Elefera: Canım inş hakkımızda hayır çabucak olur.
Benim daha gücüm kalmadı.
Eşimi 20 yaşında tanıdım.22 yaşıma dek beraberdik.
26 oldum şimdim 4 yıldır ayrıyız.bu gidişle 35-40 olurda yaşım yine kavuşamayız.
Emeklilikte kavuşuruz belki..
Umut edeceğim tüm dallarım kırılıd(
Bende akıl erdiremiyorum.canım benim
kelimeler çıkmıyor ağzımdan
okadar üzüldüm ki
keşke elimizden bişey gelse
tek çıkış yolu senin kurumlarası naklin
oda dediğin gibi torpile bakıyor biraz
nasıl bi kural akıl erdirmiş değilim
Canım gün doğmadan neler doğuyor haklısında sabrım kalmadı.Boyle dusunme lutfen, ılerıde ne olacagını Allah'tan baska kımse bılmez.
Bak bende butun yaz gorumcelerım ve kaynım ıle yasayacagım dıye uzuluyordum. Esımle basbasa kalmak ıstıyordum. Nıhayetınde oyle de oldu. Belkı yıne beraber kalırız ama en azından butun bır yaz degıl.
Mevlam sabrınızın mukafatını mutlaka verecektır. Insallah en hayırlı bıcımde olur bu mukafat.
Canım gün doğmadan neler doğuyor haklısında sabrım kalmadı.
Dün geceden beri ağlıyorum gözlerim şişti dengem bozuldu.
Bi ihtimal var.En sonda onu kullancam.
devleti bırakıp Şirket elemanı oluyorum diyeceğim.Şuandaki tek çıkr bu.
Siz istifa etseniz?
Sonuçta ayrı kalmaktan daha ii değil mi yıllarca?
evet istifa dusunmedınmı cnm cunku cok zor ya bu sekıldebilmiyorumkismile
Canım sağol.Bu değerlendirmeleri yapmam art.İnş sonumuz hayırlı çıkış olsun.Bıraz daha sabret, bır kac ay.
Baktın olmuyor, dusundugun gıbı yaparsın. Belkı o sızın ıcın daha hayırlıdır, kım bılır?
Bence bır kagıda devlette olursan ne gıbı artıların ve eksılerın, ozelde olursa ne gıbı artıların ve eksılerın olur bunu yaz. Buna gore bır degerlendırme yap. Rabbım hakkınızca hayırlısını versın.
Benım bugun ıslerım yogun bıraz, daha sonra devam ederım yazmaya.
Allah' a emanet ol.
peki eşiniz o işe gırerken 4 yıl yer degiştiemeyecegını bılıyor muydu
Bu durumda olan o kadar çok insan varki.canım arkadasım benım dedıgın gıbı Allah bır kapı acacak ınsallah
kolay olmasa da ıcını ferah tutmaya calıs canım
sen de haklısın o kadar emekten sonra ısı bırakmak da kolay degıl
ne sacma ya
aıle adı uzerınde nolcak sankı eslerı ayırmasanız
Ben meseleye kendi açımdan yaklaşıcam .Ben tazminat bile almadan çok uzun bir yıllık çalışmam vardı sadece huzur için ayrıldım işimden sen eşin için hiçbirşey düşünmeden bunu yapabilmelisin bence ..
Allah bi kapıyı kapar daha iyilerini açar yeterki eşinin yanında ol .
Emek vermişsin uğraşmışsın bunu önemsiyorum ama aşk çok daha önemli hayatta sevdiğimle aynı evde yaşayım da kuru ekmek yiyeyim sadece klişe değil bu inanarak yazıyorum .Daha 26 yaşındasın ne işler bulursun .Sonuçta eşine daha fazla emek vermişsin işinden .Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?