Sakın evladını kayınvalıdende bırakma ona bu travmayı yasatma cocugun nereye sen oraya hem bıraksan cocuguna bişi olsa vicdan azabından nasıl durucanselam kk nın akıllı kadınları
Hemen konuya giriyorum güney doğuda öğretmenim. Bulunduğum bölgede corona hat safhada insanlar duyarsız ve gerçekten pisler okul leş gibi malesef( bunu yazmak istemezdim ama durum bu)
Gelelim benim sorunuma 15 aylik bebegim var ve kronik astım hastasıyım normalde bile iyi nefes almak benim için lüks. Eşim istanbulda memur .tayini çıkmadigından bizimle gelemedi.kayınvalidem ve kayınpederim benimle çocuga bakmak için geldiler.
Şimdi görev yerime geri dönecegim malum okullar açılıyor ama eşim bebek ve ailem burada kalsin sen tek git istersen okul cok riskli annem kronik hasta zaten dedi.ama son karari bana bıraktı.
Kayinvalidem kızıma iyi bakar onu biliyorum ama çok şımartıyor. Bazı konularda özensiz. Bir de kızım emiyor ve bana çok düşkün.sizce memeden kesip tek mi gitmeliyim. Ama gönlüm ona bu tramvayı yaşatma diyor.
Bir yandanda onun iyiligi icin götürmeyeyim babasiyla kalsın diyorum.çunku çabuk hasta olan biriyim. Kayınvalidemede bulaştrmak istemem.
Ama kayin validem terliyken balkona çıkartir yemek yemese abur cubur verir. Bi gun eve gelmedim geldigimde kendisine anne dedirtmeye başlamıştı kızımı.
Birde beni orada çok bunaltiyor bazen ama bizim için geldiginden ses çıkartmıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız kızımı göturmeli mi yoksa bırakmalı mıyım??
Böyle bir hakkim olduğunu bilmiyorum bi araştırayım teşekkur ederim.Bir yılda en az üç kez kronik astım teşhisi ile tedavi gördüyseniz aile hekiminizden rapor alarak idari izin kullanabilirsiniz. Bu durumda ile gitmek akılcı bir iş değil
Ücretsiz izine çıkın bence derhalselam kk nın akıllı kadınları
Hemen konuya giriyorum güney doğuda öğretmenim. Bulunduğum bölgede corona hat safhada insanlar duyarsız ve gerçekten pisler okul leş gibi malesef( bunu yazmak istemezdim ama durum bu)
Gelelim benim sorunuma 15 aylik bebegim var ve kronik astım hastasıyım normalde bile iyi nefes almak benim için lüks. Eşim istanbulda memur .tayini çıkmadigından bizimle gelemedi.kayınvalidem ve kayınpederim benimle çocuga bakmak için geldiler.
Şimdi görev yerime geri dönecegim malum okullar açılıyor ama eşim bebek ve ailem burada kalsin sen tek git istersen okul cok riskli annem kronik hasta zaten dedi.ama son karari bana bıraktı.
Kayinvalidem kızıma iyi bakar onu biliyorum ama çok şımartıyor. Bazı konularda özensiz. Bir de kızım emiyor ve bana çok düşkün.sizce memeden kesip tek mi gitmeliyim. Ama gönlüm ona bu tramvayı yaşatma diyor.
Bir yandanda onun iyiligi icin götürmeyeyim babasiyla kalsın diyorum.çunku çabuk hasta olan biriyim. Kayınvalidemede bulaştrmak istemem.
Ama kayin validem terliyken balkona çıkartir yemek yemese abur cubur verir. Bi gun eve gelmedim geldigimde kendisine anne dedirtmeye başlamıştı kızımı.
Birde beni orada çok bunaltiyor bazen ama bizim için geldiginden ses çıkartmıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız kızımı göturmeli mi yoksa bırakmalı mıyım??
Ücretsiz izne çıkamam çünkü sozlesmeliyim bebegim babasindan ayrı büyuyor ve 1 yil daha gorev süreme eklensin istemiyorum. Esim kızımın aklı tam ermeden dönmemi istiyor 1 yılım kaldi dönmeme.Ücretsiz izine çıkın bence derhal
3 yılımı tamamladığim için asıl yaşadıgım yere tayin alacagım.bir yıl sonra ne yapacaksın peki ,
bilmediğim için soruyorum memur değilim
Hayır onlar da gelsin ama 15 aylık bebeğe anne gibi kimse bakamaz üstelik emiyormuş sütten de keseceksin öyle mi? Çok göndermek istemiyorsa eşin çocuğu o zaman sende ücretsiz izme ayrıl ortalık düzelene kadar.selam kk nın akıllı kadınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?