- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi -chatlak-98
evliliğe niyeti yok belli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın da peki o beni benim kadar sevmiyorsa belki bundan istemiyorsa evliliği hayatımdan çalmış olmaz mı o Zaman işte bunun kararını veremiyorum. Yoksa ben onun ciddi olduğunu bileyim bunu hisssettirsin bana ben beklerim onu çünkü onunla evlilik yapmak istiyorumaşk böyle bir şey değil ki.. tabi ki sevdiğin insanla evlenmek istersin ama evlenemediğin o zaman da bile çok mutlu olduğun evlenmesem de acayip huzurluyum seviyorum dediğin insanla ancak uyurken bile ayrılmak istemezsin zor gelir, aynı hayatı bir olarak göğüslemek istersin de evlenirsin.. yaşım geldi vs. diyerek evlilik olmaz ki..
Evet galiba öyleevliliğe niyeti yok belli.
Yok maddi durumu iyi ev almış araba almış ve bana verdiği cevap bu zamana kadar evliliği hiç düşünmedim diyor seninle evlenmek istedim sadece ama onun içinde para biriktirmem lazım diyor
aşk böyle bir şey değil ki.. tabi ki sevdiğin insanla evlenmek istersin ama evlenemediğin o zaman da bile çok mutlu olduğun evlenmesem de acayip huzurluyum seviyorum dediğin insanla ancak uyurken bile ayrılmak istemezsin zor gelir, aynı hayatı bir olarak göğüslemek istersin de evlenirsin.. yaşım geldi vs. diyerek evlilik olmaz ki..
Evet böyle düşünüyorum duygularıma tercüman olmuşsunuzO dediğin 25 yaşındaki birinin duygusu olabilir.
Kadın 34 yaşında onun kaybedecek vakti yok.
Öyle bir lüksü yok.
Çünkü belki anne olmak istiyor.
Hayalindeki gelin olmak istiyor.
Zaman akıp gidiyor.
Ve ne kadar daha ömrümüz olduğu belli değil..
Peki niyeti yoksa niye benimle zaman geçiriyo niye benim hayatımdan çalıyo niyetini neden belli etmez kiYahu ev araba almış kredi ile düğün yapın bir iki yıl ödeyin borç ne olmuş.
İkiniz de çalışıyorsunuz yani.
Bence evlenmeye niyeti yok üzgünüm. :S
Peki niyeti yoksa niye benimle zaman geçiriyo niye benim hayatımdan çalıyo niyetini neden belli etmez ki
Zaten dedim ben ona beraber yaparız her şeyi diye ama işte sanki evlilikten kaçıyo galiba korkuyor işin doğrusu bu eğer beni de gerçekten sevseydi evlilikten de kaçmazdı bu sonuca varıyorum artıkYahu ev araba almış kredi ile düğün yapın bir iki yıl ödeyin borç ne olmuş.
İkiniz de çalışıyorsunuz yani.
Bence evlenmeye niyeti yok üzgünüm. :S
Güle güle de. Bak giderim diye tehdit etmek nedir kazık kadar adam bide ergen ergen ayrılık tehditleri..Teşekkürler kızlar galiba en iyisi tekrar konuşmak ama bu konuları açarsan arkama bakmadan giderim diyo ne diyeyim böyle bir insana
Evet böyle düşünüyorum duygularıma tercüman olmuşsunuz
O dediğin 25 yaşındaki birinin duygusu olabilir.
Kadın 34 yaşında onun kaybedecek vakti yok.
Öyle bir lüksü yok.
Çünkü belki anne olmak istiyor.
Hayalindeki gelin olmak istiyor.
Zaman akıp gidiyor.
Ve ne kadar daha ömrümüz olduğu belli değil..
Kızlar danışmak istediğim bişey var ama yargılamadan kızmadan yorum yaparsanız sevinirim.İşin içinden çıkamıyorum.şu an görüştüğüm bir erkek arkadaşım var 1.5 yıldır beraberiz.Benden bir yaş büyük ben 34 o 35 yaşında ikimizde aynı meslekten eğitimciyiz.onu seviyorum o da beni sevdiğini söylüyo bundan ilk başlarda emindim ama bundan bir kaç hafta önce benim fevri davranışlarım yüzünden bitsin bu iş dedi normalde hep alttan alan adam böyle dedi ve beni her yerden engelledi ulaşamadım ulaşmam gerekiyordu çünkü benim yüzümden oldu diye düşündüm ama seven insan ne olursa olsun vazgeçer mi bu da var neyse ertesi gün karşısına geçtim konuştuk o da çok uzatmadı zaten görüşüyoruz şu an.Şu da var hiç evlilik için bir çabası yok yani para biriktirmem lazım diyo yüzük takalım diyorum nişanla düğün arasını çok uzatmak istemiyormuş hep bekliyorum yani ben artık beklemek istemiyorum gerçekten ciddi mi onu da anlayamıyorum bunaldım artık benimle dostlarımın falan tanıştırmak istediği kişilerle de görüşmüyorum hep reddediyorum yani sevdiğim adamla beraberken başkasıyla görüşümem tanışma maksatlı bile olsa bu ters bişey ama onunla da ilerde ne oluruz bilemiyorum şimdi hep yine gidecekmiş gibi hissediyorum benim artık bunlarla uğraşacak zamanım yok evlenip yuvamı kurmak istiyorum sevdiğim adamla .Zaten başkasına artık bu yaştan sonra kolay kolay ısınamam ne yapıcam hiç bilmiyorum yardım kızlar bu ara hiç sağlıklı düşünemiyorum şimdiden teşekkürler yorum yapacaklara
HaklısınTam alttaki alıntı yaptığım Üye gibi düşünüyorsan bende o tekrar senden ayrılmadan sen ondan ayrıl...
Sen evlenmek istiyorsun o istemiyor
Sen yuvanı kurmak istiyorsun anne olmak istiyorsun ki zamanı 34 yaşındasın o istemiyor ve anormal durum adam da 35 yaşında ne gibi bir bahanesi olabilir ? Sayılı... ya evlilikten korkuyor ya seninle evlenmek istemiyor yada seninle evlenmek istediğinden emin değil 3 ihtimalde yaş
Yoluna bak eminim seni sevecek seninde seveceğin bir çok insanla karşılaşırsın kaldiki ne güzel arkadaşlarınız aracı olmaya aday
Ayrıl demek kolay ama ayrılması zor biliyorum...
Bir zamandan sonra herşey geçer iyiki geç kalmamışım dersin ve inan bana keşke demektense iyiki dememek bile daha iyi !
Evet konuşucamniyetini belli et. seni seviyorum ama belli bir olgunluğa eriştik, kaybedecek zamanımız yok de. inceldiyse kopsun. seviyorsa harekete geçer zaten.