İşin içinden çıkamıyorum

ÜCRETSİZ HİZMET

Bu arada gelir testine girip haneye giren gelir kişi başına 592 liradan az çıkanlar prim ödemeyecek. Bu kişilerin ve ailelerinin tüm sağlık giderleri ve GSS primleri devlet tarafından karşılanacak.
Mrb anlamadım ben

oluyor olmaz mı..
eşide sigortasız çalışıyor demek.
konu sahibesi evladım ayda 40 falan ödeyeceksin sanırım o civardaydı. git dışardan ödeyin birinizinkini.

İki insanında emeğini sömürüyorlaf resmen, İnsanların sigortaları yok ya, sigortan yoksa sağlıktan yararlanamıyor, emeklilik primi biriktiremiyorsun , zaten paran yoksa bir de para ödemen lazım sağlık icin. Açacağım bayramlık ağzımı bu konuda vallahi.

Son düzenleme:
Mrb anlamadım ben
İnternetten aldım bunu. Eksik çıkmış. Gelir testi yaptırıyorsunuz. Sonra sizi yönlendiriyorlar. Aylık gelir belirli bir rakamın altındaysa ücretsiz sigorta yapılıyor. Yeşil kart gibi. Ya da gelire göre bir miktar belirleniyor. 40-60-70 vs. Sağlık hakkından faydalanabiliyirsunuz aylık ödemeleri yapıp.

Para goygoyu yapanlar fazla mı hümanist acaba? Doğal seleksiyon. Maddi durumu iyi olmayanların çocuğu olmasın mı? Ne demek bencillik ne demek düşüncesizlik. Herkes sınanmadığı suçun masumu.

Paran olmadan çocuk yapma diyenlere bakma. Madem ikinizin işi de böyle devam edecek tabi ki dene. Fakat bitkisel tedaviler adı üstünde alternatif tıp. Esas olanla işin bitip senden ümidi kestik derse doktorlar alternatif olarak yönelirsin. Devlet tüp bebek tedavisinin ilk denemesini karşılıyor. Tüp bebek için bir hastaneye başvurun.

İnternetten aldım bunu. Eksik çıkmış. Gelir testi yaptırıyorsunuz. Sonra sizi yönlendiriyorlar. Aylık gelir belirli bir rakamın altındaysa ücretsiz sigorta yapılıyor. Yeşil kart gibi. Ya da gelire göre bir miktar belirleniyor. 40-60-70 vs. Sağlık hakkından faydalanabiliyirsunuz aylık ödemeleri yapıp.
Çok tşk ederim.Ben yeşil kartlıyım çok ama çok tşk ederim

Para goygoyu yapanlar fazla mı hümanist acaba? Doğal seleksiyon. Maddi durumu iyi olmayanların çocuğu olmasın mı? Ne demek bencillik ne demek düşüncesizlik. Herkes sınanmadığı suçun masumu.

Paran olmadan çocuk yapma diyenlere bakma. Madem ikinizin işi de böyle devam edecek tabi ki dene. Fakat bitkisel tedaviler adı üstünde alternatif tıp. Esas olanla işin bitip senden ümidi kestik derse doktorlar alternatif olarak yönelirsin. Devlet tüp bebek tedavisinin ilk denemesini karşılıyor. Tüp bebek için bir hastaneye başvurun.
Mrb herkese her görüşü ge açığım.Ama düzeleceğini bilsem gene beklerdim.Cok bekmemek te iyi değil.Ya birde ben sigortalı değilim devlet karşılar mi

Yeşil kartlı isen neden para ödüyorsun? Devlet kurumuna gidip tedaviyi sekillendirebilirsin.
Her yere gittim araştırma devlet hastanesi .sadece bir iki kez özele gitim.Rahim filmi özel hastane olmasi gerekiyor du.Hangi dr gidiyorsam hepsi klomen veriyor.onlarda etki hiç vermiyor

Her yere gittim araştırma devlet hastanesi .sadece bir iki kez özele gitim.Rahim filmi özel hastane olmasi gerekiyor du.Hangi dr gidiyorsam hepsi klomen veriyor.onlarda etki hiç vermiyor
Devlete ait hiç bir hastanede rahim filmi cekilmiyor mu? Bulunduğun ilde hiç bir devlet kurumunda yapılmayan işlemler için özel hastaneye sevk alabilirsin.

Devlete ait hiç bir hastanede rahim filmi cekilmiyor mu? Bulunduğun ilde hiç bir devlet kurumunda yapılmayan işlemler için özel hastaneye sevk alabilirsin.
O kadarını bikmiyorum.ama bana sevk falan bahsetmedi..Devlet hastahansindeki Dr hsg filmi çek dedi.burda olmaz dedi.bende özele gitim.Film temiz çıktı.Yumurtlama problemi var bende

O kadarını bikmiyorum.ama bana sevk falan bahsetmedi..Devlet hastahansindeki Dr hsg filmi çek dedi.burda olmaz dedi.bende özele gitim.Film temiz çıktı.Yumurtlama problemi var bende
Sistemde sigortalı gibi işlem olduğundan sigortalı sanmistir seni o zaman. Ben yesilkartliyim, özelde gecmiyor deseydin keşke.

Ben araştırma hastanesi ne bile sevk ile gidiyor dum.birde yeni tasindik.Cok gittim geldim.Zaten maaşım hepsi yol masrafi vitaminler e harcıyor dum.Allah tan konu actimda diğer bitkisel ilaçlar i almadım.

Back
X