- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
- Konu Sahibi limonlucayy
-
Merhaba öncelikle iskenderuna hoşgeldiniz inşallah çabucak alışırsınız.Merhaba konudan alakasız olacak ama iskenderun da önerebileceğiniz kadın doğum uzm. Var mi? Ben yeni taşındım da doktor arayışındayım
Merhaba palmiye hastanesinde muayene ucreti ne kadar acaba biliyor musunuzMerhaba öncelikle iskenderuna hoşgeldiniz inşallah çabucak alışırsınız.
Bende ilk zamanlar çok aradım ama zor buldum inanın. Paragöz doktorlarla çok zaman kaybettim.
Palmiye hastanesi Ozan Turgut doktorum kesinlikle öneririm. Her doktor her hastaya aynı enerjiyi vermeyebilir bunu da belirtmek isterim. Bir kaç kez gidip denemeniz lazım. Diğer doktorlar tamamıyla zaman kaybı bence. Biz kendisi ile abi kardeş gibi olduk artık gide gele.
Merhaba ilk muayene ücretsiz dendi bugün saat 14'de randevumuz var görüşmeye gidip detay öğreneceğim isterseniz sizi de bilgilendirirjmMerhaba palmiye hastanesinde muayene ucreti ne kadar acaba biliyor musunuz
merhabaMerhaba ilk muayene ücretsiz dendi bugün saat 14'de randevumuz var görüşmeye gidip detay öğreneceğim isterseniz sizi de bilgilendirirjm
Nasil sorabilirim labaratuvari ne diyebilirim yani? Gelişmiş sistemler neler ki neye göre sorayım.. Bende ona önem veriyorum ama bi o kadar da bilgisizimmerhaba
bilgilendirirseniz cok sevinirim
özellikle lab. hakkında bilgi edinebilirmisiniz.. tüp bebek yaptıracaklar için en önemli şey lab. çünkü
nedense ben endişeliyim bu açıdan
ya açıkçası benim eşimde sperm sorunu var... şimdi zaten elli tane merkeze gitsek hiç birimiz yoğurdumuz ekşi demeyecek amaNasil sorabilirim labaratuvari ne diyebilirim yani? Gelişmiş sistemler neler ki neye göre sorayım.. Bende ona önem veriyorum ama bi o kadar da bilgisizim
Kaygilarinizi ve ikilemenizi bende yaşıyorum canim.. O yüzden gitmek en dogrusu diye düşündüm.. Sitelerinde mikrocip yöntemi kullandiklarini belirtiyor yine sorarm belki ben sormadan söyler. Çünkü benim esimde de sperm sorunu varya açıkçası benim eşimde sperm sorunu var... şimdi zaten elli tane merkeze gitsek hiç birimiz yoğurdumuz ekşi demeyecek ama
hatay ve adana konusunda soru işaretli var kafamda... hataydaki soru işaretleri tamamen palmiyenin yeni olması ve birtek ozan beyin tüp bebekle ilgileniyor olması ki herşeyi geçtim lab. mikroçip kullanılıyormu
lab. neylere bakılıyor
yüzde kç şans veriyorlar, embriyo oluşumunda olabilecek riskte neyi üstleniyorlar maddi manevi ? gibi gbi
sorun mutlaka embriyo oluşmaması durumda % kaç sorumluluk alıyorlarKaygilarinizi ve ikilemenizi bende yaşıyorum canim.. O yüzden gitmek en dogrusu diye düşündüm.. Sitelerinde mikrocip yöntemi kullandiklarini belirtiyor yine sorarm belki ben sormadan söyler. Çünkü benim esimde de sperm sorunu var
Embriyo olusmamasinda ne gibi sorumluluk alabilirler ki. Olusmamssa olusmamistir kismet diyeceklerdrsorun mutlaka embriyo oluşmaması durumda % kaç sorumluluk alıyorlar
bu zamana kadar kaç hastanın kaçında tutturdular
bu rakamı sana rahatlıkla verebilirler çünkü yeni bir hastane
bazı merkezler belli bir yüzdeliği iade ediyorlarEmbriyo olusmamasinda ne gibi sorumluluk alabilirler ki. Olusmamssa olusmamistir kismet diyeceklerdr
Öyle mii bunu öğrendiğim iyi oldu. Sorayım bakalım henüz gitmeden bile bana çok paraci gibiler diye içime doğuyor.. Mozaik hastahanesi ile de bi baglantilari varsa kötübazı merkezler belli bir yüzdeliği iade ediyorlar
selam biraz detay verebilirmisinzMerhabalar hanımlariskenderun palmiye hastanesi doktor ozan turgut benim doktorum ve tüp bebek merkezinde bana aşılama yaptı.ilkinde de tuttu çok şükür ozan bey alanında mükemmel bir doktor.güvenebilirsiniz bence
Merhabalar.aşılama yapıldığında 36 yaşımdaydım.eşimle de aynı yaştayız.ikimizde de bir sorun yoktu çok şükür.sadece benim fsh 11-12 dolaylarındaydı.kimyasal gebelik yaşamıştım ve soluğu ozan beyde almıştım.hemen yönlendirdi.bu ay rahim filmi çekip,gelecek ay aşılama yapalım istersen dedi.ne dediyse tamam dedim.ve ilk aşılamada tuttu çok şükür.aşılama yapılan yer tam steril ameliyathane gibi.kimsenin gözünün arkada kalmayacağı bir merkez ve doktorselam biraz detay verebilirmisinz
mesela kaç yaşındasınız
sizde yada eşinizde problem varmıydı
aşılama süreci nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?