- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon ne kafasıVesvese ne demekse, basbaya doğum sonrası depresyonu geçiriyorsunuz. Ama bu kafayla daha kötüye gitmezsiniz umarım.
Canim hic korkma.seninki zarar verme obsesyonuna benziyor hatta aynısı.tabiki teşhis koyamam ama bu obsesyonda insanlar özellikle çocuklarına, annelerine babalarına yani en sevdiklerine zarar vermekten korkar .zihninde hep böyle şeyler canlanır.hatta daha önce okuduğum bi yorumda kadın kendimi katil gibi hissediyorum demişti.Tesekkür ederim ama nasıl irade dışı gözüktü gözüme bende anlamadım bi tanesi de yazmış sanki gercek gibi üçüncü sayfaya cıkarsın yazmıs
Doktor vesvese sözcüğünü mü kullandı gerçekten?Evet lustral kullanıyorum düşük doz doktor vesvese dedi sadece
Evet lustral kullanıyorum düşük doz doktor vesvese dedi sadece
Hanımefendı benım iradem dişında diyorum anlatamıyorum herhalde rüya görmedim namazda hayalen öyle geldi canlandı yani seytanın vesvesesiDoktor vesvese demez.
Normal, olur öyle şeyler diyenleri dinlemeyin. Evet gun icinde sinirimizi bozanlari belki tokatlamak istiyor olabiliriz ama bebegi bogdunuzu gormeniz anormal
Yok ses falan yok sadece bir kez hayalen geldi namazda hemde öyle rüya falan degilSes de duyuyor musunuz?
Görüntüler devam ediyor mu yoksa sadece 1 kez mi oldu?
Zaten iradeniz dışında oldugu icin psikiyatrist ile gorusmeniz lazim.Hanımefendı benım iradem dişında diyorum anlatamıyorum herhalde rüya görmedim namazda hayalen öyle geldi canlandı yani seytanın vesvesesi
Çok tesekkur ederim cok güzel özetlemıssnz burda beni nerdeyse cani ettiler resmen iradem dışı diyorum ben anneyim böyle sey nasıl olsun onu canımdan cok seviyorum hayalende etkılendim onu demek istedim aslına yok müge anlıya cıkarsın yok üçüncü sayfa iyice moralım dahada bozulduBeyin yapısı çok ilginç ya. Stresten, yorgunluktan, özellikle uykusuzluktan bazen seninle dalga geçebiliyor. Bilinç altında korktuğun şeyleri önüne getirebiliyor mesela bebeğini sevdiğin ona zarar gelmemesini istediğin için seninle böyle oynuyor.
Sana yardımcı bir eşin var mı? Uyku durumların nasıl uykusuzluk berbat bir şey beynini kontrol etmekte zorlanırsın. Eşin sana destek olsun dinlenmeye çalış uykusuz kalma özellikle.
Görüstum vesvese dediZaten iradeniz dışında oldugu icin psikiyatrist ile gorusmeniz lazim.
Daha önce de sordum cevaplamadınız, doktorun ağzından vesvese sözcüğü çıktı mı?Görüstum vesvese dedi
Evet tıp dilinde okb dediDaha önce de sordum cevaplamadınız, doktorun ağzından vesvese sözcüğü çıktı mı?
Çok tesekkur ederim cok güzel özetlemıssnz burda beni nerdeyse cani ettiler resmen iradem dışı diyorum ben anneyim böyle sey nasıl olsun onu canımdan cok seviyorum hayalende etkılendim onu demek istedim aslına yok müge anlıya cıkarsın yok üçüncü sayfa iyice moralım dahada bozuldu
İşte vesvese dememiş OKB demiş. Doktora gideceksiniz, tedavi olacaksınız. Uyu geçer dinlen geçer değil, öyle geçmez.Evet tıp dilinde okb dedi
Vesvese ile okb aynı sey zatenİşte vesvese dememiş OKB demiş. Doktora gideceksiniz, tedavi olacaksınız. Uyu geçer dinlen geçer değil, öyle geçmez.
Çok tesekkur ederimBakmayın siz her yoruma o yorumlar benimde dikkatimi çekti ama cevap vermek istemedim. Sonuçta zor bi dönemden geçiyosunuz e haliyle yoruluyorsunuzdur uykusuz kalabiliyo olabilirsiniz. Sorsan herkes doğuruyo bu dönemden geçiyo ama onlar gibi olmak zorunda da değilsiniz sizin yapınız hassas belkide. Namaz vesvese olayını bilmem pek inançlı değilim benim düşüncem uykusuzluk durumundan beynin yorulması. Tavsiyem bol bol dinlenmeye çalışın bebeğinizi sevmekten korkmayın onunla güzelce gülerek konuşun bu iyi gelebilir. Zaten o dediğiniz olay bi kere olmuş o sebeple fazla üstünde durmayın