ısırma huyu

yonca76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
371
0
96
Bursa
oğluşum emerken ısırmaya başladı

canımı çok acıtıyor :a015:

diş jelimiz var onu sürüyoruz ama nafile

6 dişimiz var ve üstten 2 tane daha (yanlardan) gelmek üzere

bu dertten muzdarip olan var mı?

ne yapabilirim?
-tatlicadiarzu-

benim kizimda yapiyordu ilk disi ciktigi zamanlar,bagiriyodum canim acidigi icin ama ben bagirinca hosuna gitti galiba surekli isirmaya basladi oyuna cevirdi isi,sonra isirsa bile bagirmadim ,boyle isirirsan meme vermem deyip biraktim isirdigi zamanlar , yapmadi ondan sonra Allahtan.Simdi hafiften isiriyor bakiyor ben ne yapacagim , hayir sakin isirma yoksa meme vermem diyorum anliyor yapmiyor.
Isirdiginda tepki vermemeye calis.kolay degil ama bir dene ise yariyor.

he he benim oglanda yapardi.birde yüzüme bakardi ne diycem diye.
isirdigi zaman acidigini belirtin kücük olsalarda anliyorlar.

canım benim oğlan da bu ısırma huyu artık beni bıktırdı sedece emerken deil normalde de herseyi herkesi ısırıyor!! kollarım m osmor inan..seyma arkadasımızın büyük oğlunun burnunu ısırdı sıpa cocugun burnu yara olmuş..onun gibi kaç kişin saymayayım..ben de bir türlü vaz geçiremiyorum ne yaptıysam yook...kızıyorum dudağını büküyor sarılıyor bana sonra tekrar aynısını yapıyor ..göğsümü de ısırıyordu ama bir arkadas ısrdıkca burnunu sık yapmaz demişti bend ebir kaç kez öle yaptım ısırdıgı zaman bağırmadan yani onu korkutmadan burnunu sıktım cook şükür artık emerken hiiiş ısırmıyor.bir dene bakalım..

benim büyük kızıda yapmıstı mirayda yaptı 1-2 kere. böyle ayyyyyy falan diye bagirirsan komik buluyorlar gene yapıyorlar. memeden cek ve söyle benim canım acıyor böyle yaparsan meme yok. tekrar yaparsa ara ver memeden al anlasın. ben ögle yaptım ve sonra birdaha ısırmadı. kücük anlamaz diye düsünme gercekten anlıyorlar

arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim.

bunları deneyeceğim

inşallah yapmaz bir daha

hala acıyor çocuk emerken

kan çıktıydı resmen
:a015:

Back
X