• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işin içinden çıkamıyorum

Eşiniz bilgisayara bağımlı. Siz işine çomak sokmayın ve de bulaşmayın diye de suçu size atıyor.

esinizin annesiyle iliskisi nasil?
hani bagimli cocuk yetistirmemek adina yapilan seyler varya o sekildemi yetistirildi aceba?
bebekken karni tok nasilsa uykusu gelince kendi uyusun diye yatagina birakilmak
cocukluk ergenlik doneminde kendi odasinda tek basina fazla zaman gecirmek gibi.
aklima bunlar geldi nedense.
cunku esinizin gercekten bagimlilik degil baglanmaktan korkma sorunu var gibi.
bu kadari normal degil ve bence mutlaka bir piskolojik boyutu var.
bunun normal olmadigini anlamasi lazim ama bunu siz saglayamazsiniz tek basiniza.bizim bunlari normal gormedigimiz gibi
gun icinde gorusen
birlikte oturan uyuyan ciftleride esiniz normal görmuyor.yapabiliyorsaniz aile terapistine gidin.ikna edebilirsiniz piskologa gitmesini saglayin.en azindan temelinde yatan nedeni ogrenirsiniz belki.

esinizin annesiyle iliskisi nasil?
hani bagimli cocuk yetistirmemek adina yapilan seyler varya o sekildemi yetistirildi aceba?
bebekken karni tok nasilsa uykusu gelince kendi uyusun diye yatagina birakilmak
cocukluk ergenlik doneminde kendi odasinda tek basina fazla zaman gecirmek gibi.
aklima bunlar geldi nedense.
cunku esinizin gercekten bagimlilik degil baglanmaktan korkma sorunu var gibi.
bu kadari normal degil ve bence mutlaka bir piskolojik boyutu var.
bunun normal olmadigini anlamasi lazim ama bunu siz saglayamazsiniz tek basiniza.bizim bunlari normal gormedigimiz gibi
gun icinde gorusen
birlikte oturan uyuyan ciftleride esiniz normal görmuyor.yapabiliyorsaniz aile terapistine gidin.ikna edebilirsiniz piskologa gitmesini saglayin.en azindan temelinde yatan nedeni ogrenirsiniz belki.
annesi çocuklarına aşırı bağlı bir insan.acıkınca gelir vs tarzında davrandığını hiç sanmıyorum.Ama dediğiniz gibi eşim bağlanmak istemiyor

Ben o bilgisayarı bi kurcalayın derim!!! Günlük kota koy daha fazlasını bilgisayarda vakit geçirmesin mesela. Hic normal değil bence..

dışarda da belirli insanlarla konuşuyor çok geniş bir çevresi yok
Tamam, öyleyse biraz asosyal yani evden çıkmaz bütün gün tek başına bilgisayar bakar, gezelim edelim,
kafasında biri değil, romantik değil, iligili değil. Çok sıkıcı olmalı, ve hiç doyurucu bir evlilik değil, çok zor

Tamam, öyleyse biraz asosyal yani evden çıkmaz bütün gün tek başına bilgisayar bakar, gezelim edelim,
kafasında biri değil, romantik değil, iligili değil. Çok sıkıcı olmalı, ve hiç doyurucu bir evlilik değil, çok zor
gezme konusunda hakkını yiyemem her gün gezelim desem gezer.şuraya götür desem gideriz ama eve gelince herkes kendi odasına

Ben o bilgisayarı bi kurcalayın derim!!! Günlük kota koy daha fazlasını bilgisayarda vakit geçirmesin mesela. Hic normal değil bence..
bilgisayarına baktım hiçbirşey yok ikimizde birbirimizin mail adresi banka kartı sosyal hesap şifrelerine kadar biliriz.

gezme konusunda hakkını yiyemem her gün gezelim desem gezer.şuraya götür desem gideriz ama eve gelince herkes kendi odasına
Ee adam biraz kendi halinde takılmak istiyor demek ki herkesin özel bir alani olmalı bana bagli misin diyorsa biraz kafa dinlemek kendi kendine takılmak ıstiyor demek ki

Back
X