- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
Dışarıya iyi, ama eşine karşı ilgisiz erkek tipi.çok dışa dönük biri değil sayılı arkadaşları var.çok konuşkan değil.ama bazı ortamlarda bakıyorum isteyince konuşuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarıya iyi, ama eşine karşı ilgisiz erkek tipi.çok dışa dönük biri değil sayılı arkadaşları var.çok konuşkan değil.ama bazı ortamlarda bakıyorum isteyince konuşuyor
eşim çok mutlu hem bekar hayatı yaşıyor hem istediğinde eşi varAdam açısından doyurucu bir evlilik aslında ama kadın için hiç doyurucu değil.
Erkekler böyle özgür evlilikleri seviyor mu ne sanki.. :S
sanırım dediğiniz gibi. birkaç kez bilgisayarı azaltmayı denedi ama o kadar burnumdan geldi kiEşiniz bilgisayara bağımlı. Siz işine çomak sokmayın ve de bulaşmayın diye de suçu size atıyor.
eşim çok mutlu hem bekar hayatı yaşıyor hem istediğinde eşi var
annesi çocuklarına aşırı bağlı bir insan.acıkınca gelir vs tarzında davrandığını hiç sanmıyorum.Ama dediğiniz gibi eşim bağlanmak istemiyoresinizin annesiyle iliskisi nasil?
hani bagimli cocuk yetistirmemek adina yapilan seyler varya o sekildemi yetistirildi aceba?
bebekken karni tok nasilsa uykusu gelince kendi uyusun diye yatagina birakilmak
cocukluk ergenlik doneminde kendi odasinda tek basina fazla zaman gecirmek gibi.
aklima bunlar geldi nedense.
cunku esinizin gercekten bagimlilik degil baglanmaktan korkma sorunu var gibi.
bu kadari normal degil ve bence mutlaka bir piskolojik boyutu var.
bunun normal olmadigini anlamasi lazim ama bunu siz saglayamazsiniz tek basiniza.bizim bunlari normal gormedigimiz gibi
gun icinde gorusen
birlikte oturan uyuyan ciftleride esiniz normal görmuyor.yapabiliyorsaniz aile terapistine gidin.ikna edebilirsiniz piskologa gitmesini saglayin.en azindan temelinde yatan nedeni ogrenirsiniz belki.
normal konuştum olmadı kavga ettim olmadı çıldırdım olmadı ben sinirimden ağlarken o dizi izliyorduGüzel güzel beklentilerinizi konuştunuz mu?
Böyle bir evlilik istemediğinizi?
Ben olsam cinnet kavgası çoktan etmiştim de :S
eşime göre mutluyuz karışmıyoruz herkes istediğini yapıyor daha nebu evlilik değil..
eşiniz evliliği anlayamamış...
normal konuştum olmadı kavga ettim olmadı çıldırdım olmadı ben sinirimden ağlarken o dizi izliyordu
Tamam, öyleyse biraz asosyal yani evden çıkmaz bütün gün tek başına bilgisayar bakar, gezelim edelim,dışarda da belirli insanlarla konuşuyor çok geniş bir çevresi yok
gezme konusunda hakkını yiyemem her gün gezelim desem gezer.şuraya götür desem gideriz ama eve gelince herkes kendi odasınaTamam, öyleyse biraz asosyal yani evden çıkmaz bütün gün tek başına bilgisayar bakar, gezelim edelim,
kafasında biri değil, romantik değil, iligili değil. Çok sıkıcı olmalı, ve hiç doyurucu bir evlilik değil, çok zor
ben konuşmuyorsam 2 3 gün sonra gelip bi şekilde gönül alıyor bir gün takılıyoruz gecesine yine aynı şeyPeki gönül almayınca nasıl sürüyor iletişiminiz?
Bir şey olmamış gibi devam mı ediyorsunuz?
ben konuşmuyorsam 2 3 gün sonra gelip bi şekilde gönül alıyor bir gün takılıyoruz gecesine yine aynı şey
bilgisayarına baktım hiçbirşey yok ikimizde birbirimizin mail adresi banka kartı sosyal hesap şifrelerine kadar biliriz.Ben o bilgisayarı bi kurcalayın derim!!! Günlük kota koy daha fazlasını bilgisayarda vakit geçirmesin mesela. Hic normal değil bence..
bende bundan korkuyorum.bağımlı olduğuma inanıp bir süre uzak durdum yine birşey değişmediÜzgünüm ama böyle gider gibi![]()
Ee adam biraz kendi halinde takılmak istiyor demek ki herkesin özel bir alani olmalı bana bagli misin diyorsa biraz kafa dinlemek kendi kendine takılmak ıstiyor demek kigezme konusunda hakkını yiyemem her gün gezelim desem gezer.şuraya götür desem gideriz ama eve gelince herkes kendi odasına