İskambil Falı

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
Kızlar iskambil falı bilen varmı resimlerle anlatıcak olan yada çok iyi olur hem bilmeyenlerde öğrenir..Acilen böle bişeye ihtiyacım var ???

Canım ben iskambil falı bakmasını biliyorum ama bu resimlerle anlatılacak bir şey değil bir sürü şekli var ama yinede istersen anlatabilirim yada bakabilirim ama ne kadar doğru olur bilemem :)

Özel mesaj atma yetkim henüz yok. Tam olarak anlamadım ama sanırım bu konuyla ilgili bakabilir misiniz demişsin sarı papatya. Bakarım bakmasına ama bir iddiam yok yani sana yol gösterir mi bilemem :)

Bakabilirim ama tekrar söylüyorum hiçbir iddiam yok yani işine yarar mı yaramaz mı bilemiyorum

olsun canım en azından rahatlarım bi
12 10 1987 ben
18 08 1970 eşim
evlilik ve bebek için bakabilirmisin aşılama yaptırdım bebeğim olcakmı?
teşekkürler.

Canım benim baktığım iskambil öyle bir konuya hayatta cevap vermez eşinle ilgili fln bakmamı isteseydin seve seve bakardım ama bu konu çok zor. Ama bence olucak içini rahat tut ki sen olumlu düşünürsen olumlu olur her şey :)

tamam canım sen bana o zaman eşimle ilgili bak işte evliliğimle ilgili
zor günler geciriyoruz da.

Son düzenleme:
Tamam canım o zaman sen bana özelden kendi adını eşinin adını ve tenlerinizin rengini(kumral, esmer, sarışın..vs vs) söyle ben sana bakayım :)

Özel mesaj atma yetkim henüz yok. Tam olarak anlamadım ama sanırım bu konuyla ilgili bakabilir misiniz demişsin sarı papatya. Bakarım bakmasına ama bir iddiam yok yani sana yol gösterir mi bilemem :)

canım benim iskambil falıma da bakar mısın ?

Paralle lütfen bana da bakk :) Moralim bozuk :)

Doğum tarihlerini yazim;
31.08.93 benimki,
16.07.93 onunki.

Ben daha beyaz tenliyim ona göre... :)

Kızlar sizi üzmek istemiyorum ama artık yazmayın lütfen fal bakabilir misin diye. Çünkü uzun süredir bakmıyorum ve körelttim kendimi. Bu mesajımdan önce yazan arkadaşlara bakıcam ama mesajımdan sonraki yazılanlara bakmıcam. Ben arada bir bakıyorum yani kendi içimden gelince daha detaylı bakabiliyorum. O yüzden sizide kandırmak istemem.

Wuuu ben mesajından önce yazmıştım. Sevgilimle ayrıldık çok ihtiyacım var o yüzden mutlu oldum şimdi :) :)

Son düzenleme:
Wuuu ben mesajından önce yazmıştım. Sevgilimle ayrıldık çok ihtiyacım var o yüzden mutlu oldum şimdi :) :)

Tamam canım ama şimdi bakamıcam misafirimiz gelicek anneme yardımcı olmam lazım. Hem gece bakarsam daha iyi olur daha rahat bakarım umarım acelesi yoktur

Tamam canım ama şimdi bakamıcam misafirimiz gelicek anneme yardımcı olmam lazım. Hem gece bakarsam daha iyi olur daha rahat bakarım umarım acelesi yoktur

Yok canım aslında var da akşama kadarda beklerim yani :) :) Sevgilimle ayrıldık,geleceğimiz ne olacak merak ediyorum. Çok seviyorum onu Sen rahaaat rahat bak bana :) :) Çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…