatrik ilaclar cok kotu ruyalara sebep oluyor .Dikkatli kullanin.Allah yardmciniz olsun.

Bebeginizi bol bol sevin. Sizin vesvesenizin cezasini yavrucak cekmesin. Bebeginiz sizi iyilestirecek. Isterseniz psikologa gidin ama bu dusuncelerin uzerine dusmemek sizin elinizde
Bol bol seviyorum sadece cok etkılendim sanırım korktum cunkı genelde benim aklıma hiç kötü düşünce gelmemustı

Cocuklarimiza olan asiri sevgimizden kaynaklaniyor aslinda .kaybetmekten korktugumuz icin .bnde ya bi yerden dusrlerse ya bsy olursa dye hep korku icindeyim.bnce ibadetlerinizi ihmal etmeyin siz Allah a yoneldiginiz icin seytan sizinle ugrasiyor.sizi en hassas noktanizdan mesgul etmeye vurmaya calsiyor. Cunku bos bir insan degilsiniz.yavrunuzu sevin Allah in izniyle asla byle bsy yapmazsiniz. O caninizdan bi parca.Bol bol dua edin salavat cekin vesvese geldigi gbi.bide bu pskiyatrik ilaclar cok kotu ruyalara sebep oluyor .Dikkatli kullanin.Allah yardmciniz olsun.
Çok tesekkur ederim Allah razı olsun sadecd korktum etkilendım herhalde

İyi günler sevgili üyeler ben daha öncede konu açmıştım bundan bir ay önce namaza başladım ve gözümun önüne bir obsesyon göründü bunları ağlayarak yazıyorum küçücük altı aylık bir bebegım var ben sanki onu boğmusum gibi gözüktü gözüme o gün bu gündür yavrumu ne düzgün seviliyorum nede yanına yaklasınca korkuyorum cok bu durum nedir bir aydır ne yiyorum ne içiyorum sanki ben ben degılım gibi melegımı öpüp koklayamıuorum doya doya ne yapıcagımı bilmiyorım korktum acaba bi hocaya falanda mı gözüksem bunun gercek olmadığını ve asla olamyacagını biliyorum ama eski huzurlu hayatıma rahat rahat devam edemıyorum psikıyatrude gittim bi düzelme olmadı bu arada
İlk olarak tedavinizi hızlandırın Dr değiştirin artık ne yaparsanız.Ama tedaviyi lütfen ihmal etmeyin. Maneviyat noktasında ise dualar bölümünden yardım alabilirsiniz.Bdv kısmından değil.

Bazı üyeler doğum sonrası yaşanabilecek psikiyatrik bir durum olabileceğini yazmış,sakin olun.

Gebelik,doğum,lohusalık öyle zor dönemler ki…

Yaşadıklarınız çok normal.

Daha iyi bir uzmanla görüşün.

Burası Kadınlar Kulübü bu konuda büyük nimet bizim için.Buradaki sizinle beraber aynı tarihte doğum yapmış annelerle dertleşin, Ocak anneleri,Mart anneleri gibi…

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Haklisiniz yavrunuzu bu sekilde gormek ona zarar verdiginizi dusunmek cok agir bi duygu .Onu dahada cok sevin sevginizi namzlarinizi eksik etmeyin.Elbet zamanla gecer cunku hicbir duygu kalici degildir .
Evet hemde nasıl hayalde bile olsa her günüm zehir gibi geciyor eski huzurum kalmadı hiç cok zor bir durum

Gebelik,doğum,lohusalık öyle zor dönemler ki…

Yaşadıklarınız çok normal.

Daha iyi bir uzmanla görüşün.

Burası Kadınlar Kulübü bu konuda büyük nimet bizim için.Buradaki sizinle beraber aynı tarihte doğum yapmış annelerle dertleşin, Ocak anneleri,Mart anneleri gibi…

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Bende sadece ben yaşıyorum sandım galiba

Psikoloğa görünün vede bol bol dua edin. Bazen benim aklimada kötü senaryo geliyor istemsiz dusunmemeye çalışıyorum.

İşte korktum çünkü ne bilim böyle birsey asla aklıma bile gelmez irade dışı nasıl olurda gelir diyorum
Cok abartılı olmadıkça bunlar herkesin aklına gelebilir . Allah korusun surekli bu tarz olumsuzluk vede icraata geçirme varsa büyük problem . Dediğim gibi arada bazen benimde aklıma istemsizce gelmişti bazı şeyler. Sonra kafama takmadım dua ettim şükür ettim dusunmemeye çalıştım. Yoksa vesveseler alır başını gider

Cok abartılı olmadıkça bunlar herkesin aklına gelebilir . Allah korusun surekli bu tarz olumsuzluk vede icraata geçirme varsa büyük problem . Dediğim gibi arada bazen benimde aklıma istemsizce gelmişti bazı şeyler. Sonra kafama takmadım dua ettim şükür ettim dusunmemeye çalıştım. Yoksa vesveseler alır başını gider
Yok ben kendimi biliyorum tabiki sadecd bir hayal vesvese diyorum sadecd etkısını atamadım korktum

Vesvese ne demekse, basbaya doğum sonrası depresyonu geçiriyorsunuz. Ama bu kafayla daha kötüye gitmezsiniz umarım.

Back
X