• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işin içinden çıkamıyorum

Ee adam biraz kendi halinde takılmak istiyor demek ki herkesin özel bir alani olmalı bana bagli misin diyorsa biraz kafa dinlemek kendi kendine takılmak ıstiyor demek ki
herkesin kendi özel alanı mutlaka olmalı.ama ben eşimin ilgi meselesini gezmeden ibaret gördüğünü düşünüyorum.haftada hergün istisnasız geceleri 4 lere 5 lere kadar dizi izler oyun oynar akşamları da haftada 2 3 kez film izleriz film bitince koşa koşa çalışma odasına.eğer film izlemeyeceksek asla beraber oturmayız.bi yemeklerde bifilm izlerken aynı odadayız

herkesin kendi özel alanı mutlaka olmalı.ama ben eşimin ilgi meselesini gezmeden ibaret gördüğünü düşünüyorum.haftada hergün istisnasız geceleri 4 lere 5 lere kadar dizi izler oyun oynar akşamları da haftada 2 3 kez film izleriz film bitince koşa koşa çalışma odasına.eğer film izlemeyeceksek asla beraber oturmayız.bi yemeklerde bifilm izlerken aynı odadayız
Anladım, allah kolaylık versin ne denir ki

Sevgili arkadaşlar,çok sevdiğim kapı dibi komşumun içinden çıkamadığımız bir derdi var.Ben taraflı yorum yaptığımı düşündüğüm için sizlere danışmak istiyoruz.Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

Arkadaşlar 2 yıllık evliyim.Yalnız evli miyim değil miyim bilmiyorum.Eşimde bende çalışıyoruz.Çocuğumuz yok.Eşim bireyselliğine aşırı düşkün.Sürekli sen bana bağımlısın diyor.İşten gelir yemek yeriz bilgisayarının başına oturur saatlerce oyun oynar dizi izler sabahlara kadar.Bana teklif eder film izlemeyi.Film biter bitmez çalışma odasına kapanır bilgisayarını da alır gider.Birlikte oturalım konuşalım desem gelmez gelse de tv izler dinlemez.Asla aynı anda yatamayız.Hafta içi 3 te 4te uyur.Onu beklemeyi denedim fakat ertesi gün toplantılarda resmen uyudum.uyumaya Çağırsam gelmez.Birlikte yatmak, oturmak,konuşmak,gün içinde mesajlaşmak,konuşmak ona göre bağımlı insanların yapacağı şeyler

Ben haftada bir arkadaşlarımla toplanırım.KEndim çarşıya avm ye giderim.Komşumla çıkıp gezeriz.Arada tek akşam oturmalarına giderim.İş hayatımız alanımız farklı.sabah çıkar akşam geliriz.Asla gittiğime geldiğime gezdiğime harcadığıma karışmaz.Ondan daha çok insanlarla görüşürüm.Ama eşime göre ona bağımlıyım.

Benim istediğim bazen oturmak konuşmak birlikte uyumak.bana göre aynı odada oturabilmemiz için ille film izlememiz veya tv izlememiz gerekmiyor.Bir kere sessiz boş boş oturamayız.Hafta sonu beraber de takılalım beraber uyuyalım arada sebepsiz birbirimizi arayalım dediğim için bağımlı oluyorum.defalarca konuştum İşin içinden çıkamıyorum.ben debir gariplikmi varKomşum size sormayı teklif etti.Fikirleriniz çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim
Komşunuz evli değil maalesef. Ben asla katlanamazdım bunlara.
Eşim de ben de çok kitap okuruz çok bilgisayar başındayız. Mesela eşim şu an odasında oyun oynuyor. Ama birlikte de çok zaman harcarız. Her haftasonu dışarı çıkarız, yemekler beraber, yemek sonrası biraz beraberiz, beraber film vs. izleriz bazı akşamlar, beraber uyumaya gideriz vs. Bunlar önemli şeyler. Yoksa niye evlensin ki insan?

O kendi bağımlılığını,sizi suçlayarak örtbas etmeye çalışmış.böyle birisini dize getirmek zor.allah yardım etsin.

gezme konusunda hakkını yiyemem her gün gezelim desem gezer.şuraya götür desem gideriz ama eve gelince herkes kendi odasına
O iyiymiş aslında. En azından dışarıda birlikte vakit geçirebiliyorsunuz. En azından aynı zamanda yatmaya alışmaya ikna etmeniz şart ama.

Back
X