- 27 Ekim 2015
- 88
- 94
- 3
- 31
- Konu Sahibi ArnoldCivardanegezer
Ben de onlardanim, sevgilimi ben de isirip mincikliyorum da, bir tek onu işte, sevgilim haric birine yapamamyaw saka bi yana,bazilari boyle heyvan gibi seviyorlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onlardanim, sevgilimi ben de isirip mincikliyorum da, bir tek onu işte, sevgilim haric birine yapamamyaw saka bi yana,bazilari boyle heyvan gibi seviyorlar
![]()
Benim esimde benim yanaklarimi minciklar,isirir oda ayri bi heyvanBen de onlardanim, sevgilimi ben de isirip mincikliyorum da, bir tek onu işte, sevgilim haric birine yapamam![]()
Ah ah keske öyle olsaydiKonu başlığını okuyunca 3 4 yaşında ısıran kuzeniniz için yardım istiyorsunuz sanmıştım :)
Kizdan bir korkum yok. Korkum cadı yanımı göstermek aslinda. Korkar kaçarlar valla"X de yanımda, sarılıyoruz" ne yaa
iyi halt yiyorsunuz.nasıl saçma bir cümle o..
Rahatsız olmakta çok haklısın ve bunu belli etmelisin bence.
Kızın saçma şımarık halleri sana sökmesin,koy tavrını![]()
Hayal gucune hayran kaldim yahuAh ah keske öyle olsaydi
Ben de başlığa sonradan şöyle bir bakinca aynısını düşündüm. Güzel yapamamisim, begenmedimhaber sitelerindeki gibi cafcafli bir şey seçseydim; "Kontrolden çıkan kız kuzenini canli canli yedi" gibi
Hayal gucune hayran kaldim yahukontrolden cikan heywan kuzen sarampole yuvarlandi
flas flas glas!!AZ SONRA
![]()
HahahaBaşlığı okuyunca biri kuduz oldu sandım kusura bakmayın
Ayrıca normal değil böyle yakınlık kuzen bile olsa mesafe olacak iki karşı cins sonuçta.ben böyle düşünüyorum yani.
Millet daha ilginc gelen konulara dalmistirBaşka yorumu olan yok mu
Kazen danualarla ilgili konu açsa simdiye 20 sayfayı geçmişti. Gücün şöhretin gözü kör olsun![]()
Isıran kuzen de çok ilginç benceMillet daha ilginc gelen konulara dalmistirmerak etme birazdan caya gelirler
![]()
DegilmiIsıran kuzen de çok ilginç benceOldukça garip bir durum.
Kiz biraz garip. Mesela biz uyumadan önce mesajlasirken çocuğu rahatsiz etmisti bir keresinde, en sonunda da bir bardak suyu yüzüne firlatmis ve uykulu insani sinir etmisti. Ilginc bir tip. Dikkat cekme cabasi var herhalde.Başlığı okuyunca,çocuğun var ve kuzeni ısırıyor sandım.
Ne o öyle koca insanlar mıncırıp ısırmalar filan çok yakışıksız.
Ah ah keske öyle olsaydi
Ben de başlığa sonradan şöyle bir bakinca aynısını düşündüm. Güzel yapamamisim, begenmedimhaber sitelerindeki gibi cafcafli bir şey seçseydim; "Kontrolden çıkan kız kuzenini canli canli yedi" gibi
Cesaretimi topladım söyledim, bana hak verdi, ama ben gaza geldim kuzenini eleştiri yagmuruna tutuyorum şu an. Durumun anormalligini iyice kavrar en azindan.bende küçük bi kuzenin var ve ısırma sorunu var sanmıştım:)
bence erkek arkadaşın engel olabilir açık açık söylesin canım kırmadan tabi büyüdük artık falan filan gibisinden,yüz vermemeli