- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İskansız ev sıkıntı. Elektrik suyu inşaat sayılır, fazla gelir. Kredi sıkıntı yaratır. Satmak istersiniz sıkıntı olur. Bence hiç o topa girmeyin.
Oturduğum semtte bütün evler aynı kat ve modelde olduğu halde bazılarında iskan sıkıntısı var. İskan sıkıntısı olan evlere kredi çıkmıyor. Kaynım iskansız bir evde kiracı. Bana 40 TL su parası gelirken ona 180 TL su parası geliyordu. Yani çevremde gördüğüme göre değerlendirdim ben de. İyi araştırmak lazım.Oyle degil iste elektrigin suyum daire olarak gorunuyor. Faturalarim bireysel geliyor. Evin degeri kadar kredi cikti. Kat mulkiyeti yoksa dediginiz sıkintilar olur.
Oturduğum semtte bütün evler aynı kat ve modelde olduğu halde bazılarında iskan sıkıntısı var. İskan sıkıntısı olan evlere kredi çıkmıyor. Kaynım iskansız bir evde kiracı. Bana 40 TL su parası gelirken ona 180 TL su parası geliyordu. Yani çevremde gördüğüme göre değerlendirdim ben de. İyi araştırmak lazım.
Abuuu burası neresı 75 metrekare ev 200 bın tlmiicanım bız hatayda 3+1 evimiz yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosı mevcut 170 bıne satıyoruz pahalı dıyo alacaklar. Esımede dıyorm hatay dısı okadar pahalı kı.tayin ıstıycez dıye ev satıyoruz. Kımse almıyor 170e pahalı dıyor Mıllet burda 100 bınden temelden eve gırıyor hıc oturmadan 200-250 bıne satıyor. Koca koca daireleri. Bızımde sımdı adanaya gitme dururumuz var muhtemelen orası cıkacak dıye umutluyuz. Evler 90 metrekare 300 -350 bın
sıze de dıyecrgm su ıskan olmayan bina ıcın zaten dıyen demıs. O parayla bırıkımmyapıp eger ev ıcın acelenız yoksa bıraz daha sıkın dısınızı ıstedıgınz bır evı alın. Paranız araya godecekmıs gıbı gorunyor eger bu evde kararlıysanoz.
Yoo. Normal bağlanıyor. Elektrikte problem olabiliyor 200e falan normale çeviriyorlar onuda. Sigorta dahil.Canım ben belediyede çalışıyorum evet eskiden bağlanıyodu ama yönetmelik değişti artık elektrik suyu üstüne alamıyosun şantiye kullanıyosun binaya geliyo elektrik su daireler kendi arasında bölüşüyo ve normale göre daha fazla ödüyosunuz şantiye olunca
Evet oyle bızde ev arastırıyoruz ama hepsı el yakıyor sahıbınden falan bakıyorus surekli ankarada kıracıydım yemınnederm ev 20 yıllık yıkık dokuk artık yalnız mahalleyı behendgımz ıcın cok guvenlı bır mahallesı var heryer park bıde ısyerımıze cok yakımdı. ha bınayada baksan dısardan lüsk temız gorunuyor ama ıcı kımı odası parke kımı odası fayans ama boyle kotu goruntu yanı. Penceler asınmıs tezgah catlamıs falan 1100 tl kıraverıyorduk. Neresıne verıyorduk bılmıyorm ama buyuksehırler malesef git orturma burda dıyorSizin oralar oyle ne guzel valla.
Istanbul da 100 m2 evler 600 700 binden basliyor eli yuzu duzgunse.
Oturduğum semtte bütün evler aynı kat ve modelde olduğu halde bazılarında iskan sıkıntısı var. İskan sıkıntısı olan evlere kredi çıkmıyor. Kaynım iskansız bir evde kiracı. Bana 40 TL su parası gelirken ona 180 TL su parası geliyordu. Yani çevremde gördüğüme göre değerlendirdim ben de. İyi araştırmak lazım.