Aşılama yap dedi olmazsa tup bebek dedi.ama ozel hstahehneydi gucum yetmeyince tedaviyi bıraktımdoktor ne diyor?
zor zahmet bir araya getirdiğin paranı ne olduğu belli olmayan şeylere mi vereceksin gerçekten?
yaşın genç ne bu acele böyle?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama yap dedi olmazsa tup bebek dedi.ama ozel hstahehneydi gucum yetmeyince tedaviyi bıraktımdoktor ne diyor?
zor zahmet bir araya getirdiğin paranı ne olduğu belli olmayan şeylere mi vereceksin gerçekten?
Amin cümlemize Çok tşk ederimRabbim tez zamanda hayirlisi ile hayirli evlat versin insallah
Hayır sigortam yokGerçekten biriktirdiğin paranı da bu şarlatana mı kaptıracaksın?
Çalışıyorsan sigortan vardır diye umuyorum.
Devlet hastanesi kadın doğuma git
Yumurta takibi yaparlar, aşılama yaparlar. Bir sürü yöntem var ve devlet karşılıyor.
Tv de gördüğünüz herkesi doğru dürüst sanmayın.
Adam ne doktoru?
Bir doktor bi konuda uzmanlaşmak için yıllarca yüksek ihtisas yapıyor, Her hastalıktan anladığını iddia eden birine nasıl güveniyorsunuz?
Başvuru yaptım bir kere onaylanmadiHayır sigortam yok
Klomen verdi ama hiçbir etki olmadı.İgneleri alamadımGerçekten biriktirdiğin paranı da bu şarlatana mı kaptıracaksın?
Çalışıyorsan sigortan vardır diye umuyorum.
Devlet hastanesi kadın doğuma git
Yumurta takibi yaparlar, aşılama yaparlar. Bir sürü yöntem var ve devlet karşılıyor.
Tv de gördüğünüz herkesi doğru dürüst sanmayın.
Adam ne doktoru?
Bir doktor bi konuda uzmanlaşmak için yıllarca yüksek ihtisas yapıyor, Her hastalıktan anladığını iddia eden birine nasıl güveniyorsunuz?
Mrb yaş 24 .ama çok erken evlendim.6 sene oldu.Birde Dr dedi yumurta rezervi falan dedi.bir tane olsun dedi niye öyle dedi bende anlamadımdoktor ne diyor?
Bir eczacı olarak söylüyorum o sarlatanlara para kaptirmayin. Yazik gunah binbir guclukle bir araya getirmissiniz. O adamın sattigi karisimlardan olenler oldu. İceriginde ne olduğunu bilemeyeceginiz seyler. Satnlar ne ilactan anlar ne hastaliktan.Acaba sizin bir fijriniz var mi bu bitkisel k5 ilaci ile cunku fayda gormes sem almak istemem.Bugun sipariş gelecek tereddüt te kaldım
Eşim gece bile çalışıyor bazen ama herşey o kadar uçuk ki .kira vs zar zor geçiyoruz ben değil binlerce insan varMaaşınız falan sizin suçunuz değil, onun günahı ülkeyi vahşi kapitalizmin uzantısı yapanların boynuna, İki genç çalışan insan, günde en az sekiz saat çalışmalarına rağmen günlük yaşamlarını idame ettiremeyecek kadar az kazanıyor ama , emeklerinden üretilen katma değerle milyonları patronlar cukkalıyorsa buna fırsat verenler utansın. Gelir dağılımı arasında acayip bir uçurum var, Boğaz'da tek seferde bir kaç trilyon bayılıp ev alan tanıdığım var, bir de burada azıcık parayla yaşamaya çalışan, hayal bile kuramayan milyonlar(
Gelir takibi yaptırıp en az ücretten sigorta yaptırabilirsiniz. SGK bin böyle bir uygulaması var. 55 liraydı en son sanırım. Emekliliğe yansımıyor ancak sağlıktan faydalanabiliyorsunuz. Tüp bebek tedavisini de karsiliyirsa eğitim araştırma Hastanesi'nde tedavi görebilirsiniz.Başvuru yaptım bir kere onaylanmadi
Sigortam yok bir bayan kuaför nde çalışıyorum küçük bir iş yeriGelir takibi yaptırıp en az ücretten sigorta yaptırabilirsiniz. SGK bin böyle bir uygulaması var. 55 liraydı en son sanırım. Emekliliğe yansımıyor ancak sağlıktan faydalanabiliyorsunuz. Tüp bebek tedavisini de karsiliyirsa eğitim araştırma Hastanesi'nde tedavi görebilirsiniz.
Gitim araştırma hastanesi ne birbsuru evrak hazırladim iki ay sürdü Tahlil rahim filmi sonra onaylanmadiSigortam yok bir bayan kuaför nde çalışıyorum küçük bir iş yeri
Kendin pirim ödeyerek sağlıktan faydalanabiliyirsun. İşyeri bir şey yapmıyor.Sigortam yok bir bayan kuaför nde çalışıyorum küçük bir iş yeri
Mrb yaş 24 .ama çok erken evlendim.6 sene oldu.Birde Dr dedi yumurta rezervi falan dedi.bir tane olsun dedi niye öyle dedi bende anlamadım
Neden onaylanmadı? Yaştan dolayı mı?G
Gitim araştırma hastanesi ne birbsuru evrak hazırladim iki ay sürdü Tahlil rahim filmi sonra onaylanmadi
Sigortam yok bir bayan kuaför nde çalışıyorum küçük bir iş yeri
Esinizinde m yok, eskiden eş üzerinden sigorta oluyordu. Artık olmuyor mu ya:S senin konun içimi acıttı, sistemden bir kez daha nefret ettim
Eşim araba tamir ediyor.usta yetkili serviste cksis çalış diyorum yok diyor.en azından eşim sigortalı olsaydı hastahane o kadar ücret ödenmez dım.Cok haklısın iz ama ne yapalimYazmadan geçemedim.
Elbette evlat sahibi olmayı istemek kadar doğal bir şey yok ama haliniz hal değil ki?
Sigortanız bile yokmuş, doğum yapsanız bebeğin de sağlık güvencesi olmayacak, kendinize alamadığınız ilacı ona nasıl sağlayacaksınız?
Üstelik ikiniz de çalışırken bu durum mevcut, siz doğumdan sonra bir süre çalışamayacaksınız o zaman ne olacak? Gelir daha da düşecek, hadi bebek süt kabul etmedi veya sizin sütünüz gelmedi, mama da parayla.
Evde en azından birinizin sigortalı bir işi olsun. Hiç olmazsa temel sağlık hizmetlerinden yoksun kalmayın. Sigorta hiçbir şey için değilse bile emeklilik için şart, yaşlılık daha zor.
Şartlarınızı biraz daha düzeltmeye yönelin diyeceğim naçizane.
Allah yardımcınız olsun.
Hayir eşimin de yok oda tamirci bir dükkanda araba tamir ediyorEsinizinde mi yok, eskiden eş üzerinden sigorta oluyordu. Artık olmuyor mu ya:S senin konun içimi acıttı, sistemden bir kez daha nefret ettim.sosyal devletin içine ..mış resmen.