[/QUOTE][QUOAmmramphilly, post: 55562284, member: 209232"]Niye günahına girmiş olasın. Zorla tutmuyorsun ya. Kafanı rahatlatman lazım öncelikle. Ammr hır sorun var, diyorsun ki bütçem kötü, 300 liralık ilaç dahi almayacak kadar, çoçuk bakımı pahalı bir şey, nasıl başedeceksiniz?
Allah yar ve yardımcınız olsun, üzüldüm sizin için. Umarım herşey güzelleşir adınıza.
Mrb tşk ederim ama 6 yıl oldu durumumuz böyle bende artik olsun dedim .Ne yapalım
mMrb tşk ederim ama 6 yıl oldu durumumuz böyle bende artik olsun dedim .Ne yapalım
Acaba sizin bir fijriniz var mi bu bitkisel k5 ilaci ile cunku fayda gormes sem almak istemem.Bugun sipariş gelecek tereddüt te kaldım
Düşüncesiz değilim ben ben çok az bir maaşa çalışıyorum esimde aynı şekilde .Çok yıprandk ikimiz de .10 senede geçse gene böyle olacak o yüzden artık olsun dedimİyi de öyle ne yapalım demekle olmaz ki. Yazık değil mi o yavrucağa? Geleceğini az da olsa garanti altına almadan neden adım atıyorsunuz? Tamam bebek istemenizi anlıyorum ama bu kadar da düşüncesiz olmayın lütfen.
Çok tşk ederim.Ya maddi durumu olmayanın çocuk istemesi düşüncesizlik midir sizceBir evladı sen vermezsin veremezsin zaten
Rabbimin taktir ilahisidir
üzülme ve kendini eksik hissetme
Rabbim inşaallah sana da evlat nasip eylesin
Maddi durumu hep öyle olacak benim duzelme şansı olsa bir iki sene daha beklerdim.Tam 6 snee olduDüşüncesiz değilim ben ben çok az bir maaşa çalışıyorum esimde aynı şekilde .Çok yıprandk ikimiz de .10 senede geçse gene böyle olacak o yüzden artık olsun dedim
Mrb ama ben kendimi bildim bileli bizim bütcemiz öyle çok iyi şartlar altinda yetisteremem belki ama ozel okula gonderemm kendimde gitmedim.Gece günduz çalisirim amaBu bütçeyle çocuk... Allah vermiyorsa bildiği vardır üzülmeyin belki daha hayırlıdır. Çocuk kuru ekmekle büyümüyor iyi bir hayat iyi bir eğitim verebilmek lazım.
Acaba sizin bir fijriniz var mi bu bitkisel k5 ilaci ile cunku fayda gormes sem almak istemem.Bugun sipariş gelecek tereddüt te kaldım[/QUOTE]Mrb tşk ederim ama 6 yıl oldu durumumuz böyle bende artik olsun dedim .Ne yapalım
Mrb ben sipariş verdim ama teredjrtte kaldimGerçekten biriktirdiğin paranı da bu şarlatana mı kaptıracaksın?
Çalışıyorsan sigortan vardır diye umuyorum.
Devlet hastanesi kadın doğuma git
Yumurta takibi yaparlar, aşılama yaparlar. Bir sürü yöntem var ve devlet karşılıyor.
Tv de gördüğünüz herkesi doğru dürüst sanmayın.
Adam ne doktoru?
Bir doktor bi konuda uzmanlaşmak için yıllarca yüksek ihtisas yapıyor, Her hastalıktan anladığını iddia eden birine nasıl güveniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?