İşin içinden çıkamıyorum

Sidar21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
76
19
3
32
Mrb 24 yaşındayım 6 senedir evliyim çocuk yok.Maddi durumuz iyi degil.Dr musyafa Eraslan ilaçları için bir miktar butceden zarzor toparladık.k5 birde seretan diye bir ilaç dedi toplam 300 TL.Benim bütçeme uymuyor ama anne olmak için disimi sıkacağız.Bende problem pko.Birde anne olamıyorum diye kendimi hep eksik görüyorum.Esimi çok seviyorum oda beni seviyor,ben bir çocuk bile veremiyorum diyirum bazen kendi kendjme bir ara üç ay ayri kaldim boşanmak için ama yine bir araya geldik sirf çocuğum yok diye .Ama yapamadik yine beraber olduk.. Allah'ım isyeueh herkese versin cocuk sahibi olanlarda çocuklarıni onlara bağış lasin.Bir kere hamile kaldim düşük oldu.Karmakarısık yazmış olabilirim şimdiden ozur dilerim.Gece günduz hep akkimda olacak mı olmayacak mi.Birde ben eşimin günahını da girmiş oluyor muyum acaba ne olur ablalar kardesler bana bı yardım cı olun.Allah razi olsun

Niye günahına girmiş olasın. Zorla tutmuyorsun ya. Kafanı rahatlatman lazım öncelikle. Ama söyle bir sorun var, diyorsun ki bütçem kötü, 300 liralık ilaç dahi almayacak kadar, çocuk bakımı pahalı bir şey, nasıl başedeceksiniz?
Allah yar ve yardımcınız olsun, üzüldüm sizin için. Umarım herşey güzelleşir adınıza.

Son düzenleme:
[QUOAmmramphilly, post: 55562284, member: 209232"]Niye günahına girmiş olasın. Zorla tutmuyorsun ya. Kafanı rahatlatman lazım öncelikle. Ammr hır sorun var, diyorsun ki bütçem kötü, 300 liralık ilaç dahi almayacak kadar, çoçuk bakımı pahalı bir şey, nasıl başedeceksiniz?
Allah yar ve yardımcınız olsun, üzüldüm sizin için. Umarım herşey güzelleşir adınıza.[/QUOTE]

[/QUOTE]
Mrb tşk ederim ama 6 yıl oldu durumumuz böyle bende artik olsun dedim .Ne yapalım

Mrb tşk ederim ama 6 yıl oldu durumumuz böyle bende artik olsun dedim .Ne yapalım[/QUOTE]
Acaba sizin bir fijriniz var mi bu bitkisel k5 ilaci ile cunku fayda gormes sem almak istemem.Bugun sipariş gelecek tereddüt te kaldım

Mrb tşk ederim ama 6 yıl oldu durumumuz böyle bende artik olsun dedim .Ne yapalım

İyi de öyle ne yapalım demekle olmaz ki. Yazık değil mi o yavrucağa? Geleceğini az da olsa garanti altına almadan neden adım atıyorsunuz? Tamam bebek istemenizi anlıyorum ama bu kadar da düşüncesiz olmayın lütfen.

m
Acaba sizin bir fijriniz var mi bu bitkisel k5 ilaci ile cunku fayda gormes sem almak istemem.Bugun sipariş gelecek tereddüt te kaldım

Hayır yok. Siz çalışıyor musunuz? Lütfen doktora gidin bitkisel falan değil çözüme. Olmadı tüp bebek denersiniz, devlet ödüyor sanırım aa emin değilim.

Düşüncesiz değilim ben ben çok az bir maaşa çalışıyorum esimde aynı şekilde .Çok yıprandk ikimiz de .10 senede geçse gene böyle olacak o yüzden artık olsun dedim

Düşüncesiz değilim ben ben çok az bir maaşa çalışıyorum esimde aynı şekilde .Çok yıprandk ikimiz de .10 senede geçse gene böyle olacak o yüzden artık olsun dedim
Maddi durumu hep öyle olacak benim duzelme şansı olsa bir iki sene daha beklerdim.Tam 6 snee oldu

Bu bütçeyle çocuk... Allah vermiyorsa bildiği vardır üzülmeyin belki daha hayırlıdır. Çocuk kuru ekmekle büyümüyor iyi bir hayat iyi bir eğitim verebilmek lazım.
Mrb ama ben kendimi bildim bileli bizim bütcemiz öyle çok iyi şartlar altinda yetisteremem belki ama ozel okula gonderemm kendimde gitmedim.Gece günduz çalisirim ama

Allah hakeden isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin. Bu sizin tercihiniz degil sonucta Allah'ın takdiri, tam tersi esinizin cocugu olmayabilirdi niye gunahina girmis olasiniz birbirinizin. Öyle seyler dusunmeyin tedavinizi olun insallah nasip olur sizede

Acaba sizin bir fijriniz var mi bu bitkisel k5 ilaci ile cunku fayda gormes sem almak istemem.Bugun sipariş gelecek tereddüt te kaldım[/QUOTE]
Bir eczacı olarak söylüyorum o sarlatanlara para kaptirmayin. Yazik gunah binbir guclukle bir araya getirmissiniz. O adamın sattigi karisimlardan olenler oldu. İceriginde ne olduğunu bilemeyeceginiz seyler. Satnlar ne ilactan anlar ne hastaliktan.
Pkos varsa doktora gidin. Sogan kürü uygulayın. Ama Allah rizasi icin o seylerr para vermeyin. Umudunuza da yazik paraniza da ama en onemlisi sagliginiza yazik. Cunku ise yaramayacak.

Maaşınız falan sizin suçunuz değil, onun günahı ülkeyi vahşi kapitalizmin uzantısı yapanların boynuna, İki genç çalışan insan, günde en az sekiz saat çalışmalarına rağmen günlük yaşamlarını idame ettiremeyecek kadar az kazanıyor ama , emeklerinden üretilen katma değerle milyonları patronlar cukkalıyorsa buna fırsat verenler utansın. Gelir dağılımı arasında acayip bir uçurum var, Boğaz'da tek seferde bir kaç trilyon bayılıp ev alan tanıdığım var, bir de burada azıcık parayla yaşamaya çalışan, hayal bile kuramayan milyonlar(

Gerçekten biriktirdiğin paranı da bu şarlatana mı kaptıracaksın?
Çalışıyorsan sigortan vardır diye umuyorum.
Devlet hastanesi kadın doğuma git
Yumurta takibi yaparlar, aşılama yaparlar. Bir sürü yöntem var ve devlet karşılıyor.

Tv de gördüğünüz herkesi doğru dürüst sanmayın.
Adam ne doktoru?
Bir doktor bi konuda uzmanlaşmak için yıllarca yüksek ihtisas yapıyor, Her hastalıktan anladığını iddia eden birine nasıl güveniyorsunuz?

doktor ne diyor?
zor zahmet bir araya getirdiğin paranı ne olduğu belli olmayan şeylere mi vereceksin gerçekten?
yaşın genç ne bu acele böyle?

Mrb ben sipariş verdim ama teredjrtte kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…