- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
-
baban almıs kontrolu eline baban degil sen seciceksin hayatına giricek kişiyi neden bu kdr mudahale ediyorki
tabiki de okusun okuyana iş bile yok ki okumayana kız versinlerNasıl anlatsam bilmiyorum, nasıl başlamalı ne demeli. En iyi en baştan başlamalı. Babamın çalıştığı yerde stajımı yaptım o sırada mutfaktan bi çocuk vardı hoş bi çocuk. Lise 2 de stajımı yaptım lise 3'te çıkmaya başladım bu çocukla. 7 ay çıktık babam birisi ile çıktığımı öğrendi, ayrıldık. Babam bana çok düşkün sevgilim olmasına karşıydı. Askere gitti, geldi.Askerdeyken mesaj attı dedim ona en büyük kötülük sanırım ona umut verip duygularıyla oynamak bu yüzden konuşmadım. Ve beni hala çok seviyor. Bende onu seviyorum ama şöyle bi sorun var. Ben üniversite öğrencisiyim ki babama göre evleneceğim kişi de öyle olmalı ve sevdiğim kişiyi tanıdığı için tekrar tanıştırmaktan çok korkuyorum. Evet demek istiyorum diyemiyorum benim için okuyacak. Ne yapmalıyım bana bi yardım edin lütfen.
Nasıl anlatsam bilmiyorum, nasıl başlamalı ne demeli. En iyi en baştan başlamalı. Babamın çalıştığı yerde stajımı yaptım o sırada mutfaktan bi çocuk vardı hoş bi çocuk. Lise 2 de stajımı yaptım lise 3'te çıkmaya başladım bu çocukla. 7 ay çıktık babam birisi ile çıktığımı öğrendi, ayrıldık. Babam bana çok düşkün sevgilim olmasına karşıydı. Askere gitti, geldi.Askerdeyken mesaj attı dedim ona en büyük kötülük sanırım ona umut verip duygularıyla oynamak bu yüzden konuşmadım. Ve beni hala çok seviyor. Bende onu seviyorum ama şöyle bi sorun var. Ben üniversite öğrencisiyim ki babama göre evleneceğim kişi de öyle olmalı ve sevdiğim kişiyi tanıdığı için tekrar tanıştırmaktan çok korkuyorum. Evet demek istiyorum diyemiyorum benim için okuyacak. Ne yapmalıyım bana bi yardım edin lütfen.[/QUOTE
merhaba şu anda eminim herşey sana çıkmazda ve kötü gözüküyor ancak şunu bilki aile bazı şeylere bizden daha objektif bakabiliyor bizim yaşarken göremediğimiz şeyleri onlar görebiliyorlar. İlişkini farklı bir boyuta taşımadan yaşamaya devam et inan bana ileride aranızdaki farkı sende göreceksin yada gerçekten olumluysa baban da onay verecektir. Acele etmeden anını yaşa böylece kendine ve ilişkine zarar vermezsin
İyi güzel düşünmüşsün ama ya üniversiteyi kazanamazsa? Garantisi yok değil mi? Bekle sende kendine de biraz zaman ver iyi düşün.Öncelikle cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ederim. İlk önce okulu düşünüyorum tabii ki hatta yüksek lisansı da çok istiyorum yani evliliği düşündüğüm yok lakin gönül eğlendirmek de bana değil hani olacaksa Allah nasip ederse son olsun. İkinci konu okulu bırakmış olsa bile serserilik etmemiş işini eline almış dışardan yetişmiş olsa bile iyi bir konumda şu an. Okuyacağına söz verdi benden daha çok kayıtları takip ediyor hatta üniversite okuma hayali bile kuruyor okulu bıraktığı için de çok pişman. Babama gelince babam aşırı düşkün bana fazla telefonla oynasam kıllanır sevgilisi mi var diye sorar anneme ve beni bu kadar okutmuşken eğitimim durumu benimle denk biriyle evlenmeme ister sonuçta benden fazla hayat tecrübesi var kalbime tabii ki karışamaz da benden daha iyi bildiği çok şey var. Lise mezunu üniversite mezununa gelince bende aklı şeylere katılıyorum belki kadınlar için çok problem değil ama erkekler için çok problem oluyor kadının daha iyi bi işte çalışması daha çok para alması veya daha iyi bi eğitime sahip olması asla her erkeği bir tutmuyorum illa ki hoşgörülü erkeklerde var ama genelinin böyle olduğunu düşünüyorum toplum baskısını da çok belirleyici bir unsur bir yere kadar direnebilirsiniz. O liseyi bitirdiğin de ben son sınıf olacağım yüksek lisansımı yaparken üniversite okur diye düşünüyorum herşeyin tabii ki hayırlısı bu kadar güzel karakterli bir insanı kaybetmek istemiyorum durumlar netleşmeye başlasın sonra tekrar konuşalım dedim henüz çıkmıyoruz ama çıkıyor gibiyiz sadece adı yok durumları bildiği için bana hak veriyor. O yüzden karam karışık işin içinden çıkamadım en azından okula başlayınca evet demeyi düşünüyorum. Sizce yanlış yapıyor muyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?