• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden nasıl çıkmalıyım ?

Calismani istemiyor cunki ona bagimli olmanı istiyor.

Yakma kendini gecti bitti hayat tecrubesi oldu de.
Tabi ki uzuleceksin ama geçecek emin ol.
Gercekten cok doğru yazıklarınız ama ben konusmadığımda sadece boğulcakmısım gibi hissediyorum ya o zamanları nasıl atlatmalıyım nasıl gecmeli ne kadar sürer hep bu korkuları atamıyorum üstümden

Gercekten cok doğru yazıklarınız ama ben konusmadığımda sadece boğulcakmısım gibi hissediyorum ya o zamanları nasıl atlatmalıyım nasıl gecmeli ne kadar sürer hep bu korkuları atamıyorum üstümden
Yani yasayacaksin ve gececek. Mumkun oldugu kadar yalniz kalma sosyal aktivitelere katil.
Ve asla ve asla onunla iletisime gecme.
Hayatin bu kadar ucuz olamaz degil mi ?

Merhabalar öncelikle cok uzun zamandır burayı takip ediyorum ancak hic cesaret edememistim konu acmak icin nasip bugüneymis artık işin içinden cıkamaz oldum çünkü ... cok uzatmadan konuya gireyim 24 yaşımdayım 2 bucuk yıldır bir ilişkim vardı daha önce evlenmiş ve bir cocugu var.. Ben ise hic evlenmedim. 2 bucuk yıldır eski eşi olsun çocuğu olsun cok sorunlar yaşadık.Hep onun desteğiyle aştık zannediyordum.Bana gösterdiği ilgi alaka o kadar mutlu ediyordu ki hic sorun yokmus gibi gözüküyordu gözüme.Ben babamı 2 yaşımdayken kaybettim onda her türlü sevgiyi karsılamaya calısıyordum sanırım kaybetmek cok zor olcak benim icin diye düsünüyordum.Tek sorun oda değil tabi benimde annem asla istemiyor onu ya ben ya o durumunda oda ben ikna edeceğim bana bırak diyor. Şimdi şimdi sorunların farkına varmaya başladım ben üni mezunuyum calısıyorum evlenınce çalısmanı istemiyorum diyor sürekli kıyafetime karısıyor hayatımı tamamen yönetmeye calısıyor bende buna bu zamana kadar izin vermisim.Şimdi sanırım evlendiğimde mutlu olamayağımı düsünüyorum hepsini bir araya getirince.Ancak ayrılmak istedğimi söyleyince ağlıyor yalvarıyor cok fazla kavga ettiğimiz icinde beni cok ciddiye almıyor bu konuda.Benim tavrımın net olduğunu anlasın istıyorum hemde ben bu durumu rahat atlatayım istıyorum sonucta alışkanlık bağlılık var nasıl atlatabilirim ve neler söylemeliyim? Karısık yazmıs olabilirim kusura bakmayın inanın kafam o kadar karısık ki cıkmazın icindeyim gibi görüyorum kendimi ne yapmam lazım hic bilmiyorum

Kesinlikle net bir şekilde konuşup bütün ilişkinizi kesmelisiniz

Yani yasayacaksin ve gececek. Mumkun oldugu kadar yalniz kalma sosyal aktivitelere katil.
Ve asla ve asla onunla iletisime gecme.
Hayatin bu kadar ucuz olamaz degil mi ?
Evet kesinlikle değil onunla en kısa zamanda konusmam lazım peki bana neden dediği zaman ona neler söylemeliyim bütün bunları acıklamalımıyım

Evet kesinlikle değil onunla en kısa zamanda konusmam lazım peki bana neden dediği zaman ona neler söylemeliyim bütün bunları acıklamalımıyım
Nedenlerde bogulma sakin. Hepsine cevap verip senin kafani karistirmmaya calisacak.

1 Evlenmek istemiyorum egitimime devam edecegim yurtdisina egitim icin basvurdum burs icin falan olabilir

2 Seni evlenecek kadar sevmiyorum artik. Sogudum senden.
Bunlardan biri olabilir. Ya da baska bir sey ama kisa ve net olmali sakin nedenlerimnden bahsetme

size inansın diye kendinizi hırpalamanıza gerek yok.
ayrıca adamda ben bunu nasılsa kafalarım, ikna ederim tavrı sezdim, ki bu hiç de hoşuma gitmedi.
her yerden engelleyip bir süre ciddi ciddi karşısına çıkmazsanız, kısacası size ulaşmasını engellerseniz elbette ayrıldıgınızı idrak edecektir.
kesin tavır koyun

Tesekkür ederim ama ayrılmam doğrusu mudur acaba sonradan önyargılı davranmıs olup gelecekte ki mutluluğumdan mı vazgecmıs olurum diye düsnüyorum
Anlattiklariniza bakarak söylüyorum tabi ki ayrılın. Yol yakınken dönün. Annenizi dinleyin. Daha ne talipleriniz olacak.
Tel no değiştirip sosyal medya hesapları varsa kapatın. Sizi ikna etmek için muhakkak ulaşmaya çalışıp aklinizi çelebilir. İlk eşinden neden ayrılmış?

ayrıca adamda ben bunu nasılsa kafalarım, ikna ederim tavrı sezdim, ki bu hiç de hoşuma gitmedi.
her yerden engelleyip bir süre ciddi ciddi karşısına çıkmazsanız, kısacası size ulaşmasını engellerseniz elbette ayrıldıgınızı idrak edecektir.
kesin tavır koyun
BEN herkonuyu
kesin tavır koyun
evet ben ne zaman ayrılmak istediğimi söylesem ikna etti çünkü sezgileriniz cok doğru

Anlattiklariniza bakarak söylüyorum tabi ki ayrılın. Yol yakınken dönün. Annenizi dinleyin. Daha ne talipleriniz olacak.
Tel no değiştirip sosyal medya hesapları varsa kapatın. Sizi ikna etmek için muhakkak ulaşmaya çalışıp aklinizi çelebilir. İlk eşinden neden ayrılmış?
İlk eşi ayrılmak istememiş ayrılmak isteyen oymuş bana anlatılan kadının hala barısmak istediği bosanırken bile benim olcaksın eninde sonunda falan demiş bilmiyorum doğruda olabilir cunku kızınada öyle söyluyormus bizi ayırcaklarını falan 9 10 yasında kızları var benm icin cocuğu dolduruyorlarmıs agzından kacırıyordu hep birde burda yasak diye cok detaya girmiryorum ama hocaya gidiyorlarmıs cocuguda götürüp seninle babamın resmini götürdüler diye anlattı zaten o yapıda insanlarmıs

24 yaşındasın, adam 37 yaşında. babamı kaybettim demişsin. babasız büyüdüğün için kendini küçük bir kız çocuğu gibi hissettiren her şeyine karışan sana göre oldukça büyük birini seçmiş olma ihtimalin yüksek. ne kadar şanslısın ki bir şeylerin farkına varmışsın ve bitireceksin.
bu adamdan ayrıl ve bir psikoloğa git, babanla mevzunu çözemezsen hep bu tarz adamlardan hoşlanacaksın ve belki de bir dahakine bu kadar şanslı olmayacaksın.
sevgiler

Seni sen olarak benimseyen, yaşına uygun, çocuğu ve eski karışı derdi olmayan, evinizi beraber kurduğunuz, tatillerde birlikte plan yaptığınız, işe birlikte gittiğiniz, aynı filmlerden veya müziklerden hoşlandığın, birlikte festivallere falan gittiğin bi eşin olsa daha eğlenceli olmaz mı? Niye babanın yadigari bi tane kızı olan anneciğine eziyet ediyorsun?

24 yaşındasın, adam 37 yaşında. babamı kaybettim demişsin. babasız büyüdüğün için kendini küçük bir kız çocuğu gibi hissettiren her şeyine karışan sana göre oldukça büyük birini seçmiş olma ihtimalin yüksek. ne kadar şanslısın ki bir şeylerin farkına varmışsın ve bitireceksin.
bu adamdan ayrıl ve bir psikoloğa git, babanla mevzunu çözemezsen hep bu tarz adamlardan hoşlanacaksın ve belki de bir dahakine bu kadar şanslı olmayacaksın.
sevgiler
Cok tesekkür ederim belki de dedikleriniz doğru nedeni bu evet yardım almalıyım bende bunun farkındayım hem süreci atlatmak adınada bu benım icin iyi olcaktır cok sağolun

Seni sen olarak benimseyen, yaşına uygun, çocuğu ve eski karışı derdi olmayan, evinizi beraber kurduğunuz, tatillerde birlikte plan yaptığınız, işe birlikte gittiğiniz, aynı filmlerden veya müziklerden hoşlandığın, birlikte festivallere falan gittiğin bi eşin olsa daha eğlenceli olmaz mı? Niye babanın yadigari bi tane kızı olan anneciğine eziyet ediyorsun?
Bu son cümle beni öyle bir aldı ki bu kadar derinden etkileyen baska cümle olamazdı sanırım cok haklısın annemin canını yakmaktansa benim canım yansın geçer Ondan önceki söylediklernizi bir an gözümde canlandırdım onunla olursam ben bunların hic birisini asla yasayamazdım

Daha once evlilik yapmis biriyle evlenmeye karsi degilim yanlis anlasilmasin ama evlilikte denge de onemli o cocuk sahibi siz ise daha cok gencsiniz hayalleriniz kariyeriniz var belki , ustelik bu sorunlarida yasadiysaniz ayrilmaniz en dogru karar gibi geldi.
Uygun bir dille anlatin kararli oldugunuzu da belli edin

İlk eşi ayrılmak istememiş ayrılmak isteyen oymuş bana anlatılan kadının hala barısmak istediği bosanırken bile benim olcaksın eninde sonunda falan demiş bilmiyorum doğruda olabilir cunku kızınada öyle söyluyormus bizi ayırcaklarını falan 9 10 yasında kızları var benm icin cocuğu dolduruyorlarmıs agzından kacırıyordu hep birde burda yasak diye cok detaya girmiryorum ama hocaya gidiyorlarmıs cocuguda götürüp seninle babamın resmini götürdüler diye anlattı zaten o yapıda insanlarmıs
Eski eş ve bir çocuk çok başınız ağrır. Bakın şimdiden ne sacmaliklarla uğraşıyorlar.
Tabi ki böyle evlilikler de olabilir olmaz demiyorum. Ancak sizde hem yaş farklı hem yaşanmışlıklar aranızda uçurum olabilir. Baba özlemi var. Ama bu özlem yaşı büyük biriyle olunca da geçmez zaten. Bir yuva kurunca inşallah biraz daha bu özlem azalacak ama denginizle. Allah hayırlı kapılar açsın, hayırlı bir eş nasip etsin..

"Aklim basima geldi gencecik kizim cocuklu bosanmis adamla iliskim flortten ote gidemez. Bakir bir erkekle olmak istiyorum onunla ilkleri yasamak istiyorum babamin yoklugunu sende giderdim ama artik buyudum bye" de. Millet 24 yasinda sevgilisiyle geziyir tatil yapiyor senin yasadiklarina bak. Aglasin zirlasin sana ne. Dediklerimi soyle her yerden engelle hattini degistir kapiya gelirse de annen gondersin.

Ex yengeden destek al. Ben yanlis yaptim kusura bakma arada cocuk da var siz bir araya gelmelisiniz de. Alttan al agasin pasasin falan de kadina. Yardimi dokunabilir aile buyukleri de araya girerse.

Tesekkür ederim ama ayrılmam doğrusu mudur acaba sonradan önyargılı davranmıs olup gelecekte ki mutluluğumdan mı vazgecmıs olurum diye düsnüyorum
Ay ne mutlulugu. Ablalarina guven bu adamla asla asla mutlu olamazsin. Amerika'yi yeniden kesfetmege gerek yok. Boyle herifler de ozenle buluyor saf temiz kizlari.

Hic evlenmemis adamlarin suyu mu cikti arkadasim gencligine guzelligine yazik.adam tabi birakmak istemez seni cocuksuz bekar guzel bi kizsin biye birakmak istesin ki seni. Anneni dinle sen ömrunu çürütürsün yoksa.

Bu adam cocuguna bakici ariyor olmasin...??
Bence karsina al bi güzel anlat herseyi.
Sonrada ondan uzakta seni bulamayacagi, ulasamayacagi bi yere tatile falan git. Hem kafani dagitirsin hem de o anlamis olur ayrildiginizi

Back
X