Bebek Beslenmesi İşitme testinden gecemedik lütfen yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ayhatun22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
84
47
88
30 ocakta doğum yaptım bebeğim ertesi gün kulak testine girdi geçemedi 15 gün sonra gelin dediler bu arada evdeyken uyurken ben denedim bazen tepki verdi bazen hiç vermedi 15 gün olunca gittik teste yine zor tepki verdi doktor geçti dedi ama evdeyken uyurken her türlü gürültüyü yapıyorum kılı kipirdamiyor kafam çok karıştı şimdi ne yapayım duyuyor mu duymuyor mu böle bişey başına gelen var mı lütfen yardımcı olun

Canım Dr geçti dediyse niye kendine stres yapıyorsun
Gecmeseydi Dr mutlaka söylerdi üzülme
Birde Yenidoğan bir çok bebek evdeki seslere tepki vermeyebilir

Korkma biz de ilk geçememştik 15 gün sonra tekrar gittik geçtik tabi o 15 günü bana sor

Hee birde uyurken tepki vermemesi normal derin uyuyordur uyanıkken tepkisine bak

Benim bebegim isitme testinden gecti ama her sese cevap vermiyo zaten kendilerini anne karninda saniyolar anne karnindaki gibi tepki vermiyolar bence.

Bebekler anne karnında bir çok sese aşina oldukları için ve gürültülü bir ortamdan geldikleri için, alışkın olduklarından dolayı, tepki vermemeleri normal olabilir. İçin rahat etmediyse başka doktora göster istersen.

Back
X