- Konu Sahibi tolstoyevski
-
beni tarif ettiniz sandım bir an, tam olarak o taviz kabuğundan sıyrılmaya çalışıyorum bende şu an. demek ki zafere az kaldı ,inanıyorum
kesinlikle,tam olarak anlamışsınız aslında beni. çare ortam değişikliği ve akışına bırakmak. bende bunu farkettim ama bi nevi bu süreci atlatanlar neler hissetti öğrenmek istedim,paylaşınca rahatlıyor insan.Bunun lise ya da universite de ile çok alakası yok bence. Hani tavsiye ile çözülebilir bir yanı da yok. En fazla sosyal cevrenizi genişletebilirsiniz. Sürekli aynı insanlarla takılmak yerine, farklı ortamlara girip doğru insanlarla karşılasma ihtimalini artırabilirsiniz. Ama ne dediğinizi anlıyorum sanırım. Bazi insanlarla sanki ruhunuz önceden tanışmış gibi oluyor. Hic yabancılık çekmiyor, yanında sıkılmıyor, hatta az söz ile çok anlaşabiliyorsunuz. Ama sonra bi bakıyorsun, yıllar akmış geçmiş hayat sizi cok farkli yerlere götürmüş. Birileri hayatınızdan eksilmis, başkaları gelmiş. Zaten çok kontrolü mümkün değil, takılmayıp akışına bırakmak gerekiyor sanırım.
Kibir en nefret ettiğim şeydir, ama ruhu birbirine uymayan insanlar birbirinin arkasından atıp tutmamalı dimi? Kime göre neye göre sıkıcıyız,sıkıcılar? Her insan aynı muhabbetten hoşlanmayabilir ama kibarlık ve samimiyet her dil için geçerli:) söylediklerinize katılıyorum, keşke daha fazla anlayışlı olsabilsek birbirimize karşıİnan ben senden daha zor durumdaydım canım anladığım kadarıyla sen de ruhu zarif olan insanlardansın bizim gibi insanlar pek gelemez öyle malayaniliğe herkesle de samimi olamaz bundan dolayı . Hani biz ortam insanı olmaktan çok görev insanı gibi bir şeyiz . Bir kelime söylüyorsak dahi o kelimenin bir amacı olmalı bize bir şey katmalı . Değil mi ama ? Herkes de bizim gibi sıkıcı (!) İnsanlara pek katlanamaz .
Kibir en nefret ettiğim şeydir, ama ruhu birbirine uymayan insanlar birbirinin arkasından atıp tutmamalı dimi? Kime göre neye göre sıkıcıyız,sıkıcılar? Her insan aynı muhabbetten hoşlanmayabilir ama kibarlık ve samimiyet her dil için geçerli:) söylediklerinize katılıyorum, keşke daha fazla anlayışlı olsabilsek birbirimize karşı
Tabii neden olmasın :) Black mirror bölümünde gibi hissettim kendimi . Herkesi sessize alıp üçümüz takılalım :))Bana da yazın arkadaşlar hahah, belli ki ruhlarımız çok kişiyle uyum sağlamıyor
Tabii neden olmasın :) Black mirror bölümünde gibi hissettim kendimi . Herkesi sessize alıp üçümüz takılalım :))
5. Sezon geliyormuş :) Bende çok severimBlack mirror çok severim.....
mesaj sayımı 100e tamamlamadığım için özel mesaj atamıyorum ama duvarımda konuşabiliriz benceTabii neden olmasın :) Black mirror bölümünde gibi hissettim kendimi . Herkesi sessize alıp üçümüz takılalım :))
5. Sezon geliyormuş :) Bende çok severim
Tabii ki sıkılırsanız online olduğum zamanlarda eşlik ederim :)mesaj sayımı 100e tamamlamadığım için özel mesaj atamıyorum ama duvarımda konuşabiliriz bence8993 kozmicblues
Aynen öyle, ama uzaklaşmak taraftarı değilim bende dediğiniz gibi,sadece dikkatimi çekmeyen mevzular olduğunda yorum yapmama hakkımı kullanıp yine takılmaya devam edicem sanırım. Uzaklaşmak iyi gelmiyor zaten arkadaş canlısıyımSen başka bir kafadasın galiba onlara göre. Daha entelektüel muhabbetlerimiz olsun istiyorsun; onlarsa Türkçeyi bile düzgün kullanmaktan vazgeçmiş kayıp genclik. Böyle mi hissediyorsun?
Sen yine de insanlardan uzaklaşma, arkadaş hep lazim ama çevreni geniş tut. Mutlaka kafana göre birini bulacaksin
ilgi çeksin diyeydi, yeri ayrı bende bu repliğin :))Bu nasıl bir başlık demeye geldim..gidiyorum..sevgiler kk uyeleri))
Oylemi ilgi cektigi dogru ama replik nerden merak ettim?))ilgi çeksin diyeydi, yeri ayrı bende bu repliğin :))
Uzay Yolu dizisinden, şu an seriler hâlinde devam ediyor diye duymuştum bir ara. Bu replik geçtiğinde çok farklı ses tonuyla karakteristik okundu mu acaip bir hava katıyordu izlerkenOylemi ilgi cektigi dogru ama replik nerden merak ettim?))
şanslı kesimdensiniz =) arkadaş bulmak kolay ama en yakın arkadaş bulmak zor, biri daha şimdiden diyor zaten üni bitince evlenince ne kadar görüşülür ki, ya da arada gereksiz mesafeler koyup kendini çekiyor. diğeri daha ılımlı iyi biri onunla frekanslar uyuşuyor ama enerji başka bir olay.ilerde bende ömürlük arkadaşlarımı bulabilirim umarım, inanıyorum bulacağıma:)2007 de lisansa başlamıştım. Kayıt sırasında ve okulun ilk günü tanıştığım 2 arkadaşım hala en yakın arkadaşım:) 11 yıl olmuş. Demek ki sana henüz denk gelmemeis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?