işin içinden çıkamıyorum yardımm..

Ss_esperanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
183
1
26
Kayseri
Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.

Olanı olduğu gibi söyleyeceksin sonuçta bir şey yaptıysan arkasında durmalısın söylemeyi geciktirdikçe daha kötü olur anneni al karşına konuş senin için en iyisini o bilir. Allah pişman etmesin diyeceğim yargılamıyorum seni.

Şuan idrak etti ki ilişkin 5 senelikmiş :53: 12-13 yaşlarından beri yani :53: İnsan o yaşlarda hoşlanır falan filan ama şuan şoktayım ben :53:

Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.

Ah be kuzum!
Senin şu andaki derdinin hangi üniversiteyi yazsam hangi bölümü okusam olmalıydı bu değil..
Velhasıl..Annene olanı olduğu gibi anlatman gerekecek..

Malesef hepimiz ayni hayatlari yaşamiyorz biraz tek bi cocukluk gecirdim onun getirisi diyelim.Yargilamadiginiz icin tesekkur ederim

Herkes hata yapabilir bu çok normal ama önemli olan bundan sonra adımlarını sağlam atman olacaktır. Nasıl bir ailen var kestirebiliyor musun tepkilerini? Annen mutlaka bilmeli. Bir de sevgilin kaç yaşında ?

Herkes hata yapabilir bu çok normal ama önemli olan bundan sonra adımlarını sağlam atman olacaktır. Nasıl bir ailen var kestirebiliyor musun tepkilerini? Annen mutlaka bilmeli. Bir de sevgilin kaç yaşında ?

Aslinda cok serbest bir ailem var annemle yasiyorum sadece.22 yasinda suanda.Ben soyledigimde cok uzulecegini biliyorum o yuzden cok tedirginim

Aynen, konunun seyrini değiştirmek değil niyetim kızcağız anneme nasıl söylesem diyor ama bu ilişki ne kadar sağlıklı olabilir hayretler içindeyim :53: Allah utandırmasın ne diyelim :53:
Amin gazoz amin :50:
Bu durumu malesef kaldiramayiz diye dusunuyorum.Konuyu anlatmadan ikna edemem degil mi ?

Tabikii kaldıramazsınız ama annen bunu bilmesi bir kaç ay sonra konu komşunun gözünde karnını burnunda görmekten daha iyi olur değil mi ?
En azından kadıncağız önlemini alır :50:
Diğer türlü asla vermez diye düşünüyorum..
Sevgilin kaç yaşında?

Annenlen aran nasil bilmiyorum... eger iyise ona anlat veya aileden hala teyze yenge kimlen aran iyise ona bi an once anlat. Insallah hersey istedigin gibi olur. Zor bi durum ama yapacak birsey yok. Olan olmus birkere.insallah cocugun babasi size sahip cikar sizi yari yolda birakmaz. Allah yardimcin olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annenlen aran nasil bilmiyorum... eger iyise ona anlat veya aileden hala teyze yenge kimlen aran iyise ona bi an once anlat. Insallah hersey istedigin gibi olur. Zor bi durum ama yapacak birsey yok. Olan olmus birkere.insallah cocugun babasi size sahip cikar sizi yari yolda birakmaz. Allah yardimcin olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,Allah'a sukurler olsun ki tek sorunum suan anneme anlatmak erkek arkadasimla ilgili bir sorunum yok iyi dilekleriniz icin tekrar cok tesekkur ederim cok sagolun

Daha cok yeni günüm 6 7 gün gecti sadece.Sorun zaten hamileliği yansitmadan kabul ettiremezmiyim .Kaçsam daha kotu olacak oyle degil mi ?

Sakın, sakın kaçmayı düşünmeyin, anneniz baştan çok tepki gösterecektir, haklıdır da anne en nihayetinde, sizinle ilgili kimbilir ne hayalleri var ama annenizden asla saklamayın, anneler kızsalarda çocuklarını bağrına basarlar, hem en azından anneniz bilirse çevreye karşı sizi koruyup kollayabilir, siz çok gençsiniz kendi başınıza atacağınız her adım hatalı olacaktır, anneniz bu hataları yapmanıza engel olarak doğru bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Back
X