tgce_1994 18.03.2014 ~ Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 7.844 16 108 15 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Larina #21 Banada bakabilirmisin acaba özelden mesaj atsam ?
Larina CarpediEm Daha NE DİYEM:) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.467 58 683 İzmir 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Larina #22 kızlar banada bakın ..yada canım sen nasıl baktığını anlatsan herkes canı istediğinde kendi baksa falına..zaten konuyu o şekilde açmıştım şuan benimde ihtiyacım var buna
kızlar banada bakın ..yada canım sen nasıl baktığını anlatsan herkes canı istediğinde kendi baksa falına..zaten konuyu o şekilde açmıştım şuan benimde ihtiyacım var buna
Y yakos Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2012 10 0 16 Antalya 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Larina #23 peralle .!.: Bakabilirim ama tekrar söylüyorum hiçbir iddiam yok yani işine yarar mı yaramaz mı bilemiyorum Genişletmek için tıkla... bana bakabilir misin . sevgilimle yeni ayrıldım ve tekrar barışıp mutlu olacak mıyım.
peralle .!.: Bakabilirim ama tekrar söylüyorum hiçbir iddiam yok yani işine yarar mı yaramaz mı bilemiyorum Genişletmek için tıkla... bana bakabilir misin . sevgilimle yeni ayrıldım ve tekrar barışıp mutlu olacak mıyım.
Y yakos Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2012 10 0 16 Antalya 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Larina #24 yakos .!.: bana bakabilir misin . sevgilimle yeni ayrıldım ve tekrar barışıp mutlu olacak mıyım. Genişletmek için tıkla... ben 14.01.1987 buğday ve sarışın arası tene sahibim açık kahve de saçım var. o 09.02.1988 kumral ve koyu kahve saçı var
yakos .!.: bana bakabilir misin . sevgilimle yeni ayrıldım ve tekrar barışıp mutlu olacak mıyım. Genişletmek için tıkla... ben 14.01.1987 buğday ve sarışın arası tene sahibim açık kahve de saçım var. o 09.02.1988 kumral ve koyu kahve saçı var
B bety78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2011 3 0 36 İstanbul 30 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Larina #25 Merhaba karagümrükteki günay ablanın tel nosu nu verebilir misiniz betulgokturk@hotmail.com bu arada babanız için Allahtan acil şifalar dilerim cemreceren4 .!.: peralle .!.: Bakabilirim ama tekrar söylüyorum hiçbir iddiam yok yani işine yarar mı yaramaz mı bilemiyorum[/QUOT babam hasta onun için bakım nasıl yapabilirmisiniz teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
Merhaba karagümrükteki günay ablanın tel nosu nu verebilir misiniz betulgokturk@hotmail.com bu arada babanız için Allahtan acil şifalar dilerim cemreceren4 .!.: peralle .!.: Bakabilirim ama tekrar söylüyorum hiçbir iddiam yok yani işine yarar mı yaramaz mı bilemiyorum[/QUOT babam hasta onun için bakım nasıl yapabilirmisiniz teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...