merhaba
benim 1 senedir sevgilim var ve kendisi suan askerde 1-2 hafta önce ilk defa annesi ve babasiyla telefonda görüsdük ve annesi tüm aileye söylemis oglumun bir sevdigi var insallah yazin nisan yapcaz diye .. benim sorunum ben aileme nasil söylicem türkiyede bir sevgilim var diye karsi cikacaklar biliyorum o orda diye büyük ihtimalle ailem sanicak ki o benimle almanyaya gelebilmek icin evlenmek istiyor ama biz bunlari konusduk ve kendiside bana dedi evlendikten sonra sen buraya gel ben gelmem almanyaya fln.. kendisi askerde oldugu icin suan fazla bisey de diyemiom üzülmesin diye her evlilik konusu acildiginda insallah kismet gibi seyler diyorumonun ailesi cok istiyor evlenmemizi her seferinde telefonda annesi soruyor kizim annenlerle konusdun mu diye artik yok demekden utaniyorum..aklimdan hic cikmiyor hep düsünüyorum acaba nasil söylesem aileme diye cok zor durmumdayim ne yapacagimi hic bilmiyorum .. siz olsaniz nasil söylerdiniz lütfen yardim edin bana artik neyi nasil yapacagimi hic bilmiyorum ... simdiden Tesekkürler
Canım bu ay siteye üye olduğuna göre bilgilerin günceldir sanırım. Henüz öğrencisin anladığım kadarı ile. Yaşın kaç? Sevgilinin eğitim/mesleki durumu ne? Evlenebilecek konumda mısınız? Yoksa 20 yaşında askere gitmiş daha hayata atılmamış biri mi?
Canim benim yasim 21 onunda 21.. agustosda bittiyor askerligi ... ögrenci sayilmam aslinda staj yapiyordum ve birakdim ama suan staj yapmak icin yer ariyorum bulamasam normal ise girip calisicam .. kendilerinin kiyafet dükkani var.. evlenebilecek konumdamiyiz ondan da kafam biraz karisik.. bana dedi askerden sonra nisan yapariz sonra 1 sene sonra dügün hem bende o sira para birikdiririm dedi .. :/
Ailenin görüşü ne olur bilemiyorum ama bana yaşlarınız çok küçük geliyor. Ayrıca kıyafet dükkanı babasının dükkanıdır sanırım. Esnaflıkla iki aile geçinir mi bilemedim. Türkiye'de kriz var sonuçta. Hadi meslekleriniz elinizde olsa, ayrı bir düzen kurabilecek olsanız, aileni bir şekilde ikna edersin diyeceğim de bu şartlarda zor görünüyor. Yine de belli olmaz tabi.
Ne aceleleri var canim askerden gelsin bi calismaya baslasin bi gelecek kursun sende ayni sekilde sonra oturulur konusulur bunlar aileler arasndamerhaba
benim 1 senedir sevgilim var ve kendisi suan askerde 1-2 hafta önce ilk defa annesi ve babasiyla telefonda görüsdük ve annesi tüm aileye söylemis oglumun bir sevdigi var insallah yazin nisan yapcaz diye .. benim sorunum ben aileme nasil söylicem türkiyede bir sevgilim var diye karsi cikacaklar biliyorum o orda diye büyük ihtimalle ailem sanicak ki o benimle almanyaya gelebilmek icin evlenmek istiyor ama biz bunlari konusduk ve kendiside bana dedi evlendikten sonra sen buraya gel ben gelmem almanyaya fln.. kendisi askerde oldugu icin suan fazla bisey de diyemiom üzülmesin diye her evlilik konusu acildiginda insallah kismet gibi seyler diyorumonun ailesi cok istiyor evlenmemizi her seferinde telefonda annesi soruyor kizim annenlerle konusdun mu diye artik yok demekden utaniyorum..aklimdan hic cikmiyor hep düsünüyorum acaba nasil söylesem aileme diye cok zor durmumdayim ne yapacagimi hic bilmiyorum .. siz olsaniz nasil söylerdiniz lütfen yardim edin bana artik neyi nasil yapacagimi hic bilmiyorum ... simdiden Tesekkürler
ne yapacagimi hic bilmiyorumfazla bisey de diyemiyorum cünkü askerde ve üzmek istemiyorum onu yani onu üzmeden nasil söyliyebilirim ki daha erken önce askerden gel sonra biraz gecsin aradan ikimizde is bulalim sonra evligi düsünürüz diye
Peki sen ona tamam yaparız dedin mi hiç? Hani tamam bu yaz nişan olur ya da en az bir sene içinde düğün olur gibi?
Ne aceleleri var canim askerden gelsin bi calismaya baslasin bi gelecek kursun sende ayni sekilde sonra oturulur konusulur bunlar aileler arasnda
Canim benim yasim 21 onunda 21.. agustosda bittiyor askerligi ... ögrenci sayilmam aslinda staj yapiyordum ve birakdim ama suan staj yapmak icin yer ariyorum bulamasam normal ise girip calisicam .. kendilerinin kiyafet dükkani var.. evlenebilecek konumdamiyiz ondan da kafam biraz karisik.. bana dedi askerden sonra nisan yapariz sonra 1 sene sonra dügün hem bende o sira para birikdiririm dedi .. :/
bunu nasil söyicem ona ama canim acelesi yok mu diyim kesin yanlis anlar
yavrusum neden anlasin mecbursun evlilik florte benzemez ki. Askerden bi hayirlidiyla gel tezkereni al konusuruz de yani bunda alincak gucencek yok yada en bastan ailenin tavrini soyleyebikseydin :26:
yavrusum neden anlasin mecbursun evlilik florte benzemez ki. Askerden bi hayirlidiyla gel tezkereni al konusuruz de yani bunda alincak gucencek yok yada en bastan ailenin tavrini soyleyebikseydin :26: [/
cok tesekkürler bugun konusucam onunla bakalim ne dicek :/
Haklisin canim :/
Sana bunlari soyluyorum ama bende 20 yasinda evlendim ve asker bekledimama benim sorunum esimden degil ailemdendi benim annem babam ayri ananemle yasiyorduk. Bana surekli zengin koca buluyordu beni istemedigi icin isede gidemedim okulada ve erkek arkadasimida istemdiler ki evi var isi var nedeni beni buldugum icin erkek arkadasimi taniyinca utandilar ama is isten gecti biz erken evlendik simdi gelip gidiyolr bana hatta bebegime annem bakiyor ama seninki sanki cok guvenilir bi gelecek yok sen daha beklemelisin derim kismet ama olacagi var 7 cihan dursa faydasi yok
Ben de 22mde evlendim
Eliniz ekmek tutuyorsa evlenmemek için bir sebep yok
En iyisi ailene durumu açıklaman daha ne çözümü olabilir ki
Anlamak istemeyen her türlü anlamaz zaten
Annesi neden bu kadar meraklıymış evlendirmeye oğlunu ben onu anlamadım. Evde mi kalmış oğlu. Hiç normal bir hareket değil bu. Evlilik teklifini anneden alanı da bi sende gördüm. Açıkçası annenin ısrarı beni işkillendirdi almanya konusunda canım. Ailen haklı olabilir. Neden böyle uzaktan bir ilişki yaşamayı seçtin ki. Bu şekilde zaten adamı yeteri kadar tanıyabilmiş olduğunu düşünmüyorum. Yaşın zaten çok küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?