• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isıran Kuzen

"X de yanımda, sarılıyoruz" ne yaa:KK53:
iyi halt yiyorsunuz.nasıl saçma bir cümle o..

Rahatsız olmakta çok haklısın ve bunu belli etmelisin bence.
Kızın saçma şımarık halleri sana sökmesin,koy tavrını:cool:

Ben de onlardanim, sevgilimi ben de isirip mincikliyorum da, bir tek onu işte, sevgilim haric birine yapamam :KK20:
Benim esimde benim yanaklarimi minciklar,isirir oda ayri bi heyvan:KK70:ama soyle sevgiline canim sende ,rahatsiz oluyorum de oda bi zahmet uyarsin kuzenini.hayvansal duygularina sahip cik desin:KK53:

Konu başlığını okuyunca 3 4 yaşında ısıran kuzeniniz için yardım istiyorsunuz sanmıştım :)
Ah ah keske öyle olsaydi :D

Ben de başlığa sonradan şöyle bir bakinca aynısını düşündüm. Güzel yapamamisim, begenmedim :KK53: haber sitelerindeki gibi cafcafli bir şey seçseydim; "Kontrolden çıkan kız kuzenini canli canli yedi" gibi

"X de yanımda, sarılıyoruz" ne yaa:KK53:
iyi halt yiyorsunuz.nasıl saçma bir cümle o..

Rahatsız olmakta çok haklısın ve bunu belli etmelisin bence.
Kızın saçma şımarık halleri sana sökmesin,koy tavrını:cool:
Kizdan bir korkum yok. Korkum cadı yanımı göstermek aslinda. Korkar kaçarlar valla :D Sakin insan çizgimden kaymadan kibarca tavrimi koymayi ve doğru sözlerle rahatsizligimi dile getirmeyi istiyorum.

Ah ah keske öyle olsaydi :KK70:

Ben de başlığa sonradan şöyle bir bakinca aynısını düşündüm. Güzel yapamamisim, begenmedim :KK53: haber sitelerindeki gibi cafcafli bir şey seçseydim; "Kontrolden çıkan kız kuzenini canli canli yedi" gibi
Hayal gucune hayran kaldim yahu:KK70:kontrolden cikan heywan kuzen sarampole yuvarlandi:KK70:flas flas glas!!AZ SONRA:KK76:

Başlığı okuyunca biri kuduz oldu sandım kusura bakmayın
Ayrıca normal değil böyle yakınlık kuzen bile olsa mesafe olacak iki karşı cins sonuçta.ben böyle düşünüyorum yani.

Başlığı okuyunca,çocuğun var ve kuzeni ısırıyor sandım.
Ne o öyle koca insanlar mıncırıp ısırmalar filan çok yakışıksız.

Başlığı okuyunca,çocuğun var ve kuzeni ısırıyor sandım.
Ne o öyle koca insanlar mıncırıp ısırmalar filan çok yakışıksız.
Kiz biraz garip. Mesela biz uyumadan önce mesajlasirken çocuğu rahatsiz etmisti bir keresinde, en sonunda da bir bardak suyu yüzüne firlatmis ve uykulu insani sinir etmisti. Ilginc bir tip. Dikkat cekme cabasi var herhalde.

bende küçük bi kuzenin var ve ısırma sorunu var sanmıştım:)
bence erkek arkadaşın engel olabilir açık açık söylesin canım kırmadan tabi büyüdük artık falan filan gibisinden,yüz vermemeli

bende küçük bi kuzenin var ve ısırma sorunu var sanmıştım:)
bence erkek arkadaşın engel olabilir açık açık söylesin canım kırmadan tabi büyüdük artık falan filan gibisinden,yüz vermemeli
Cesaretimi topladım söyledim, bana hak verdi, ama ben gaza geldim kuzenini eleştiri yagmuruna tutuyorum şu an. Durumun anormalligini iyice kavrar en azindan.

Ben sevgilimin kız kuzeniyle whatsaptan konuşmasına deliriyorumda çaktırmıyorum bide kuzeni ısırıcak haa delirirdim heralde:KK49::KK45:

Back
X