İşinden etsem mi etmesem mi karasız kaldım :/

Kız arkadasınıza da pess.. Sizin ikna olmadıgınız ortada..İletişimiznizi kesin gitsin..

Mutlu evlilik falan ohoo. O işin başka bir boyutu. Peki koskoca şirketin patronunu böyle bir şey için meşgul etmek ne derece doğru ? Bana mı sordun çıkarken dese ne yapacak konu sahibi ?

İşyerine damacana ile su taşıyan adamla sevgili olmak ne derece doğru peki ?

Koskoca sirket patronu olunca müşterisi olduğu birinin çalışanını taciz etmesi onu ilgilendirmeyecek mi? Eger sirket koskoca ise idari işler müdürü, satın alma müdürü falan bu işi görür. Şirket orta/ küçük ise patrona gidilecektir. O da patronun kabahati zaten. Şirket çalışanlarını nasıl insanlardan seçeceğine baksın. Sucuya tenezzül etmeyecek birilerini alsaymis ise. Bana mı sordun? Sorusunun cevabı bu aslında. Nasıl insanlar çalıştırdığın. Kendisine bu tür problemler istemiyorsa ona göre personel seçecek. Ona göre para verecek falan filan.

Cumartesi günü kötü bir olay yaşadım.
İş yerinden çıkartılan samimi bir kız arkadaşım vardı.
Sürekli görüşmek istediğini söyledi, cumartesi için benden söz istedi.
Ben de sanırım çok bunaldı ki yazık kızın kafası dağılsın dedim kabul ettim.
İş yerine damacana su getiren bir çocuk var.
Ailesini tanıyorum daha önce babası burada çalıştı annesi ve ablasını da tanıyorum.
Beni çok uzun zamandır sevdiğini söyleyip duruyordu sürekli iş yerine çiçekler gönderiyordu.
Ben de sanırım 4 ay önceydi teklifini kabul edip denemek istedim.
Sadece 1 hafta sevgili kaldık ve bu süre zarfında dışarıda(iş yeri dışında) görüşmedik.
Sonra bana attığı çirkin videolar yüzünden ayrıldım.
Ama peşimi bırakmadı.
Ben de ailesiyle görüştüm duruldu. Ama sürekli dışarıda buluşmaya davet ediyordu.
Ailesinden suları başkasının getirmesini rica ettim bir süre devam etti gene aynı o geldi.
Cumartesi günü kız arkadaşımla buluştuğum yere gittim.
Aradım onu yoldayım inmek üzereyim dolmuştan dedi.
Buluşacağımız yerde bir baktım o.
Ve kız arkadaşım onu arıyor.
Tabi ben şok tesadüf orda olduğunu sandım
Kız arkadaşımın da böyle bir şeye cesaret edebileceğini düşünmedim. Çünkü sürekli onu asla görmek bile istemediğimden bahsediyordum.
Telefonda saf bu hala anlamadı dedi.
Ben kendime geldiğim an gitmeye çalıştım.
Tuttu kolumu sıktı gidemezsin diye.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ne haddinize dedim kızı arıyordum ki telefonu elimden aldı.
Gidemezsin dedi, telefonun da bende dedi.
Bağırıyorum etraftakiler bakıyor ama yardımcı olan da yok dedim en iyisi kendimi daha fazla rezil etmeyeyim.
Bir cafe vardı oraya gidelim dedi yok istemiyorum dedim.
Konuş ne konuşacaksan dedim saçmaladı bir şeyler.
Öpmezsen gidemezsin falan yaptı.
Artık iyice bağırdım bırak beni dedim.
Elim ayağım titreye titreye durağa yürüdüm.
Çok kötü oldum, konuşamıyordum.
Bir de arkamdan durağa kadar gelmiş su getirmiş.
Tutuyor kolumdan zorla su vermeye çalışıyor.
Bırak beni dedim bağırdım herkes toplanınca gitti.
Buna demiştim sakın iş yerine suları bırakmaya sen gelme işinizden ederim.
Kız kardeşi aradı açmadım engelledim.
E bugün gene o geldi şimdi ben napıcam ?
Ekmeğinden mi edicem bunları bana bir akıl verin .
Patronlarıma söylesem mi ?
Çok sinir bozucu bir olay yaşamışsınız . Evet resmen taciz noktasına gelmiş ve takıntı yapmış sizi . Gereken yerlere şikayet edin bence , sessiz kalmayın ekmeğini dalan düşünmeyin . Böyleleri hiç birşey haketmiyor bence yaptığı yanına kalmasın .

Çok sinir bozucu bir olay yaşamışsınız . Evet resmen taciz noktasına gelmiş ve takıntı yapmış sizi . Gereken yerlere şikayet edin bence , sessiz kalmayın ekmeğini dalan düşünmeyin . Böyleleri hiç birşey haketmiyor bence yaptığı yanına kalmasın .
Yıllık izne çıktım görmüyorum şükür

Kadın kadının düşmanı yeminlen. Kız hata yapmış sucuyla çıkmış diyelim. Ee aralarında problem olmasaydı aşık mulu olsalardı sonra evlenselerdi kimse bir şey diyecekmiydi. Demezdi tabii. Sonucu iyiyse kızımız suçlu değil. Ama sonuç kötü oldu adam manyak çıktı. O zaman kız suçlu. Sucuya yüz mu verilir.
Vallahi doğru söylemişsiniz

Back
X