• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isıran Kuzen

ArnoldCivardanegezer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
88
94
3
31
Merhaba arkadaşlar,
Bu ikinci üyeliğim, diğer üyeliğimden erkek arkadaşım haberdar diye riskli birtakım konuları bununla açayım dedim, kazenden izin aldım.

Sorun mu bilmiyorum ama erkek arkadaşımın çok yakın olduğu bir kuzeni var( bir kız, bizden bir yaş büyük) , samimi olduklarını biliyorum ama sürekli mincikladigini, gıdıkladığını, hatta yanakları kolları gibi yerlerini ısırdığını falan öğrendiğimde garip hissettim. Gerçi son zamanlarda o kadar ısırtmıyorum, izin vermiyorum demişti sevgilim. Ne zaman kuzenler toplansalar bunlar dip dibe oluyor, X de yanımda, sarılıyoruz falan diyor. Telefondan bana resmini göstermisti orda da dip dibe ve laubali pozlar gibi. Kötü anlamda bir süphe duymuyorum, iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama kendime de açıklayamadığım bir rahatsızlık hissi olustu. Ben bu seviyede samimiyeti nahoş buluyorum sanırım. Siz bu konuda ne dersiniz?

Aslinda ben normalde epey kiskanc biriyimdir ama bunu daha ilk flort ettigimiz zamanlarda duymustum, henuz sevgilim degildi. O yüzden vir sahiplenme hissi yasamadim, sadece garipsemistim. Simdi simdi rahatsiz oluyorum galiba. Sevgilime guvenim tam ama o kizi tanimiyorum sonuçta. Iyi niyetli oldugunu umit ediyorum.
Ben bu tarz ilişkilere katlanamam.
Sizi bilemem.
Kuzense kuzenliğini bilsin ve eli, kolu mümkünse dişi rahat dursun.

:KK70: :KK70: :KK70:
Öyleyse koparırım şeyini valla

valla genelde öyle oluyor ya. yani büyüdükten sonra bile hala bu kdr fiziksel temas olması ve bundan hoşlanılması genelde küçükken karşı cinsi ilk tanıma deneyimlerinin o akrabayla yaşandığını gösteriyor. böyle olduğunu bildiğim kişiler var :) rahatsız olmakta da son derece haklısın. hadi fiziksel temas sarılma etme bir yere kadar ama devamlı olması rahatsız edici.

valla genelde öyle oluyor ya. yani büyüdükten sonra bile hala bu kdr fiziksel temas olması ve bundan hoşlanılması genelde küçükken karşı cinsi ilk tanıma deneyimlerinin o akrabayla yaşandığını gösteriyor. böyle olduğunu bildiğim kişiler var :) rahatsız olmakta da son derece haklısın. hadi fiziksel temas sarılma etme bir yere kadar ama devamlı olması rahatsız edici.

Ooh ben bu gazla adam toplar dövmeye giderim ikisini de. Yapmayın etmeyin, içimdeki kıskanç canavarı uyandırmayın :D

Bu ülkede hala kuzenleriyle evlenenler var yani
Kardeşten öte hiçbir akrabayla böyle bi samimiyet uygun değildir bence
Kardesim gibi o diyor da. Işte ordaki "gibi" sebebiyle güvenmiyorum. Gerçi benim kizkardesim var, onu bile ısırıp durmam yani. Normal yollardan sevgimizi ifade ederiz.

Kardesim gibi o diyor da. Işte ordaki "gibi" sebebiyle güvenmiyorum. Gerçi benim kizkardesim var, onu bile ısırıp durmam yani. Normal yollardan sevgimizi ifade ederiz.
Canım, kardeşim gibi diyosun ama kardeşin değil sonuçta.Hoşlanmıyorum işte, zorlama diyceksin sen de o zaman.Bu durum normal değil ki yani.Çocuk olsa neyse koca koca insanlar.

Canım, kardeşim gibi diyosun ama kardeşin değil sonuçta.Hoşlanmıyorum işte, zorlama diyceksin sen de o zaman.Bu durum normal değil ki yani.Çocuk olsa neyse koca koca insanlar.
Kiz biraz şımarık ve cadı biri gibi duruyor. Oturakli, olgun, nerde ne yapmasi gerektigini bilen birine benzemiyor. Ben de biraz cocuksuyumdur ve icimden geldigi gibi davranirim ama bazi sinirlari asmamaya dikkat ederim her türlü iliskimde.

Back
X