Çorbalar İşkembe çorbası tadında tavuk çorbası

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebrumenekşe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bu çorbayı yapıyorum ama terbiyesine yogurt koymuyorum sadece un
tavuguda bonfile diye özel almıyorum tavugun beyaz etli kısımı olması yeterli
bi dahakine öyle denerim teşekkürler

eşim işkembeye bayılır ama ben asla yapamam.. bunu en kısa zamand ayapıcam..tarifinden çoook güzel olduğu belli.teşkkürler

tavuk butta olur arkadaşlar deneyen yokmu gerçekten güzel oluyor bizim gelin yapmıştı ben onda yedim işkembe zannetmiştim

gelin derken yoksa ben miyim o
bende çok sık yaparım bu çorbayı (laf aramızda en ii yaptığım yemeklerdenmiş bu eşim diyo)

pardon canım ya ekledikden sonra gördüm seninde eklediğini:uhm: cidden süper oluyoo işkembe sanıyo herkes :lepi:

ben içine kuşbaşı etlerı pişirip robotta cekıyorum o da cok lezzetlı oluyor herkes paça çorbası sanıyor. elıne saglık arkadaşım

bun bende denıycem esımde bende ıskembe corbasını cok severız.yanlız esım tavuk corbasını hıc sevmez ınsallah yutar

bu sabah buyuk bır hevesle yaptım corbayı aynı burdakı tarıfe gore.ama hıcte ıskembe corbasına benzemedı tadı.ben bıle benzetemedım esım kesın ıcmez sımdı tavuklu dıye.acaba ıcerken sırke koysam tadı degısırmı

tavuk butta olur arkadaşlar deneyen yokmu gerçekten güzel oluyor bizim gelin yapmıştı ben onda yedim işkembe zannetmiştim

Merhabalar araniza yeni uye oldum.Canim benim vermis oldugun tarif gercekten cok guzel.Iskembe corbasina bayilirim ama malum gercegini yapmak oldukca zahmetli bu hem cok pratik hemde cok lezzetli.Bizlerle paylastigin icin tesekkurler.

ellerine saglik canim.bu corbayi bende yapiyorum surekli.misafirlerim bayiliyo.her yiyen tarifini istiyo.

ayyy bu çok güzel oldu işte annem işkembeyi çok sever ama nakilli olduğu için yemesi yasak çok özlemişti hemen yapıp yeidreceğim ellerine sağlık cnmmm

Afıyet olsun hepınıze

sirkele daha gusel oluyo bende yaparımkaydirigubbakcemile5

Tarifi aldım en kısa zamanda yapıcam şimdiden teşekkürler tarif için

2hün önce yaptım inanılmaz güzel bir çorba oldu eşim kokusunu duyunca buna sirke iyi gider dedi :))
Konu sahibi arkadaşım tarif için çok teşekkürler

Tavuk suyuna çorbaya bayılıyorummm

paylaşım için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…