İşin içinden çıkamıyorum yardım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeze34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
194
542
103
selam kk nın akıllı kadınları
Hemen konuya giriyorum güney doğuda öğretmenim. Bulunduğum bölgede corona hat safhada insanlar duyarsız ve gerçekten pisler okul leş gibi malesef( bunu yazmak istemezdim ama durum bu)
Gelelim benim sorunuma 15 aylik bebegim var ve kronik astım hastasıyım normalde bile iyi nefes almak benim için lüks. Eşim istanbulda memur .tayini çıkmadigından bizimle gelemedi.kayınvalidem ve kayınpederim benimle çocuga bakmak için geldiler.
Şimdi görev yerime geri dönecegim malum okullar açılıyor ama eşim bebek ve ailem burada kalsin sen tek git istersen okul cok riskli annem kronik hasta zaten dedi.ama son karari bana bıraktı.
Kayinvalidem kızıma iyi bakar onu biliyorum ama çok şımartıyor. Bazı konularda özensiz. Bir de kızım emiyor ve bana çok düşkün.sizce memeden kesip tek mi gitmeliyim. Ama gönlüm ona bu tramvayı yaşatma diyor.
Bir yandanda onun iyiligi icin götürmeyeyim babasiyla kalsın diyorum.çunku çabuk hasta olan biriyim. Kayınvalidemede bulaştrmak istemem.
Ama kayin validem terliyken balkona çıkartir yemek yemese abur cubur verir. Bi gun eve gelmedim geldigimde kendisine anne dedirtmeye başlamıştı kızımı.
Birde beni orada çok bunaltiyor bazen ama bizim için geldiginden ses çıkartmıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız kızımı göturmeli mi yoksa bırakmalı mıyım??

Sakın evladını kayınvalıdende bırakma ona bu travmayı yasatma cocugun nereye sen oraya hem bıraksan cocuguna bişi olsa vicdan azabından nasıl durucan

Ücretsiz izine çıkın bence derhal

Ücretsiz izine çıkın bence derhal
Ücretsiz izne çıkamam çünkü sozlesmeliyim bebegim babasindan ayrı büyuyor ve 1 yil daha gorev süreme eklensin istemiyorum. Esim kızımın aklı tam ermeden dönmemi istiyor 1 yılım kaldi dönmeme.

çocuğunuzu mutlaka beraberinizde götürün. 15 aylık bebek anneden ayrı o kadar süre hiç doğru olmaz.
kayınvalidenizin yanına yarım gün bir bakıcı ayarlayabilirsiniz. en azından daha rahat kontrol edebilirsiniz kayınvalidenizi.

Hayır onlar da gelsin ama 15 aylık bebeğe anne gibi kimse bakamaz üstelik emiyormuş sütten de keseceksin öyle mi? Çok göndermek istemiyorsa eşin çocuğu o zaman sende ücretsiz izme ayrıl ortalık düzelene kadar.

Ben olsam bırakırdım Bi süre sonuçta sağlık bu... Ve korona ciddiye alınmayacak gibi değil. Seni bilmem ama benim cocugumun anneme yada kaynanama anne demesi beni rahatsız etmezdi. Diğer konulara gelince, gitmeden konuşursun rica edersin yemekten önce bişey verme anne lütfen diye... Yani yapacak bişey yok. Allah bu koronanın belasını versin

Gideceğiniz yerde bakıcı bulma şansınız yok mu, o yaşta bir bebek anneden ayrı olmaz. Aslına bakarsanız alıştığı kimseden ayrı olmaz, babaanneyi de sahiplenmiştir onun yokluğu bile zorlar. Evde hijyene dikkat ederseniz dışarıdaki pisliklr idare edilebilir. Sınıf camlarını açık tutun, masanızı kendiniz silin, maskenizi çıkarmayın, siperlik kullanın. Türkiyenin hiçbir yerinde okullar bu hastalıktan korunacak kadar hijyenik olamayacak zaten. Ayrıca malumunuz ne kadar açık tutabilecekleri de belli değil. Belki yeniden kapanma kararı çıkar dönüverirsiniz evinize. Hemşireler evlerine hastalık taşımamayı başarabiliyorsa siz de başarabilirsiniz. 1 yıl sabırla geçebilecek bir süre. Allah kolaylık versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…