İşin içinden çıkamıyorum..?!

Misssaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
20
2
1
Herkese selam arkadaşlar, nasıl başlasam bilemiyorum.. O kadar sıkıyor ki bu mesele beni anlatamam. Belki de çok kötü bir şey olmayabilir, belki de bir dert bile değil başkalarına göre ama ben dayanamıyorum. Şöyle ki benim uyurgezer olma korkum var. Aslında daha çok 'ya uyurgezer olduysam'şeklinde geçmişe yönelik bir korku.. Mesela sabah kalkıyorum,bir rüyayı anımsıyorum belli belirsiz. Örnek vereyim sanki rüyamda gece dışarıda geziyordum şeklinde bir anımsama. Biliyorum başkası olsa bu durumda 'rüya gördüm ama tam olarak hatırlamıyorum'der geçer ama ben öyle yapamıyorum. Aklıma ilk gelen 'ya gece uyurgezer olup dışarda dolaştıysam? Ya bu hatırladığım rüya değil de gerçekse?' gibisinden birsürü sorular.. Ne yapsam aklımdan atamıyorum, anlayacağınız yorumlarınız, fikirleriniz her bir sözünüz çok değerli, lütfen esirgemeyin.

Yalnız yaşamıyorsanız aynı evde yaşayan her hangi biri size yardımcı olabilir. Ya da gece dışarı çıktıysanız üzeriniz başınız kirlenir. Anlarsınız yani...

Değişik ...
Bu düşünce kafanıza nasıl girdi , mutlaka bir Başlangıcı Olmalı .

Magicat Çok haklısınız, özellikle evdekiler konusunda. Eğer öyle bir şey olsa farkederlerdi. Ama dışarı çıkma konusunda kuruntu yapmakta uzmanlaştım resmen. Diyorum ayakkabı giyip falan çıkıyorumdur belki, gelince de çıkarıyorumdur ayakkabıları, sonra hooop uykuya. Uyanınca da anlamıyorım bir şey:) kendi kendime gülüyorum

uzman bi doktor sökebilir belki. sonuçta biz buradan mucize yaratamayız değil mi?
Belki. Burada mucize yaratamasanız da bu düşüncemin başkaları tarafından nasıl gözüktüğü hakkında fikir sahibi olmama yardımcı olabilirsiniz

Uyurgezer olup gece dışarı çıksaydınız emin olun farkederdiniz..
Zaten sağsalim eve gelmeniz bile olası değil günümüzde..
Kuruntu tabiki ama doktora gitmeniz gerekiyor..

Belki. Burada mucize yaratamasanız da bu düşüncemin başkaları tarafından nasıl gözüktüğü hakkında fikir sahibi olmama yardımcı olabilirsiniz

uzman desteği alın demişler, uzman napcak demişsiniz.
üstünüz kirlenir demişler belki ayakkabı giyiyorumdur dediniz

şimdi ben desem ki ayakkabının altı çamur olmalı, ya geri siliyorsam dersiniz.

çözüme kapalı bi insan gibi geldiniz bana.

Bir kaç gece yattığınız odaya kamera koyun sabaha kadar kayıt yapsın.. :KK66:

Ama gözünüzle görseniz de ne derece inandırır sizi bilmem. Büyük bir takıntı var ortada..

Uyurgezer olup gece dışarı çıksaydınız emin olun farkederdiniz..
Zaten sağsalim eve gelmeniz bile olası değil günümüzde..
Kuruntu tabiki ama doktora gitmeniz gerekiyor..
Ne güzel diyorsunuz. Doktora gitmem gerektiğine inanacak kadar mantığım kalmış şükür. Ama bu durumun adını koyamadığımdan hangi bölüme gideceğime karar veremiyorum

Captain price Çözüme her şeyden çok ihtiyacım var. Ama şüphe peşimi bırakmıyor anladınız mı?

Bu düşünceleri bı an önce kafanızfan atmaya çalışın eğer tek başınıza yapımıyorsanız hemen bı pskoloktan destek alın yaşadığınız şey vesvese bütün ruhsal hastalıkların başlangıcıdır üzerinde dırursanız buyur ve içinden cıkılamayacak boyutlara varır herşeyden şüphe eder olursunuz ama önemsemez üzerinde durmazsanız söner gider vesvese dediğimiz sey başta zayıf olarak başlar kişi onemserse büyür onemsemezse yok olur allaha sıgının ve hemen zıhnınızı başka konulara yoneltın

Bu düşünceleri bı an önce kafanızfan atmaya çalışın eğer tek başınıza yapımıyorsanız hemen bı pskoloktan destek alın yaşadığınız şey vesvese bütün ruhsal hastalıkların başlangıcıdır üzerinde dırursanız buyur ve içinden cıkılamayacak boyutlara varır herşeyden şüphe eder olursunuz ama önemsemez üzerinde durmazsanız söner gider vesvese dediğimiz sey başta zayıf olarak başlar kişi onemserse büyür onemsemezse yok olur allaha sıgının ve hemen zıhnınızı başka konulara yoneltın
O kadar haklısın ki.. Tek tesellim içimdeki cılız bir sesin de bana bunları söylemesi..

Back
X