İşin içinden çıkamıyorum

Gerçekten biriktirdiğin paranı da bu şarlatana mı kaptıracaksın?
Çalışıyorsan sigortan vardır diye umuyorum.
Devlet hastanesi kadın doğuma git
Yumurta takibi yaparlar, aşılama yaparlar. Bir sürü yöntem var ve devlet karşılıyor.

Tv de gördüğünüz herkesi doğru dürüst sanmayın.
Adam ne doktoru?
Bir doktor bi konuda uzmanlaşmak için yıllarca yüksek ihtisas yapıyor, Her hastalıktan anladığını iddia eden birine nasıl güveniyorsunuz?
Hayır sigortam yok

Gerçekten biriktirdiğin paranı da bu şarlatana mı kaptıracaksın?
Çalışıyorsan sigortan vardır diye umuyorum.
Devlet hastanesi kadın doğuma git
Yumurta takibi yaparlar, aşılama yaparlar. Bir sürü yöntem var ve devlet karşılıyor.

Tv de gördüğünüz herkesi doğru dürüst sanmayın.
Adam ne doktoru?
Bir doktor bi konuda uzmanlaşmak için yıllarca yüksek ihtisas yapıyor, Her hastalıktan anladığını iddia eden birine nasıl güveniyorsunuz?
Klomen verdi ama hiçbir etki olmadı.İgneleri alamadım

doktor ne diyor?
zor zahmet bir araya getirdiğin paranı ne olduğu belli olmayan şeylere mi vereceksin gerçekten?
yaşın genç ne bu acele böyle?
Mrb yaş 24 .ama çok erken evlendim.6 sene oldu.Birde Dr dedi yumurta rezervi falan dedi.bir tane olsun dedi niye öyle dedi bende anlamadım

Acaba sizin bir fijriniz var mi bu bitkisel k5 ilaci ile cunku fayda gormes sem almak istemem.Bugun sipariş gelecek tereddüt te kaldım
Bir eczacı olarak söylüyorum o sarlatanlara para kaptirmayin. Yazik gunah binbir guclukle bir araya getirmissiniz. O adamın sattigi karisimlardan olenler oldu. İceriginde ne olduğunu bilemeyeceginiz seyler. Satnlar ne ilactan anlar ne hastaliktan.
Pkos varsa doktora gidin. Sogan kürü uygulayın. Ama Allah rizasi icin o seylerr para vermeyin. Umudunuza da yazik paraniza da ama en onemlisi sagliginiza yazik. Cunku ise yaramayacak.[/QUOTE]
Vallah zar zor topladim çokta hayal kurdum peki nasıl iptal edecegim ürün gelecek bugun

Maaşınız falan sizin suçunuz değil, onun günahı ülkeyi vahşi kapitalizmin uzantısı yapanların boynuna, İki genç çalışan insan, günde en az sekiz saat çalışmalarına rağmen günlük yaşamlarını idame ettiremeyecek kadar az kazanıyor ama , emeklerinden üretilen katma değerle milyonları patronlar cukkalıyorsa buna fırsat verenler utansın. Gelir dağılımı arasında acayip bir uçurum var, Boğaz'da tek seferde bir kaç trilyon bayılıp ev alan tanıdığım var, bir de burada azıcık parayla yaşamaya çalışan, hayal bile kuramayan milyonlar:KK43:(
Eşim gece bile çalışıyor bazen ama herşey o kadar uçuk ki .kira vs zar zor geçiyoruz ben değil binlerce insan var

Başvuru yaptım bir kere onaylanmadi
Gelir takibi yaptırıp en az ücretten sigorta yaptırabilirsiniz. SGK bin böyle bir uygulaması var. 55 liraydı en son sanırım. Emekliliğe yansımıyor ancak sağlıktan faydalanabiliyorsunuz. Tüp bebek tedavisini de karsiliyirsa eğitim araştırma Hastanesi'nde tedavi görebilirsiniz.

Gelir takibi yaptırıp en az ücretten sigorta yaptırabilirsiniz. SGK bin böyle bir uygulaması var. 55 liraydı en son sanırım. Emekliliğe yansımıyor ancak sağlıktan faydalanabiliyorsunuz. Tüp bebek tedavisini de karsiliyirsa eğitim araştırma Hastanesi'nde tedavi görebilirsiniz.
Sigortam yok bir bayan kuaför nde çalışıyorum küçük bir iş yeri

Yazmadan geçemedim.

Elbette evlat sahibi olmayı istemek kadar doğal bir şey yok ama haliniz hal değil ki?

Sigortanız bile yokmuş, doğum yapsanız bebeğin de sağlık güvencesi olmayacak, kendinize alamadığınız ilacı ona nasıl sağlayacaksınız?

Üstelik ikiniz de çalışırken bu durum mevcut, siz doğumdan sonra bir süre çalışamayacaksınız o zaman ne olacak? Gelir daha da düşecek, hadi bebek süt kabul etmedi veya sizin sütünüz gelmedi, mama da parayla.

Evde en azından birinizin sigortalı bir işi olsun. Hiç olmazsa temel sağlık hizmetlerinden yoksun kalmayın. Sigorta hiçbir şey için değilse bile emeklilik için şart, yaşlılık daha zor.

Şartlarınızı biraz daha düzeltmeye yönelin diyeceğim naçizane.

Allah yardımcınız olsun.

Esinizinde m yok, eskiden eş üzerinden sigorta oluyordu. Artık olmuyor mu ya:S senin konun içimi acıttı, sistemden bir kez daha nefret ettim

oluyor olmaz mı..
eşide sigortasız çalışıyor demek.
konu sahibesi evladım ayda 40 falan ödeyeceksin sanırım o civardaydı. git dışardan ödeyin birinizinkini.

Yazmadan geçemedim.

Elbette evlat sahibi olmayı istemek kadar doğal bir şey yok ama haliniz hal değil ki?

Sigortanız bile yokmuş, doğum yapsanız bebeğin de sağlık güvencesi olmayacak, kendinize alamadığınız ilacı ona nasıl sağlayacaksınız?

Üstelik ikiniz de çalışırken bu durum mevcut, siz doğumdan sonra bir süre çalışamayacaksınız o zaman ne olacak? Gelir daha da düşecek, hadi bebek süt kabul etmedi veya sizin sütünüz gelmedi, mama da parayla.

Evde en azından birinizin sigortalı bir işi olsun. Hiç olmazsa temel sağlık hizmetlerinden yoksun kalmayın. Sigorta hiçbir şey için değilse bile emeklilik için şart, yaşlılık daha zor.

Şartlarınızı biraz daha düzeltmeye yönelin diyeceğim naçizane.

Allah yardımcınız olsun.
Eşim araba tamir ediyor.usta yetkili serviste cksis çalış diyorum yok diyor.en azından eşim sigortalı olsaydı hastahane o kadar ücret ödenmez dım.Cok haklısın iz ama ne yapalim

ÜCRETSİZ HİZMET

Bu arada gelir testine girip haneye giren gelir kişi başına 592 liradan az çıkanlar prim ödemeyecek. Bu kişilerin ve ailelerinin tüm sağlık giderleri ve GSS primleri devlet tarafından karşılanacak.

Esinizinde mi yok, eskiden eş üzerinden sigorta oluyordu. Artık olmuyor mu ya:S senin konun içimi acıttı, sistemden bir kez daha nefret ettim.sosyal devletin içine ..mış resmen.
Hayir eşimin de yok oda tamirci bir dükkanda araba tamir ediyor

Back
X