Tüp Bebek Merkezleri İskenderun Palmiye Hastanesi tüp bebek

limonlucayy

Tanısan çok seversin 😉
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
452
375
33
Hanımlar merhaba doktorum tüp bebeğe yönlendirdiği için tüp bebek merkezi araştırıyorum. Ve İskenderun Palmiye Hastanesinde yeni bir tüp bebek merkezi açıldı bilgisi olan var mı acaba? Gidip deneyen olumlu yada olumsuz sonuç alan varsa lütfen yardımcı olur musunuz.

bir bilgisi olan yok sanırım sadece ozan beyi tanıyorum oda iyi bir doktor embriyolog İstanbuldan gelmiş başkada birşey bilmiyorum laboratuvar ve embriyolog hakkında bilgimiz olsa idi keşke

Merhaba konudan alakasız olacak ama iskenderun da önerebileceğiniz kadın doğum uzm. Var mi? Ben yeni taşındım da doktor arayışındayım

Merhaba konudan alakasız olacak ama iskenderun da önerebileceğiniz kadın doğum uzm. Var mi? Ben yeni taşındım da doktor arayışındayım
Merhaba öncelikle iskenderuna hoşgeldiniz inşallah çabucak alışırsınız.

Bende ilk zamanlar çok aradım ama zor buldum inanın. Paragöz doktorlarla çok zaman kaybettim.

Palmiye hastanesi Ozan Turgut doktorum kesinlikle öneririm. Her doktor her hastaya aynı enerjiyi vermeyebilir bunu da belirtmek isterim. Bir kaç kez gidip denemeniz lazım. Diğer doktorlar tamamıyla zaman kaybı bence. Biz kendisi ile abi kardeş gibi olduk artık gide gele.

Merhaba palmiye hastanesinde muayene ucreti ne kadar acaba biliyor musunuz

Merhaba ilk muayene ücretsiz dendi bugün saat 14'de randevumuz var görüşmeye gidip detay öğreneceğim isterseniz sizi de bilgilendirirjm
merhaba
bilgilendirirseniz cok sevinirim
özellikle lab. hakkında bilgi edinebilirmisiniz.. tüp bebek yaptıracaklar için en önemli şey lab. çünkü
nedense ben endişeliyim bu açıdan

merhaba
bilgilendirirseniz cok sevinirim
özellikle lab. hakkında bilgi edinebilirmisiniz.. tüp bebek yaptıracaklar için en önemli şey lab. çünkü
nedense ben endişeliyim bu açıdan
Nasil sorabilirim labaratuvari ne diyebilirim yani? Gelişmiş sistemler neler ki neye göre sorayım.. Bende ona önem veriyorum ama bi o kadar da bilgisizim

Hani önem veriyorum dememin sebebi de hep duyduklarım yani.. Siz antakyadanmsnz

Nasil sorabilirim labaratuvari ne diyebilirim yani? Gelişmiş sistemler neler ki neye göre sorayım.. Bende ona önem veriyorum ama bi o kadar da bilgisizim
ya açıkçası benim eşimde sperm sorunu var... şimdi zaten elli tane merkeze gitsek hiç birimiz yoğurdumuz ekşi demeyecek ama
hatay ve adana konusunda soru işaretli var kafamda... hataydaki soru işaretleri tamamen palmiyenin yeni olması ve birtek ozan beyin tüp bebekle ilgileniyor olması ki herşeyi geçtim lab. mikroçip kullanılıyormu
lab. neylere bakılıyor
yüzde kç şans veriyorlar, embriyo oluşumunda olabilecek riskte neyi üstleniyorlar maddi manevi ? gibi gbi

Kaygilarinizi ve ikilemenizi bende yaşıyorum canim.. O yüzden gitmek en dogrusu diye düşündüm.. Sitelerinde mikrocip yöntemi kullandiklarini belirtiyor yine sorarm belki ben sormadan söyler. Çünkü benim esimde de sperm sorunu var

sorun mutlaka embriyo oluşmaması durumda % kaç sorumluluk alıyorlar
bu zamana kadar kaç hastanın kaçında tutturdular
bu rakamı sana rahatlıkla verebilirler çünkü yeni bir hastane

sorun mutlaka embriyo oluşmaması durumda % kaç sorumluluk alıyorlar
bu zamana kadar kaç hastanın kaçında tutturdular
bu rakamı sana rahatlıkla verebilirler çünkü yeni bir hastane
Embriyo olusmamasinda ne gibi sorumluluk alabilirler ki. Olusmamssa olusmamistir kismet diyeceklerdr

bazı merkezler belli bir yüzdeliği iade ediyorlar
Öyle mii bunu öğrendiğim iyi oldu. Sorayım bakalım henüz gitmeden bile bana çok paraci gibiler diye içime doğuyor.. Mozaik hastahanesi ile de bi baglantilari varsa kötü

Merhabalar hanımlar iskenderun palmiye hastanesi doktor ozan turgut benim doktorum ve tüp bebek merkezinde bana aşılama yaptı.ilkinde de tuttu çok şükür ozan bey alanında mükemmel bir doktor.güvenebilirsiniz bence

selam biraz detay verebilirmisinz
mesela kaç yaşındasınız
sizde yada eşinizde problem varmıydı
aşılama süreci nasıldı

selam biraz detay verebilirmisinz
mesela kaç yaşındasınız
sizde yada eşinizde problem varmıydı
aşılama süreci nasıldı
Merhabalar.aşılama yapıldığında 36 yaşımdaydım.eşimle de aynı yaştayız.ikimizde de bir sorun yoktu çok şükür.sadece benim fsh 11-12 dolaylarındaydı.kimyasal gebelik yaşamıştım ve soluğu ozan beyde almıştım.hemen yönlendirdi.bu ay rahim filmi çekip,gelecek ay aşılama yapalım istersen dedi.ne dediyse tamam dedim.ve ilk aşılamada tuttu çok şükür.aşılama yapılan yer tam steril ameliyathane gibi.kimsenin gözünün arkada kalmayacağı bir merkez ve doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…