- 13 Nisan 2016
- 88
- 11
- 38
- Konu Sahibi -chatlak-98
Kızlar danışmak istediğim bişey var ama yargılamadan kızmadan yorum yaparsanız sevinirim.İşin içinden çıkamıyorum.şu an görüştüğüm bir erkek arkadaşım var 1.5 yıldır beraberiz.Benden bir yaş büyük ben 34 o 35 yaşında ikimizde aynı meslekten eğitimciyiz.onu seviyorum o da beni sevdiğini söylüyo bundan ilk başlarda emindim ama bundan bir kaç hafta önce benim fevri davranışlarım yüzünden bitsin bu iş dedi normalde hep alttan alan adam böyle dedi ve beni her yerden engelledi ulaşamadım ulaşmam gerekiyordu çünkü benim yüzümden oldu diye düşündüm ama seven insan ne olursa olsun vazgeçer mi bu da var neyse ertesi gün karşısına geçtim konuştuk o da çok uzatmadı zaten görüşüyoruz şu an.Şu da var hiç evlilik için bir çabası yok yani para biriktirmem lazım diyo yüzük takalım diyorum nişanla düğün arasını çok uzatmak istemiyormuş hep bekliyorum yani ben artık beklemek istemiyorum gerçekten ciddi mi onu da anlayamıyorum bunaldım artık benimle dostlarımın falan tanıştırmak istediği kişilerle de görüşmüyorum hep reddediyorum yani sevdiğim adamla beraberken başkasıyla görüşümem tanışma maksatlı bile olsa bu ters bişey ama onunla da ilerde ne oluruz bilemiyorum şimdi hep yine gidecekmiş gibi hissediyorum benim artık bunlarla uğraşacak zamanım yok evlenip yuvamı kurmak istiyorum sevdiğim adamla .Zaten başkasına artık bu yaştan sonra kolay kolay ısınamam ne yapıcam hiç bilmiyorum yardım kızlar bu ara hiç sağlıklı düşünemiyorum şimdiden teşekkürler yorum yapacaklara