• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden nasıl çıkmalıyım ?

Sanırım cok haklısınız o kadar gelgit yasıyorum ki duygularım o kadar karısık ki acaba seviyor muyum sevmiyor muyum onsuz nasıl atlatabiliirim diye düsünmekten asla kendimi alamıyorum
Seviyormuyum sevmiyormuyum diye düşünüyorsanız iş bitmiş zaten vakit geçirmeden ayrılın derim ben

Hıc evlenmeyen toy bı genc kızsın evlılık gecırmıs ve bır cocugu olan adamla ıstersen ruh ıkızı ol ılla kı srun yasarsın. Annnnenı dınle canım ayrıl pısman olmazsın kendın gıbılerle bırlıkte ol cocuksuz ve evlenmemıs.

Hıc evlenmeyen toy bı genc kızsın evlılık gecırmıs ve bır cocugu olan adamla ıstersen ruh ıkızı ol ılla kı srun yasarsın. Annnnenı dınle canım ayrıl pısman olmazsın kendın gıbılerle bırlıkte ol cocuksuz ve evlenmemıs.
Bana cok iyi davranıyor olması gitmeme hep engel oluyordu aslında iyide davranmıyor ilgi gösteriyor ya onu hep bambaska yerlere koyuyorum sanırım ne olursa olsun evlenırsem hep sorunum olcak değil mi

Ex yengeden destek al. Ben yanlis yaptim kusura bakma arada cocuk da var siz bir araya gelmelisiniz de. Alttan al agasin pasasin falan de kadina. Yardimi dokunabilir aile buyukleri de araya girerse.
Ablacım onuda düsündüm cocuk var barısın belki iyi olur dedim dünyada kadın kalmasın ben yinede ona dönmem diyor aileside istemiyor zaten o konuda pek bir sey yapamam gibi geliyor.Benımle ilgilenmesi yüzünden hic gidemiyordum işte Aslında elim ayagımda cok duzgun cok şükür herkes cok güzel olduğumu söyler bunuda hani cirkinde değilim neden kopamıyırum diye söyledim yanlıs anlama ablacım

Bana cok iyi davranıyor olması gitmeme hep engel oluyordu aslında iyide davranmıyor ilgi gösteriyor ya onu hep bambaska yerlere koyuyorum sanırım ne olursa olsun evlenırsem hep sorunum olcak değil mi

Sen farkında degıl mısın ? Daha evlenmeden srunlar zıncırı yaşamıssınız eskı es ve cocuk dıye yazmıssın, evlenınce gor asıl srun neymıs daha bunlar ıyı gunlerın oyle soyleyeyım sana. Hep byle ılgılı alakalı mı olacak sanıyorsun ? Senı kafesleyene kadar nıkahı basınca 180 derece degısen erkek cok. ahlanıp vahlanma snra ıyı dusun. senın heyecanlarına bıle ortak olmayacak evlılık surecınde cunku daha once yasadı onları. Cocuk desen oyle hep kendı basına yasayacaksın ılklerını bu bıle oldukca moral bozucu, evlılıkte ask mesk bır sure daha devam edıyır maksımum uc yıl en uzunu uc yıl suruyr yanı, snrasında monoton oluyr hersey... ılgısı alakası azalıp monotonlga baslafıgında sen hala bu adama ve onun eskı es ve cocuk durumlarına katlanabılecek mısın ? Onu soyle, bence senın sevgınde azalmıs asık degılsın sırf ılgısı hosuna gıdıyor dıye bı adamla evlenılmez daha neler cıkar karsına yasında kucuk sen bılırsın karar senın bence kendı dengın bırını bul cok sevıyorum askından geberıyorum onsız yasamam her kahrını cekerım dıyorsan bılemem.

Sen farkında degıl mısın ? Daha evlenmeden srunlar zıncırı yaşamıssınız eskı es ve cocuk dıye yazmıssın, evlenınce gor asıl srun neymıs daha bunlar ıyı gunlerın oyle soyleyeyım sana. Hep byle ılgılı alakalı mı olacak sanıyorsun ? Senı kafesleyene kadar nıkahı basınca 180 derece degısen erkek cok. ahlanıp vahlanma snra ıyı dusun. senın heyecanlarına bıle ortak olmayacak evlılık surecınde cunku daha once yasadı onları. Cocuk desen oyle hep kendı basına yasayacaksın ılklerını bu bıle oldukca moral bozucu, evlılıkte ask mesk bır sure daha devam edıyır maksımum uc yıl en uzunu uc yıl suruyr yanı, snrasında monoton oluyr hersey... ılgısı alakası azalıp monotonlga baslafıgında sen hala bu adama ve onun eskı es ve cocuk durumlarına katlanabılecek mısın ? Onu soyle, bence senın sevgınde azalmıs asık degılsın sırf ılgısı hosuna gıdıyor dıye bı adamla evlenılmez daha neler cıkar karsına yasında kucuk sen bılırsın karar senın bence kendı dengın bırını bul cok sevıyorum askından geberıyorum onsız yasamam her kahrını cekerım dıyorsan bılemem.
Yaptıklarından sonra ölüp bitmemi mantığım almıyor zaten sürekli sorun icindeyiz artık bir sekilde atlatacagıma inanmaya basladım vicdanım hep engel oluyordu ağlayınca üzülüyordum bırakmaktan vazgecıyordum sürekli

Merhabalar öncelikle cok uzun zamandır burayı takip ediyorum ancak hic cesaret edememistim konu acmak icin nasip bugüneymis artık işin içinden cıkamaz oldum çünkü ... cok uzatmadan konuya gireyim 24 yaşımdayım 2 bucuk yıldır bir ilişkim vardı daha önce evlenmiş ve bir cocugu var.. Ben ise hic evlenmedim. 2 bucuk yıldır eski eşi olsun çocuğu olsun cok sorunlar yaşadık.Hep onun desteğiyle aştık zannediyordum.Bana gösterdiği ilgi alaka o kadar mutlu ediyordu ki hic sorun yokmus gibi gözüküyordu gözüme.Ben babamı 2 yaşımdayken kaybettim onda her türlü sevgiyi karsılamaya calısıyordum sanırım kaybetmek cok zor olcak benim icin diye düsünüyordum.Tek sorun oda değil tabi benimde annem asla istemiyor onu ya ben ya o durumunda oda ben ikna edeceğim bana bırak diyor. Şimdi şimdi sorunların farkına varmaya başladım ben üni mezunuyum calısıyorum evlenınce çalısmanı istemiyorum diyor sürekli kıyafetime karısıyor hayatımı tamamen yönetmeye calısıyor bende buna bu zamana kadar izin vermisim.Şimdi sanırım evlendiğimde mutlu olamayağımı düsünüyorum hepsini bir araya getirince.Ancak ayrılmak istedğimi söyleyince ağlıyor yalvarıyor cok fazla kavga ettiğimiz icinde beni cok ciddiye almıyor bu konuda.Benim tavrımın net olduğunu anlasın istıyorum hemde ben bu durumu rahat atlatayım istıyorum sonucta alışkanlık bağlılık var nasıl atlatabilirim ve neler söylemeliyim? Karısık yazmıs olabilirim kusura bakmayın inanın kafam o kadar karısık ki cıkmazın icindeyim gibi görüyorum kendimi ne yapmam lazım hic bilmiyorum
Sana karışmaması gerektiğini çocuk olmadığınızı nerde ne giyilmesi gerektiğini bildiğinizi söyleyin. Üniversiteyi anneniz ne zorluklarla okutmuştur kim bilir. Sizii evlenip koca eline bakmakk için okutmadığınızı ne mücadeleler verdiğinizi anlatın. Sonrasında ya senin şartlarını kabul edecek ya bu diyardan gitmeai gerektiğini eğer kabul etmeyeceksede ayrılın. Inanin acıyı 3 5 ay çekersiniz bir omür çekmek yerine. Allah yardımcınız olsun

Sana karışmaması gerektiğini çocuk olmadığınızı nerde ne giyilmesi gerektiğini bildiğinizi söyleyin. Üniversiteyi anneniz ne zorluklarla okutmuştur kim bilir. Sizii evlenip koca eline bakmakk için okutmadığınızı ne mücadeleler verdiğinizi anlatın. Sonrasında ya senin şartlarını kabul edecek ya bu diyardan gitmeai gerektiğini eğer kabul etmeyeceksede ayrılın. Inanin acıyı 3 5 ay çekersiniz bir omür çekmek yerine. Allah yardımcınız olsun
Ben çalısmak istediğimi söyledğimde cocugunu baskası büyütsün her anında yanında olma bunu mu istıyorsun diyordu nasıl bir pskoloji uyguladığını anlatamam kendisi benden daha yüksek para kazandığı icin sen benım moralimiz bozma ben senin 1 senede kazandığını 2 ayda kazanırım diyordu bende cok safım ne derse inanır modundayım inanın cok zorlanıyorum suan bitirdim sürekli küfür ediyordu dün ayrılmak istedğimi söylediğimde küfür edip kapattı yine bunları hak etmediğimi düsünerek kendimi avutmaya calısıyorum sürekli

Back
X