- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
ev arkadaşım infaz koruma memuru.Geçenlerde annemin ortaokul arkadaşını gördük yolda,başından geçenleri anlatınca ''bu ülkede adalet yok '' dedim.
Kadıncağızın annesi yokmuş,babası 12 yaşında tecavüze başlamış kıza,korkudan 2 yıl kimseye anlatamamış.Birde 10 yaşında kız kardeşi varmış,kız kardeşini babası taciz ederken yakalamış ve ''benim çektiklerimi kardeşim çekmesin'' diye babasını orda bıçaklamış ve adam ölmüş.Bu kızcağız da küçük yaştaymış falan ama 10 yıl yatmış hapiste.Tecavüz edilip öldürülene değil de,tecavüz edip öldürene midir bizim yasalarımızın indirimi.
serpil öğretmenin annesi ölmemişti bu olayda. kızına yapılanlara şahit olan bi kadın var ve o pislikler cezalarını çekmediler. kadın keşke ölseydim demiştir eminim
Ben de 12 yaşındaydım ama aklıma kazınmışbu olay 98 yılında olmuş. ben bu olay olduğunda 11 yaşındaymışım. ama çok net hatırlıyorum biliyo musun?
her ayrıntısını.
çocuk aklımla ne kadar korktum kimbilir. nasıl hayal ettim kafamda nerelere koydum...
7 yıl yattıktan sonra çıkıyorlar. ve yine tecavüzden içeri girip 1-2 yıl sonra yine çıkıyorlar. inanılır gibi değil
Hadım yasası çıkartılmalı ömür boyu hasip cezası almalılar .
Böyle canilerin hafifletici neyi olabilir yaaa .
bununla ilgilide söyleyeceklerim var.
yanlışsa bilen biri düzeltsin.
hadım cezası aslında çıktı. ama suçluya seçenek sunuluyor. ya en az 10 yıl hapiste yatmayı ya da hadım edilmeyi tercih edecek. zaten 10 yıl ceza alan biri 10 yıl yatmıyor ki. ıvır zıvır her indirimi alıyor 3-4 yıla çıkıyor. adam demez mi 3-4 yıl için niye erkekliğimden olayım yatar çıkarım diye. zaten bütün bu yaptıklarını uçkur belasına yapan bi adama bu seçenek sunulur mu?
bu ülkeye birer dexter lazım.
Geçenlerde annemin ortaokul arkadaşını gördük yolda,başından geçenleri anlatınca ''bu ülkede adalet yok '' dedim.
Kadıncağızın annesi yokmuş,babası 12 yaşında tecavüze başlamış kıza,korkudan 2 yıl kimseye anlatamamış.Birde 10 yaşında kız kardeşi varmış,kız kardeşini babası taciz ederken yakalamış ve ''benim çektiklerimi kardeşim çekmesin'' diye babasını orda bıçaklamış ve adam ölmüş.Bu kızcağız da küçük yaştaymış falan ama 10 yıl yatmış hapiste.Tecavüz edilip öldürülene değil de,tecavüz edip öldürene midir bizim yasalarımızın indirimi.
İdam cagdisiysa Amerika da niye var.hani cagdasligin göstergesi Amerika ya ya benzerlikya. Her hhatta benzedik bir de idamda benzeyelim.
Maalesef ki az bir cezayla kurtuldular...Tabii ki asılmalarını istemek kolay değil. Ama ömür boyu cezaevinde kalacaklarını bilsem. Bu ülke böyle, af çıkar, indirim olur... Ben kanunlara saygılıyım. Koma halindeyken bile yakınlarıma, sakın yanlış, kanunsuz birşey yapmayın, dedim. Cezalarını devlet, hukuk versin. Ama devlet bunları az bir cezayla bırakırsa, burada bir katil yetiştirmiş olur. Ben o zaman katil olurum.
benim akrabamdır bu kız. çocuktum bunlar başına geldiğinde. şenol abinin kınası vardı o gece. kına bizim dernekte yapıldı evleri de yakındı işte yürünecek kadar yol. nedense erken kalkmışlar onlar hanım teyzeyle, kardeşi şengül abla var o gitmemiş. biz daha kınadayken, 1 2 saat sonra haber geldi ki serpil'i kaçırmışlar. hepimiz ilk önce sandık ki serpil sevdiğine kaçmış. ama anası? sonra ayyuka çıktı ki kaçırılmış.. bütün sülale araçlar otobüler meşaleler... kadınlar haber almaya evlere yollandı erkekler sokaklara, ormanlık alanlara...
hanım teyze yarı ölür vaziyette sürüne sürüne orman içinde bir evin bahçesine kadar gitmiş de öyle bulmuşlar. günlerce yoğun bakımda kalmıştı. bi gözü kafasına tiner şişesi vurup kırdıkları için kör. katilleri işte bali çekip kafa olan ortala yaşları 17 olan tipler. biri serpil'in kulağındaki küpeyi getirip kız kardeşine takmış. hiçbişi olmadı lan onlara. hiçbişi... serpil abla öldü, yakınındaki acı içinde kaldı. anası son yediği çokoprensin paketini saklar, kördür ve boğazı camla kesildiği için dikişlidir. diğerlerine hiçbişi ollmadı...
fatma nur çelik için açılmış başlığa bkzları verilmiş. bunlar böyle kız isimleridir benim ülkemde, serpil, hanım, fatma nur, n.ç... bunlar adsız kadınların kızlık isimleridir.. sonradan silinir..
15.10.2012 23:42 ekacaddesi
ekşisözlükten...
madem bu adamları halkın arasına salacaklar alınlarına kızgın mühür vurulsun. bu adam sapıktır, çocuk tecavüzcüsüdür, pisliktir diye damgalansın herkes dikkatli olsun.bu ülkeye birer dexter lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?