İşitme problemi ve yurt dışı hk...

O zaman ben Türkiye'de önce İngilizce'yi yazma, okuma, anlama olarak öğrenip telaffuz konusunu MissCherryBlossom 'un önerdiği gibi yurt dışı dudak okuma kursları arayarak halletmeliyim. Buna karar verdim yazdıklarınızdan.

++++
++++

Türkçe konusunda hiç korkum yok çünkü önceden duyuyor olduğum için Türkçe'yi biliyorum, bu ülkede 32 yıldır yaşadığım için burayı da biliyorum ve korkmuyorum ama hem yeni bir dil yeni bir ülke korkutuyor maalesef

Sesli güldüm kız Allah iyiliğini vermesin
allah ıyılıgını versın versın neden vermesın
bugun makarona dedım
bır metın senturkun gormuyorum deyısı
bır senın duymuyorum deyısın
engelsız engellıler

ınsallah hakkında hayırlısı olur

İşaret dili bilmiyor musunuz? Bide işitme cihazı kullaniyor musunuz? Alakasız sorular soruyorsam kusura bakmayin.Amerika böyle konularda hersey para,kolaylık sağlarlar mi sanmıyorum. İngiltere hadi yine iyi,engelli insanlar için çok iyi servisleri var ücretsiz vatandaş olma yada oturma izni gibi bur durumunuz olursa engelli maaşı da alabilirsiniz. Eşimin kız kardeşi zihinsel ve bedensel engelli ve ingiltere de yasıyorlar ordan biliyorum. İyi şanslar.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…